Vittnesmål sida 2


 

Först:

länkar till andra sidor och andra språk

 

 

Testimonials page 1

Testimonials page 2

Testimonials page 3

 


 

感言 1

感言 2

感言 3

 


 

Свидетельства клиентов 1

Свидетельства клиентов 2

Свидетельства клиентов 3

 


 

Vittnesmål

Vittnesmål sida 1

Vittnesmål sida 3

 


 

Kundengeschichten 1

Kundengeschichten 2

Kundengeschichten 3

 


 

Läkande magi

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Hej Bonnie,

För ungefär 18 månader sedan utförde du en ritual för min dotter. Länge hände ingenting. Men för några månader sedan började allt rulla på.

Hon är inte helt smärtfri, men läkarna hittade till slut orsakerna till de flesta av hennes smärtor. Så hennes livskvalitet förbättrades med 60 %, vilket är en enorm skillnad.

Så tack för det.

Anonym kund från Belgien

 

 

 


 

En avskedsbesvärjelse

med demonen Bucon

(Grimorium Verum)

 

 

Demonen Bucon beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Bucon beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag bad Lucifera om hjälp med separationsmagi i en tredje parts situation jag befann mig i. Så Lucifera gjorde separationsmagi med demonen Bucon.

Vi gjorde magi åt mig den 19 februari och den 26 februari fick jag veta: han och hans flickvän gjorde slut. Mrs Lucifera sa till mig att jag skulle behöva vänta ett par månader till ett par år för att detta resultat skulle fungera, på grund av situationens komplexitet.

Jag tackar Lucifera och demonen Bucon för att de gav mig tillbaka min älskare.

Anonym från USA

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos och Dantalion

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

“Hej Bonnie,

hoppas allt är bra med dig. Ville ge dig en uppdatering av min situation. Allt går bra, han kan inte hålla händerna ifrån mig och han har slutat att komma hem sent.

Livet började gå tillbaka till det normala, så som saker var tidigare. Jag ville tacka dig så mycket.”

 Anonym från USA

 

 

 


 

Magi med Belial, Focalor, Andromalius

och en död jurist

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

”Hej Bonnie, jag vill tacka dig för att du skapade en häxflaska med sigillen av Belial och Andromalius, ormhud och jords från en advokats grav.

Flaskan fungerar bra för att begränsa min sons onda farbror. Farbror har fått besöksförbud i minst ett år. TACK 🙂

Jag önskar dig underbara Jul dagar, men själva firar vi inte Jul. Med vänliga hälsningar.

Här kommer min kompletta historia för alla dina kunder att läsa. Du hjälpte mig och min son för två månader sedan med magi för min son som är 12 år gammal.

Han var i fara och hade rädsla för sin onda farbror (en gay), som var mycket påträngande. Min sons far (min ex make) kunde inte skydda honom, och vi är inte längre gifta, så att jag inte kan skydda honom genom att be hans far att stå upp för honom.

Jag kämpade under ett år och ville att denna farbror skulle hålla avstånd till min son, men det gick så långt att han kom till min son på hans födelsedag.

Från det ögonblick du gjorde magi och skapade häxflaskan med jord från en advokats grav, ormskinn och sigillen av Focalor, Belial och Andromalius, fick min exman från Ungdomskontoret (myndighet i Tyskland) en order, att detta farbror måste hålla avstånd till vår son.

Detta betyder noll kontakt med min son. På detta sätt tackar jag och min son dig och dina demoner i djup ära så mycket. Bonnie du är en ängel 😉

Alla som har sådana problem rekommenderar jag att be Bonnie om hjälp. Demoner är lika bra, eftersom vi ber dem om hjälp och Bonnie är en riktig expert inom detta ämne.”

Anonym från Tyskland

 

 

 

 


 

Magi med Andromalius och Sabnock

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

”Lucifera,

Jag vill informera er om att häxflaskorna med sigillen av Andromalius och Sabnock har anlänt. Tack. Stark vitlöklukt. De är på mina sänghörn.

Under tiden tillbaka och under sommaren 2019 var min mamma väldigt arg på mig och förbannade mig mycket med fula ord, inte ritualistiskt utan använde en hel del förbannelseord mot mig och sa till och med att hon inte ville ha mig som sin son.

Nu, efter att du har skapat häxflaskan med sigillet av Sabnock, är min mamma väldigt sjuk. Jag är i en chock och mållös! Sabnock ger supergodt skydd mot förbannelser och drabbar fiender med sjukdom (han tycker inte synd om någon).”

David från Colorado

 

 

 

 


 

Magi med Morail och Dantalion

 

 

Demonen Morail är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

“Jag har bara de högsta komplimangerna för Lucifera. Hon är inte bara professionell i sin etiska inställning, men jag har funnit att hon är ungefär så godhjärtad som du kan få.

Hon hade en djup önskan att förstå klientens behov samt att se till att rätt demon väljs för arbetet. Hennes arbete med Dantalion för min räkning bidrog till att hjälpa min fru och jag genom en svår tid i ett förhållande.”

 

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

När det gäller frågor som har att göra med invandring och lagar har dessutom den varelse hon kontaktat (demon Morail) varit mycket hjälpsam.

Jag rekommenderar starkt Lucifera och hennes tjänster. Var ärlig och uppriktig om vad du behöver och … upplev de positiva resultaten. Det är så enkelt. Tack Lucifera.”

Anonym från Kanada

 

 

 


 

Läkande magi med Marbas och Heramael

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Jag rekommenderar starkt Bonnies tjänster, hennes färdigheter är oerhört effektiva och mycket insiktsfulla. Min katt led av urinvägsinfektion och jag var desperat efter hjälp.

Vi lever i mycket kritiska tider (pga Corona) som hindrade mig från att besöka en veterinär, så jag bestämde mig för att nå ut till Bonnie och låta henne veta vad problemet var som jag stod inför.

Hon kom rätt till saken och berättade för mig att hon skulle vara mer än villig att hjälpa och den typ av ritual som hon skulle utföra, hon skickade till och med foton för att bevisa att riten genomfördes.

Resultaten är obestridliga, min katt är vid god hälsa och har inga urinproblem! Bonnie är väldigt omtänksam och har en mycket kärleksfull energi, hon kontrollerar till och med min katt då och då och är äkta om det.

Jag rekommenderar hennes tjänster till alla som funderar på att nå henne särskilt i avdelningen för att läka ett husdjur, du blir inte besviken.

Särskilt tack till demonerna: Marbas & Heramael för de helande energierna! Tack för evigt Bonnie! Du är verkligen speciell! Hej Lucifer!

Anonym husdjursägare från USA

 

 

 

 

Två månader senare

 

 

Jag:

”Hur går det med din katt? Har han gått ner i vikt? ”

Kattens ägare:

”Han är jättebra! Han har varit väldigt aktiv som vanligt och tappat mycket vikt. Hans ögon är också bättre, han tycktes alltid ha någon form av mörka tårar som klibbade på hans ögon som veterinärerna påstod ”det var normalt”, som också försvann.

Men totalt sett är han i bra form, inga problem nu med hans hälsa! Du är en livräddare!”

Ägaren skickade en bild på katten. Jag tittade in i de blå kattögonen och kom ihåg den jättekatten Behemoth från boken “Mästare och Margarita” skriven av Bulgakov.

Jag tänkte: “Det är Djävulens favoritkatt nu!”

Jag skrev till ägaren: “wow! Han ser bra ut! Titta in i hans ögon! Han är trygg inom sig själv, väldigt trygg!”

Kattens ägare skrev: ”Absolut! Resultaten har varit mirakulösa. Jag är så glad att jag räckte ut till dig och min eviga tacksamhet till demonerna! Mitt förtroende och tro på magi blev ännu djupare!

 

 

 


 

Penningmagi med demonen Bune

 

 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej min vackra Bonnie! Jag hoppas och litar på att du har det bra! Det är länge sedan vi har haft kontakt! Om du minns, gjorde du två ritualer för mig: att hitta en långsiktig engagerad partner (tror jag inom ett år) och att förbättra min inkomst för att så småningom köpa ett hus.

Min inkomst har förbättrats (det är lite upp och ner för tillfället), men har varit mycket bättre än tidigare.

Seema från Storbritannien

Nedan erbjuder jag dig en video om penningmagi med Bune, som hjälpte Seema att öka på hennes inkomst.

 

 

 

 

 

 


 

Magi med Belial, Surgat och de döda

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonerna Belial och Surgat, och även en död bankir, hjälpte min klient att äntligen få ett banklån. Hon vill förbli anonym av uppenbara skäl, för om hon avslöjar sin sanna identitet kan hon komma i problem.

 

 

 

Det här är en ritual med Belial, Surgat och den döda banktjänstemannen för att hjälpa min klient att få ett banklån.
Det här är en ritual med Belial, Surgat och den döda banktjänstemannen för att hjälpa min klient att få ett banklån.

 

 

”Jag skrev på kontraktet idag! Jag är överlycklig just nu, inga ord, inga pengar kan beskriva min lycka som jag upplever nu. Många, många tack till dig och dina demoner Bonnie, dina demoner kan göra vad ingen kan göra.

Återigen tack Bonnie, dina ritualer som du har gjort för mig har hjälpt mig mycket.

Au revoir Bonnie!”

Anonym från USA

 

 

 


 

Min blogg My blogs

 

Here is my English blog at Pitchblackcraft.

Hier ist mein deutscher Blog bei Pitchblackcraft.

这是我的中文博客

Här är min svensk blogg Pitchblackcraft.

Вот мой Русский блог Pitchblackcraft.