Kärleksmagi för ny kärlek


 

 

 

 

 

 


 

Kärleksmagi:

demonen Sallos

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

 

Kärleksmagi:

mer om den

 

Jag  kan hjälpa dig genom att utföra kärleksmagi åt dig. Kärleksmagin gör jag med syftet att hjälpa dig att träffa din framtida älskare.

Under sådan kärleksmagi ritual använder jag två Voodoo dockor och ett sigill av demonen Sallos från Goetia. Jag kan också kalla på demonen Dantalion tillsammans med Sallos.

Dessa två demoner samarbetar väldigt bra ihop och de är kompatibla med varandra. Magin blir starkare ifall man kallar på två demoner.

Kärleksmagi görs så nära fullmånen som möjligt. Månens avtagande fas är inte lämplig för kärleksmagi.

 

 

 

 


 

Kärleksmagi:

demonen Dantalion

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som Hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar. Denna demon kan framkalla känslor av kärlek.

Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 


 

Kärleksmagi:

hur går det till?

 

Jag kommer skapa två dockor. En av dockorna kommer att representera dig och den andra dockan kommer att representera din framtida älskare.

Under min ritual bränner jag stearinljus och hjälper dockorna att bli ett par älskare. Under ritualen läser jag din ”kärleks lista” till Sallos och sedan bränner jag listan i ett salt hjärta.

Askan hälls ut på sigillet av Sallos (och Dantalion) och andra ingredienser tillsätts.  När ritualen är avslutad kommer jag visa dig ett freltal bilder av ritualen.

Nedan kan du titta på en video. I videon berättar jag om hur du kan skapa din kärlekslista. Om det finns en sådan person som motsvarar dina kriterier, kommer ni träffas. Om det inte finns, kommer ni inte träffas.

 

 

 

 


 

Vad kostar magin?

 

Priset för den här ritualen är enbart 2400 SEK (inklusive 25% moms). Det är också viktigt att du läser min Disclaimer ifall du vill boka en ritual.

Vänligen betala i förskott och innan jag börjar ritualen. Accepterade betalningsmetoder: bank överföring och Swish.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Du kan läsa mer om vad en konsultation med mig innebär här.

En Tarot spådom är inte inlkuderat i avgiften för konsulationen. Tarot spådomen kostar 1000 svenska kronor.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Kontakt

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图

Pitchblackcraft Seitenverzeichnis

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft