Hembaserat företag: förvandla ditt kontor och tjäna mer pengar


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är den asiatiska symbolen för glädje och långt liv.
Detta är den asiatiska symbolen för glädje och långt liv.

 

 

Hembaserat företag är svårt att driva om du inte förstår vad som händer med befolkningen under “Corona”-krisen. Många företag har problem med att attrahera kunder, eftersom saker och ting har förändrats.

Om din inkomst plötsligt hamnar i problem måste du analysera situationen med hänsyn till din verksamhet. Det är bra att göra en lista med flera frågor:

Är du glad? Vad har förändrats med din inkomst?

Följer du din inkomst genom att skapa excel-diagram?

Vilka var dina kunder och var är de nu?

Planerar du att göra ändringar i ditt sätt att köra din verksamhet?

Planerar du att attrahera en ny typ av kund?

Upplever du perioder av ekonomisk stagnation?

Vem var din perfekta kund tidigare? Var han eller hon generös och trevlig? Hur hittade den kunden dig?

Mycket har förändrats i samhället på grund av Corona-viruset och på grund av de efterföljande restriktionerna när det gäller utomhusaktiviteter. Folk som hade utomhusjobb har inga jobb nu.

Vem har jobb nu? De personer som arbetar inom följande yrken: Universitetslärare och skollärare, språklärare, IT-sektorn, sjukhuspersonalen, personer som äger ett företag och många andra människor.

På grund av Corona-krisen har samhällets förmögenhet delats upp i bokstaven K. Den övre grenen av bokstaven K representerar de som har jobb.

Den nedre grenen av bokstaven K representerar de personer som inte har några jobb nu.

Om ditt företag plötsligt hamnar i problem måste du förstå att du behöver göra ändringar i din affärsstrategi och orientera dig mot en annan typ av kunder och göra affärer på global skala genom att gå internationellt.

 

 

 


 

Hembaserat företag:

hur viktigt är

ditt hemmakontor?

 

 

Under dessa dagar är all affärsaktivitet onlineaktivitet.

 

 

Många människor slutar sina jobb nu och väljer att arbeta hemifrån. Många människor vill tjäna mer, locka fler kunder och locka nya typer av kunder till sin verksamhet.

Ditt kontor är en karta över ditt yrkesliv. Genom att göra ändringar på ditt kontor, genom att tillämpa rätt design och genom att lägga till rätt typ av inredning kan du förändra ditt liv till det bättre.

Du får följande förmåner:

klarhet och kunskap om dina affärsmål, din perfekta kund och den perfekta kundens önskemål

ett optimistiskt humör

en känsla av att ha kontroll över livet

inspiration att agera och göra positiva förändringar

en bättre inkomst (du kommer att börja attrahera din perfekta kund en efter en)

Kort sagt, hemmakontoret är lika viktigt som din spis i ditt kök. Se till att ordna ett mycket bekvämt kontor i ditt hem. Om ni är en familj (flera personer som arbetar hemifrån) bör varje person ha ett privat arbetsområde.

 

 

Lyxen med en fin doft

 

 

Onlinebutiker har inte dammsugarfilter för alla typer av dammsugarmodeller. Jag har inte tid att springa runt i affärerna och jaga dammsugarfilter till min dammsugare.

Lukten på ditt hemmakontor kan bli “gammal” om du får slut på filter. Gör följande väldigt ofta:

Släpp in frisk luft till ditt kontor så ofta du kan.

Borsta mattorna manuellt med en stor borste för hästar (tar bort hår och damm). Gör detta en gång i veckan.

Ordna en liten behållare med sköljmedel och placera denna behållare i en tom vas. Låt sköljmedlets arom avdunsta naturligt varje dag.

Håll köksdörren stängd för att undvika lukt.

Torka av damm från möblerna 2 gånger i veckan.

 

 

Skapa en tankekarta

och designa ditt kontor

 

Det är väldigt viktigt att sluta leta efter mer och mer information om Corona-viruset, vad detta virus gör just nu, om det redan är borta eller inte.

Denna Corona-situation kommer inte att ta slut. Inte snart. Vi kommer att behöva leva med detta virus under mycket lång tid. Så lösningen är: ett hembaserat företag.

Om du vill ha fler kunder eller mer pengar måste du sätta dig ner och fundera lite. Du måste ställa dig själv flera frågor:

Hur hittade mina kunder mig tidigare?

Hur kommer den nya typen av klient att hitta mig?

Behöver jag ändra sättet jag kör mitt företag på?

Hur mycket tjänade min “gamla” kund? Har den “gamla” kunden ett jobb nu? (Klienten från den nedre grenen av K-bokstaven).

Hur mycket tjänar min “nya” typ av kund? (Klienten från den övre grenen av K-bokstaven).

Vad ska jag göra om jag vill attrahera den “nya” typen av klient från den övre grenen av bokstaven K?

Förstår jag vad hög inflation gör med min gamla typ av klient? (Klienten från den nedre grenen av K-bokstaven).

När du har svarat på dessa frågor kommer du att börja förstå varför du upplever dessa långa perioder av ekonomisk stagnation i din verksamhet.

Om din företagsgren är väldigt smal måste du bredda dig. Det finns flera sätt att bredda upp sig:

erbjuda innehåll på 10 eller fler språk

känna till potentialen hos framtidens supermakter (asiatiska länder som Japan, Korea och Kina)

lär dig flera främmande språk (åtminstone grunderna)

erbjuda olika typer av produkter och tjänster (utbildningsmaterial, kurser, böcker, PDF-filer)

Placera en imponerande representation av din “nya” klient på ditt kontor. Jag har en representation av min perfekta kund på mitt hemmakontor sedan länge sedan.

Representationen är en skyltdocka klädd i en vacker klänning. Jag dekorerade den här skyltdockan med en pälsboa och glänsande halsband. Skyltdockan har en söt handväska på en gyllene kedja.

Jag arrangerade den här söta skyltdockan långt innan Coronakrisen slog till i världen. På väggen bredvid skyltdockan finns flera bilder på min “perfekta” typ av kunder.

Så fort jag hade ordnat denna kundhörna (långt innan Corona-viruset började) märkte jag gradvis att nya människor kom till mig:

En kund hade ett företag kopplat till lastbilar och bilar och han betalade mig generöst för mina tjänster.

En annan klient arbetade i riksdagen. Hennes älskare hade båtar och stora hus.

Den tredje kunden ägde ett företag och upplevde vissa problem inom verksamheten.

Den fjärde klienten var en sångare.

När Coronakrisen slog till i världen märkte jag plötsligt att jag nu bara har den nya typen av klienter från den övre grenen av bokstaven K. Alla andra klienter drabbades väldigt hårt av Coronakrisen.

Jag skapade en tankekarta och gjorde om mitt hemutrymme och mitt hemmakontor. Det omgjorda kontoret gav mig nya idéer: jag breddade mig och blev global. Jag började också lära mig tyska och japanska.

Resultatet av denna åtgärd följde efter 1 år: Jag började få kunder från Tyskland, Kina och Japan. Men innan var den här webbplatsen bara på engelska och jag hade kunder bara från USA.

 

 

Dag- och nattarbete

hemmakontor

 

Jag rekommenderar att du har flera platser i ditt hem där du kan arbeta när du vill. Min dag och natt är ibland upp och ner. När min dag och natt är upp och ner så vaknar jag klockan 6 på kvällen.

Jag gillar att blogga hela natten och har flera bekväma arbetsområden i mitt hem. När mina husdjur sover på nätterna flyttar jag in min dator till mitt sovrum.

Så jag har ordnat en mycket bekväm fåtölj i mitt sovrum. Det är en gammal designfåtölj från Versace och den är enorm. Jag har även gjort i ordning ett litet soffbord i sovrummet.

 

 

 


 

Hembaserat företag:

design från botten

av ditt hjärta

 

En pengaträdgård

 

Eftersom jag har ett hembaserat företag använde jag all min kreativitet och designade mina kontorsfönster. Jag har enorma växter vid mina två fönster på mitt hemmakontor.

Så, en dag när jag hade tråkigt, skapade jag enorma pappersblommor och hängde upp dem på mina växter. Jag dekorerade även blommorna med riktiga pengar och glitter. Mina kontorsfönster ser riktigt snygga ut: som i en saga. Jag placerade även en enorm antik spegel bakom växtkrukorna.

Spegelbakgrunden ser ut som en sjö. Symboliken i detta “penningområde” är tydlig. Pengarna växer på mina träd på mitt kontor och jag kan öka min inkomst.

Alla symboler i våra hem påverkar det undermedvetna att vidta rätt åtgärder. Välj rätt symboler för ditt hemmakontor och du kommer att skörda en rik skörd.

 

 

Skrivbord i maktpositioner:

sitt som en chef

 

 

Om du har ett hembaserat företag är det mycket viktigt att ha ditt skrivbord är placerad i maktposition: så att du kan se hela rummet och dörren också. Helst bör du ha en vägg bakom ryggen för att känna kontroll över livet.

Om du måste sitta med ryggen vänd mot ett fönster gör så här: stäng fönstret med persienner och gardiner. Att stänga fönstret är väldigt viktigt under mörka timmar, eftersom du aldrig vet vad som händer bakom din rygg och i mörkret.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft