Splittra vänner & älskare


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Bucon finns beskriven i Grimorium Verum och det sägs så om honom:

”Bucon kan orsaka hat och spetsig svartsjuka mellan medlemmar av motsatta kön.”

Källa: Grimorium Verum

 

 

 

 


 

Break up magi med Bucon

 

 

 

Har din älskare träffat en ny kärlekspartner? Om du vill att din älskare ska komma tillbaka till dig bör magi göras i två steg. Först måste man förstöra deras nya förhållande.

Du förstår säkert att du blir tvungen att beställa två ritualer av mig. Den andra ritualen blir kärleksmagi för att återförena dig med din älskare.

Om din partner dejtar en annan partner, blir läget mycket komplicerat. En ritual brukar sällan åtgärda problemet. Demonen som framkallar bråk och osämja är Bucon.

Break up magi med demonen Bucon för att förstöra ett kärleksförhållande är mycket ond. Den har drabbat mig (när jag gjorde sådan magi åt kunder), vilket ledde till att mina romantiska relationer tog slut.

 

 

 

Detta är break up magi med demonerna Belial och Bucon.
Detta är break up magi med demonerna Belial och Bucon.

 

 

 

I videon förklarar jag hur man gör break up magi med demonen Bucon. Under en ritual med de 4 Prinsarna av Mörkret, kallar man på demonen Bucon.

Jag skapar två dockor av papper och säger åt pappersdockorna av två älskare (bilden är övanför) att börja bråka och hata varandra, och lägger dockorna i burken.

 

 

 

 

 

 

 

Man fyller burken med vinegar, jord från kyrkogården (relationen kommer att dö ut), chili explosion, Tabasco sås och lime koncentrat.

Chili framkallar bråk och osämja och den sura lösningen gör livet surt för de som ska separeras från varandra. Vilka blir konsekvenserna av sådan magi? Läs nedan då.

Den som gör magi med demonen Bucon och inte syddar sig själv genom att göra regelbundna ritualer med demonen Sabnock, kommer inte lyckas att behålla kärleken länge.

Det är jätte viktigt att göra regelbundna ritualer med demonen Sabnock i syfte att motverka den destruktiva magin med Bucon.

Därför kostar magin ganska mycket. Om du vill göra sådan magi själv, förblir du singel en lång tid framöver.

 

 

 

 


 

Demonen Andras: Goetia

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Andras från Goetia.

 

 

 

Den 63dje demonen är Andras och han är en Markis. Han sår bråk och osämja. Om du inte är försiktig kommer Andras att göra slut på dig och dina vänner.

Andras styr över 30 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

Demonen Andras är lika bra som Bucon. Båda demonerna är mycket bra på att så bråk och osämja. Men Bucon framkallar hat och svartsjuka också.

Som du inser, har magin med Andras och även med Bucon, en tendens att slå tillbaka. Varför? Därför att magin är mycken destruktiv och oetisk.

Det är också klokt att ingå pakter med Bucon och lova honom lite extra pengar för bra utfört jobb. Man ska ställa villkoret så: “Bucon, du kommer få lite extra belöning efter du splittrar person A och person B!”

Om du inte avstår kontakt med din älskare (efter att jag har gjort break up magi åt dig), kommer du att dras in i bråket med din älskare.

Detta hade hänt några av mina kunder. Därför är det jätte viktigt att du undviker all kontakt med din älskare under perioden av tre eller fyra månader.

En man från USA gör magi med demonen Andras väldigt ofta (för att straffa sina fiender). Andras är hans beskyddare och patron.

Mannen varnade mig att undvika Andras, eftersom denna demon sår väldigt hatska bråk och bringar människor till rak konfrontation ansikte mot ansikte.

 

 

 

 


 

Vad kostar magin?

 

 

Om du vill att jag ska splittra ett par älskare, gör jag det för en avgift på 3500 SEK (inklusive 25% moms). Vänligen betala i förskott och innan jag börjar ritualen.

Accepterad betalningsmetod: bank överföring eller Swish. Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 

 

 


 

Mina konsultationer

 

 

Mina konsultationer via e-post och via Facebook chat kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom ingår inte i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 850 svenska kronor.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Det är också viktigt att du läser min Disclaimer.

Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 


 

Min blogg

 

Här är min svensk blogg Lucifera666.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft