Nekromantisk Rättsfallsmagi


 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

demoner och de döda

 

Detta är nekromantisk rättsfallsmagi med andar av Saturnus: Zazel, Agiel, Azazel och Aratron. En död advokat är närvarande och jag använder jord från hans grav.
Detta är nekromantisk rättsfallsmagi med andar av Saturnus: Zazel, Agiel, Azazel och Aratron. En död advokat är närvarande och jag använder jord från hans grav.

 

 

Jag kan utföra nekromantisk rättsfallsmagi åt dig där målet är uppnåendet av rättvisa. En död jurist kommer att närvara under en sådan ritual.

Demonen Belial från Goetia vet allt om lagarna och han är bra på att rätta till orättvisor. Demonen Andromalius är också en jätte bra detektiv och han avslöjar lögner, oetiska handlingar, ondska och stölder.

 

 


 

Demonen Belial

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Belial:

Pseudomonarchia Daemonum

 

“Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.”

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Belial: Goetia

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Andromalius:

Goetia

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 


 

Demonen Belial:

en video

 

I videon nedan berättar jag om ett företag och hur illa de behandlade mig. Det var Belial som hjälpte mig att stå upp för mig själv.

 

 

 

 

Diskutera gärna saken med mig innan du beställer den här magi. Jag vill veta dina önskemål och vilka instruktioner som ska ges till offrets docka, till demonerna/andarna samt till till den döde juristen.

Det är också viktigt att du läser min Disclaimer.

 

 


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图

Pitchblackcraft Seitenverzeichnis

 

 


 

Vad kostar magi?

 

Priset för denna nekromantisk rättsfallsmagi är 4100 SEK (inklusive 25 % VAT). Accepterade betalningsmetoder: bank överföring och Swish.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

Jag kommer visa dig ett flertal bilder av ritualen. Kika gärna in i mina tjänster för att hitta magi som passar din situation.

 


 

Mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom ingår inte i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 1000 SEK.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Kontakt

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft