Tarot spådom


 

Demonen Bune: Goetia

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Bune från Goetia är en nekromanti demon och han hjälper mig att spå. Jag gör speciella nekromantiska ritualer med Bune och vissa andar från kyrkogården.

Demonen Sagatana från Grimorium Verum lär ut nekromanti och spådom med hjälp av de döda. Jag gör regelbundna nekromantiska ritualer med Sagatana och de döda.

I videon nedan demonsterar jag en nekromanti ritual med demonen Bune. Jag ber Bune att kalla på de döda från kyrkogården och gör magi med mina Tarot kort.

Jag förvarar mina Tarot kort tillsammans med jord från kyrkogården. På detta sätt är andarna av de döda närvarande när jag spår med mina kort.

 

 

 

 

 

 

 

Om du är nyfiken på hur jag gör magi med demonen Sagatana och vilka ingredienser jag använder, har jag beskrivit min magi i ett inlägg.

 

 


 

Det Keltiska korset

 

 

 

 

 

 

 


 

Om mina Tarot läggningar

 

 

 

Jag lägger två stycken läggningar för dig och jämför vissa moment av läggning A med vissa moment av läggning B. På detta sätt får jag tillräckligt med bra information och kan svara på dina frågor.

Mina Tarot spådomar visar händelser ett år framåt. Därför bör du inte fråga korten att besvara frågor som: “Hur många barn kommer jag få och när kommer jag få barn?”

Här kan du se exempel på mina Tarot läggningar för kunder. Du kommer vara anonym. Jag kommer be dig att ställa tre jätte tydliga frågor till korten.

Sedan spår jag, fotograferar läggningarna, beskriver alla kort och skickar länken till inlägget till dig. Det tar kanske 2 eller 3 timmar att beskriva alla kort.

 

 

 

 


 

Priset

 

 

Tarot spådomen kostar 1000 svenska kronor. Du kan betala via Swish, bank överföring eller via Paypal.

 

 

 

 


 

Disclaimer

 

 

Ibland visar Tarot kort väldigt dåliga händelser och värre än du förväntar. I mina spådomar visar Tarot kort händelserna enbart 1 år framåt.

Jag återbetalar inte pengarna ifall du inte är nöjd med min spådom.

 

 

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft