Fånga & straffa tjuvar


 

 

 

 


 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Andromalius beskrivs i Goetia och hans beskrivning är mycket exakt.

 

 

 


 

Demonen Andromalius:

Goetia

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 


 

Demonen Andromalius:

magi

 

Jag kan göra en ritual med Andromalius för att hjälpa dig. Under ritualen ber jag demonen Andromalius att fånga tjuven som har stulit något av värde från dig.

När jag gör sådan magi använder jag en Voodoo docka som avbildar tjuven och sigillen av Lucifer och Andromalius.

Ibland är vi lyckliga nog att veta vem brottslingen är, men ibland vet vi inte det här. Demonen Andromalius kommer att räkna ut den dolda sanningen och hitta tjuven.

Resultatet av sådan magi kan ta tid att manifestera, och detta beror på de stulna varornas natur, sociala statusen av den som har stulit någonting från dig och hur många som är involverade i ärendet.

Andromalius straffar (han bestämmer straffen själv) också tjuven och bestraffningen kan vara rätt så grym:

allt från fängelse, trafik olyckor, sjukdomar som leder till kirurgiska ingrepp och i sällsynta fall (ifall brottslingen har tagit någons liv) kan bestraffningen vara i form av död.

 

 

 

 

Det är en bra idé att göra mer magi med ett flertal Voodoo dockor som avbildar tjuven och nya sigill av Lucifer och Andromalius för att påskynda tjuvens fångst.

Under tiden jag gör magi med Andromalius bränner jag ett svart stearinljus, binder dockan som avbildar tjuven med  tråd och nät, och manipulerar offrets sinnen (med speciella pulver som hälls i dockans huvudhålighet).

Jag ger tjuvens docka instruktioner att dra på sig olycka och kommandon till Andromalius att fånga och straffa tjuven.

För mycket kraftfulla resultat av magi måste månen vara full. Du är välkommen att diskutera saken med mig innan du betalar mig.

Detta, för att jag vill vara säker på vilka instruktioner ska ges till dockan av tjuven samt till mina medhjälpare Lucifer och Andromalius.

Efter att ritualen är slut, kommer jag visa dig bilder av ritualen. Välkommen att läsa om mina andra tjänster också.


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图

Pitchblackcraft Seitenverzeichnis

 


 

Vad kostar magin?

 

 

Priset för just denna ritual med Andromalius är 4100 SEK (inklusive 25% moms). Var vänlig att betala innan jag börjar ritualen.

Accepterade betalningsmetoder: bank överföring och Swish. Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom ingår inte i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 1000 svenska kronor.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft