Kärleksmagi på din älskare


 

 

 

 

 

 


 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som Hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla mäns och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar. Denna demon kan framkalla känslor av kärlek.

Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 


 

Dessa typer av magi

kan du beställa av mig:

 

Manipulativ kärleksmagi för att tvinga en man att återvända till sin fru och sina barn;

Manipulativ kärleksmagi för att återförena två älskare tillsammans;

Kärleksfrågor är väldigt komplexa och vanligtvis finns det cirka 80% chans att lyckas i uppgiften att återförena ett par (i vissa fall). Men ibland funkar tyvärr inte kärleksmagi och detta beror på:

om ni två hade ett jätte jobbigt förhållande och din älskare är trött på dig

om ni två bråkade mycket och hela tiden

om du var otrogen

om din älskare har blivit kär i en annan

Men det finns hopp även i hopplösa fall. Jag hade kunder som hade förlorat sina älskare, men efter min magi kom deras älskare tillbaka till dem.

I sådana hopplösa fall beställde mina kunder 3 eller 4 ritualer och gav mig tillgång till älskarens handskrivning, hår och blod.

 

 


 

Kärleksmagi: vittnesmål

 

Dessa är sigillen av demonerna Dantalion, Sitri och Sallos från Goetia.
Dessa är sigillen av demonerna Dantalion, Sitri och Sallos från Goetia.

 

 

Jag vill kalla mig själv Jolanda, eftersom jag vill dölja min identitet (på grund av rädsla för hämnd). Jag bor i Sverige. Jag vill inte avslöja var jag exakt bor, efetersom jag vill hålla min identitet dold på grund av uppenbara skäl.

Jag är en kvinna som bor i Sverige och för några år sedan blev jag kär i en muslimsk man från ett asiatiskt land. Vi har varit tillsammans i många år och vi har barn tillsammans.

Nu tack vare Lucifera och hennes demoner har min man återvänt till mig (han hade lämnat mig och mina barn). Jag kan säga till er alla att Djävulen och demonerna existerar på riktigt.

Min mans familj tyckte inte om mig, eftersom jag är uppvuxen i en katolsk familj. ”Hans” familj gjorde allt för att förstöra vårt äktenskap och till slut lyckades de.

Min make skilde sig från mig och lämnade oss. Jag försökte att göra kärleksmagi själv, men jag lyckades inte få min man tillbaka till mig. 

Efter detta tog jag kontakt med Lucifera. Lucifera gjorde det första ritualen som skulle återförena mig med min man. Efter tre månader dök han upp i mitt liv och han var mycket svartsjuk.

Fortfarande var situationen inte stabil, eftersom han vägrade att flytta tillbaka till min lägenhet. Lucifera frågade mig om jag kunde få tag i ”hans” blod och hår.

Jag kunde, men för att göra detta, var jag tvungen att lura honom. Jag har tur, för jag arbetar som sjuksköterska. Jag sa till honom att jag kan ordna ett ”gratis” blodprov om han ger mig lite av sitt blod.

 Jag skickade hans blod i ett medicinskt rör till Lucifera. Jag stal också lite av hans hår från hans rakapparat och skickade det till Lucifera.

Lucifera använde hans blod och håret i huvudet på hans docka. Hon gjorde ytterligare tre kärleksmagi ritualer med demonerna Sitri, Sallos och Dantalion.

Efter varje ritual kom min man närmare och närmare mig i känslomässig mening. Jag såg Dantalion i min dröm också. Dantalion dök upp i form av ett stort lejon som försökte komma in i mitt sovrum genom en spegel på min vägg.

Demonen var rasande och han varnade mig för att min mans mamma var mycket arg på mig, på grund av att min man hade återvänt tillbaka till mig och mina barn.

Det har gått 1,5 år sedan jag kontaktade Lucifera. Jag vill säga till er att jag och min man bor tillsammans nu och vår relation förbättras.

Men den ursprungliga skadan gjordes inte bara på mig utan också på mina barn. Vid en tidpunkt var situationen med mina barn så alarmerande (i skolan) att jag ville ta dem till Polen för att gömma dem bort från svenska myndigheter.

Magi har kapacitet att återförena en trasig familj. Jag visste detta, efetrsom vi i Polen respekterar häxor. Vi vet att magi fungerar.

Jolanda

 


 

Min Disclaimer

 

Jag vill inte lova någonting alls. Det är viktigt att du läser min Disclaimer. Framgången av kärleksmagi beror på många faktorer så som ditt öde och karma respektive den andres öde och karma, och också på roten av besväret i ditt förhållande.

Men jag håller med om att det gör mycket ont när kärleken slutar. Om din partner har allvarliga missbruksproblem så som beroende av sex, alkohol eller droger, kan du behöva först söka hjälp av en familjeterapeut.

Framgången av kärleksmagi för att återförena ett par beror också till stor del på din partners tankemönster och också på beteendet.

Kärleksmagin kommer påverka både din partner och dig. Den som är mest desperat påverkas starkast och kommer må mycket sämre. Detta eftersom dragningskraften av magi blir starkare för varje dag.

Om demonerna är villiga att hjälpa dig, kommer de att hjälpa dig. Jag kan bestämma över demonerna, men bara till en viss del.

Man ska inte glömma att demonerna är gamla Gudar och människan har ingen överlägsen makt över Gudomliga krafter. De Gudumliga krafter gör som de vill.

 

 


 

Kärleksmagi

med Goetia demoner:

magi på din älskare

 

Demonen Zepar är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Zepar är den 16de demon och han är rankad som en Hertig. Han hjälper kvinnor och män att förälska sig i varandra, men Zepar gör också kvinnor fruktlösa (oförmögna att skaffa barn).

Zepar styr 26 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

Hur får man tillbaka sin älskare? Är det möjligt att tvinga en älskare att återvända? Ja, det är möjligt att tvinga en älskare att återvända!

Hur fort återvänder din älskare till dig? I vilka fall funkar inte magi och varför? Jag besvarar dina funderingar, eftersom jag har massvis med erfarenhet som häxa.


 

Kärleksmagi:

vilka demoner är bäst?

 

Om du är säker på att du vill anlita mig för att jag ska göra manipulativ kärleksmagi åt dig, kan jag att berätta mer om sådan magi. I videon nedan visas metoden som jag använder i kärleksmagin.

Jag föredrar att göra kärleksmagi med hjälp av Lucifer, Sallos och Dantalion. Jag gör kärleksmagi med inblandning av demonen Sitri enbart om kunden så vill. Varför? Jag kommer förklara nedan.

 

 

 

 


 

Demonen Sitri:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Sitri är en Prins och han framträder med en leopards ansikte, och han har vingar. När han tar på sig mänsklig form är han väldigt vacker. Han bländar en man med kärlek till en kvinna och väcker också en kvinna att älska en man.

På begäran avslöjar han kvinnors hemligheter och skrattar åt dem. 60 legioner av sprit följer Sitri.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Sitri är en demon av sex och lust. Han gör människor besatta av sex. Magin med Sitri kan göras på en man för att göra honom mycket kåt.

Men magi med Sitri på en kvinna kanske är lite olämplig. Detta eftersom kvinnorna är blyga och de kommer inte jaga en man som en man jagar en kvinna. Dessutom skrattar Sitri år kvinnorna.

 

 


 

Demonen Sallos: Goetia

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Sallos kan hjälpa dig i kärleksfrågor. Denna demon beskrivs i Pseudomonarchia Daemonum, The Discoverie of Witchcraft, The Goetia och andra källor.

Det sägs inte så mycket om Sallos i Pseudomonarchia Daemonum, men Goetia beskriver den här demonen på ett bra sätt.

Jag har gjort mycket magi med Sallos åt mina kunder. Sallos kan kallas tillsammans med demonen Dantalion. Men magin är mycket ond och oetisk, eftersom den tar inte hänsyn till personens fri vilja.

 

 

Detta är kärleksmagi med Voodoo dockor.
Detta är kärleksmagi med Voodoo dockor.

 

Under ritualen använder jag två dockor, två stearinljus, örter och en eller även ett par sigill av demonerna Sallos och Dantalion eller Sitri (från Goetia).

Jag brukar också kalla på demonen Dantalion som är bra på ett övertala folk att återvända till sina partner som de har lämnat.

I sälsynta fall kan det hända att du måste ingripa och avbryta min magi genom att beställa en annan ritual för att separera dig från din älskare.

Detta eftersom älskaren blir inte lik sig själv, blir grinig och extremt svartsjuk, och kommer hålla på att skrämma dig med sitt beteende och trakasserier.

Månens fas är mycket viktigt att överväga för kärleksmagi: månen ska vara nästan full. Månens avtagande fas är inte lämplig för kärleksmagi.

 

 


 

Kärleksmagi:

vad kostar ritualen?

 

Under min ritual bränner jag stearinljus och hjälper dockorna att bli ett par älskare. När ritualen är avslutad kommer jag visa dig ett flertal bilder av ritualen.

Sådan magi kostar 3500 SEK (inklusive 25 % moms). Sådant pris, eftersom magin är väldigt ond och den tar inte hänsyn till en annan människas fri vilja.

Dessutom tar jag på mig risken att bli kär i en annan man, vilket jag inte vill alls. Mina relationer kan gå sönder som följd av sådan kärleksmagi.

Vänligen betala i förskott och innan jag börjar ritualen. Accepterad betalnings metod: via bank överföring eller Swish.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

Kika in också på mina priser för olika magiska tjänster.


 

Mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom ingår inte i avgiften för konsultationen. En Tarot spådom kostar 1000 SEK.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Kontakt

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图

Pitchblackcraft Seitenverzeichnis

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft