Vittnesmål sida 1


 

Jag har kunder från hela världen och jag har mina webbsidor på fem olika språk. Nedan kan du välja språket ifall du vill läsa mina vittnesmål.

I have clients from all over the world and my websites are in English, Swedish, Chinese, German and Russian. Below, you can choose the language if you want to read client testimonials.

 


 

Vittnesmål

Vittnesmål sida 1

Vittnesmål sida 2

Vittnesmål sida 3

 


 

Client feedback

Testimonials page 1

Testimonials page 2

Testimonials page 3

 


 

感言 1

感言 2

感言 3

 


 

Kundengeschichten 1

Kundengeschichten 2

Kundengeschichten 3

 


 

En pakt med Lucifer,

Lucifuge Rofocale

och Mefistophilis

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Hej allihopa. Jag skriver detta vittnesmål under mitt namn initialer SA.

Innan jag beställde en pakt från Bonnie hade mitt liv varit kaotiskt och inte roligt. Jag försökte skala min verksamhet men jag hade alltid nya hinder i vägen. Mitt mål var att få finansiell stabilitet och frihet från alla ekonomiska bekymmer.

Jag hade ett företag och det gick bra, men jag hade fortfarande inte råd med en massa saker och hade bekymmer med pengar. Jag tjänade runt 3000 USD per månad.

Jag bestämde mig för att beställa en pakt, eftersom jag aldrig har ingått en pakt förut. Jag har valt Bonnies tjänst för att hon har mycket erfarenhet och har goda kontakter med demonerna.

Jag har valt Mephistophilis, Lucifuge Rofocale och Lucifer för pakten.

Jag har förbundit mig att bygga ett starkare band med demonerna, eftersom Bonnie sa till mig att det kommer att hjälpa till att stärka pakten.

Så jag har gjort ritualer med demonerna också, presenterat mig själv för demonerna, och gett de regelbundna gåvor (mat, kristaller, tobak och kaffe).

Cirka 4 veckor efter pakten började min ekonomi bli bättre. Min inkomst nästan fördubblades och jag började trivas med mitt arbete och anstränga mig mer.

Cirka 8 veckor efter pakten öppnades nya affärsmöjligheter för mig och jag började konsultera kunder som betalade mig mycket pengar för mina konsult- och coachningstjänster.

Cirka 3 månader efter pakten hade jag så mycket pengar att jag flyttade till ett annat land. Jag kunde nästan inte tro det. Jag kände mig så stärkt och välsignad, pengar kom lätt in och jag fick många kunder.

Denna situation varade i ytterligare 6 månader. Jag kunde spara mycket pengar och leva mitt drömliv.

Men sedan började det vända. Mina företagsintäkter gick ner till 0 igen och jag fick många kundklagomål, många problem. Jag började bli deprimerad och insåg att den här verksamheten inte är något jag verkligen vill ha.

Jag gillar inte det jag gör och jag var oärlig mot mig själv, eftersom jag bara fokuserade på pengarna och på inget annat. Jag hade ingen personlig tillväxt eller utveckling under den här tiden.

Jag bestämde mig för att stänga den här verksamheten en gång för alla. Demonerna visade mig ett nytt företag som jag kan starta, med den kunskap som jag fick från mitt gamla företag.

Jag arbetade mycket hårt för att bygga upp den här nya verksamheten, och lustigt nog gick nästan alla pengar som jag hade sparat ihop vid det här laget till att bygga upp den här nya verksamheten.

Jag tror att demonerna hade den här planen för mig från början. För de visste att den gamla verksamheten var besvärlig. Nu äger jag ett pålitligt företag. Jag är inte deprimerad längre.

SA från Tyskland

 

 


 

En pakt med Lucifer

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Vittnesmål 1

 

Hej, jag vill ge små vittnesmål som betalningar till Lucifer. Det har gått en kort tidsram sedan du slöt en pakt med Lucifer och hans demoner å mina vägnar, men jag tror att saker och ting drar mig i rätt riktning.

Fler möjligheter har skickats min väg för min fitnessbaserade verksamhet. Jag kommer att prata med en stor samling människor i mitt samhälle på söndag om fitness.

Den här möjligheten kommer förmodligen att hjälpa mig att bygga massor av dragkraft för mitt företag. Demonerna gör ett bra jobb.

Greyseraphim från USA

 

Vittnesmål 2

 

Saker och ting har gått långsamt, men jag samlar på mig långsamma leads och kunder. Jag tror att demonerna kanske driver mig mot bättre marknadsföring och vem jag marknadsför specifikt till.

Jag känner också att demonerna pressar mig att uppdatera min programmering och träning. Ge dem mitt tack.

Greyseraphim från USA

 

Vittnesmål 3

 

Jag skulle vilja ge beröm och vittnesmål till Lucifer och hans demoner för att de gjorde mig starkare. Nu sticker jag ut mer i min träningskarriär.

Fler människor börjar lägga märke till mig och lägga märke till vad jag gör. Demonerna ger mig fler framtidsutsikter.

Greyseraphim från USA

 

Vittnesmål 4

 

Det går jättebra hittills. Jag klarade mitt halvår. Jag jobbar mig fram till min final för att bli en officiell licensierad fastighetsmäklare.

Tack för skyddet och utrymmet att lära. Mitt stora engagemang för mitt förhållande kommer också snart. Spännande saker händer.

Jag har varit upptagen. Det här är jag som tackar Lucifer, Belial och andra demoner av min pakt.

Greyseraphim från USA

 

 


 

Resemagi för resa från

USA till Thailand

 

med

Covid-karantäner

inställda

 

Demonen Bathin beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Bathin beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Jag bad om Luciferas tjänster för att utföra en resa för min make. Det var absolut nödvändigt att min fru reste tillbaka till sitt hemland i Asien för att ta hand om ett fastighetsärende.

Situationen var mycket tidskänslig eftersom parterna väntade på hennes återkomst. Som sådan hade vi inte råd med några “problem” under hennes resa.

Jag kommer inte att tråka ut er med svårigheterna innan resan, men det fanns många (covid-karantäner). Lucifera var tålmodig och hade förståelse för våra svårigheter.

Men när resan väl började var det absolut inga förseningar. Inga tull- och tullfrågor, inga ytterligare säkerhetskontroller, inga flygförseningar, ingenting.

Detta är ovanligt för en så lång resa även före Covid. Min fru möttes på sin slutdestination och fördes till sitt hotell utan problem. Allt gick så smidigt som vi hade hoppats.

Jag skulle vilja tacka Lucifera och demonerna för deras hjälp.

Länge leve demonen Andromalius!

Länge leve demonen Bathin!

Länge leve demonen Surgat!

Länge leve demonen Belial!

Länge leve demonen Lucifer!

Anonym kund från USA

 

 

 


 

Goetia magi:

kärleksmagi

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej,

Det var ett tag sedan och jag behöver göra ny kärleksmagi på mig och min partner. Jag märker att den gamla börjar avta. Vad behöver du och när kan du göra det?

Tack på förhand!

Anna från Sverige

 

 

 


 

Kärleksmagi: vittnesmål

 

 

Dessa är sigillen av demonerna Dantalion, Sitri och Sallos från Goetia.
Dessa är sigillen av demonerna Dantalion, Sitri och Sallos från Goetia.

 

 

Jag vill kalla mig själv Jolanda, eftersom jag vill dölja min identitet (på grund av rädsla för hämnd). Jag bor i Sverige. Jag vill inte avslöja var jag exakt bor, efetersom jag vill hålla min identitet dold på grund av uppenbara skäl.

Jag är en kvinna som bor i Sverige och för några år sedan blev jag kär i en muslimsk man från ett asiatiskt land. Vi har varit tillsammans i många år och vi har barn tillsammans.

Nu tack vare Lucifera och hennes demoner har min man återvänt till mig (han hade lämnat mig och mina barn). Jag kan säga till er alla att Djävulen och demonerna existerar på riktigt.

Min mans familj tyckte inte om mig, eftersom jag är uppvuxen i en katolsk familj. ”Hans” familj gjorde allt för att förstöra vårt äktenskap och till slut lyckades de.

Min make skilde sig från mig och lämnade oss. Jag försökte att göra kärleksmagi själv, men jag lyckades inte få min man tillbaka till mig. 

Efter detta tog jag kontakt med Lucifera. Lucifera gjorde det första ritualen som skulle återförena mig med min man. Efter tre månader dök han upp i mitt liv och han var mycket svartsjuk.

Fortfarande var situationen inte stabil, eftersom han vägrade att flytta tillbaka till min lägenhet. Lucifera frågade mig om jag kunde få tag i ”hans” blod och hår.

Jag kunde, men för att göra detta, var jag tvungen att lura honom. Jag har tur, för jag arbetar som sjuksköterska. Jag sa till honom att jag kan ordna ett ”gratis” blodprov om han ger mig lite av sitt blod.

 Jag skickade hans blod i ett medicinskt rör till Lucifera. Jag stal också lite av hans hår från hans rakapparat och skickade det till Lucifera.

Lucifera använde hans blod och håret i huvudet på hans docka. Hon gjorde ytterligare tre kärleksmagi ritualer med demonerna Sitri, Sallos och Dantalion.

Efter varje ritual kom min man närmare och närmare mig i känslomässig mening. Jag såg Dantalion i min dröm också. Dantalion dök upp i form av ett stort lejon som försökte komma in i mitt sovrum genom en spegel på min vägg.

Demonen var rasande och han varnade mig för att min mans mamma var mycket arg på mig, på grund av att min man hade återvänt tillbaka till mig och mina barn.

Hans mor och hans bror var de största skapare av problem. Det har gått 1,5 år sedan jag kontaktade Lucifera. Jag vill säga till er att jag och min man bor tillsammans nu och vår relation förbättras.

Men den ursprungliga skadan gjordes inte bara på mig utan också på mina barn. Vid en tidpunkt var situationen med mina barn så alarmerande (i skolan) att jag ville ta dem till hemlandet för att gömma dem bort från svenska myndigheter.

Magi har kapacitet att återförena en trasig familj. 

Jolanda

 

 

 


 

Domstolsmagi:

Lucifer, Belial, Eligos, Surgat & en död advokat

 

 

Detta är domstolsmagi med Lucifer, Belial, Eligos, Surgat och en död advokat.
Detta är domstolsmagi med Lucifer, Belial, Eligos, Surgat och en död advokat.

 

 

Hej Bonnie, Hoppas att det går bra med dig. Ville bara berätta för dig att de minskade min DUI-avgift till vårdslös körning så att det inte kommer bli någon fängelsestid.

Jag måste fortfarande betala böter, rättegångskostnader, körskola osv. Men INTE fängelse !!! Jag menar att någon drogade mig … !!!!

Anonym kund från USA

 

 

 


 

Break up magi

med demonen Bucon

 

 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

“Hej,

jag vill berätta om hur Bonnie hjälpte mig när jag var otroligt nere och djupt förälskad i en person som avsluta oss utan förklaring och sedan fann personen en annan.

Jag var så låg och visste inte vad jag skulle göra, jag började googla på allt möjligt och på något sätt fann jag Bonnies sida och tog kontakt med henne.

Jag berättade om min historia och berättade att personen jag var förälskad i funnit en annan och hur jag mådde. Bonnie var verkligen hjälpsam och föreslog att göra en breakup spell först.

Hon ordnade en ritual med demonen Bucon. Bucon skulle fixa en breakup mellan paret och Bonnie och Bucon lyckades med detta, efter ett tag fick jag reda på att paret splittrades och gått skilda vägar.

Bucon lyckades verkligen med denna breakup spell så att dessa 2 människor gick isär från varandra. Jag förklarade för Bonnie att det verkligen fungerade och att Bucon lyckats separera dom.

Så jag måste bara säga att dom verkligen lyckades med detta. All tack för detta Bonnie och än idag har du kontakt med mig vilket är guld värt för mig, och du lyssnar även om jag har något att säga!

Jag rekommenderar verkligen Bonnie om någon är i behov av hjälp för hon är en fantastisk människa med hjärta av guld.

Tack än en gång / M från Sverige!”

 

 

 


 

Nekromantisk magi

med Belial & Surgat

 

 

Detta är sigillet av demonen Belial from Goetia.

 

 

Demonerna Lucifer, Belial och Surgat, och en död banktjänsteman hjälpte min client from USA att få ett banklån. Banken hade tidigare vägrat damen lånet och hon var jätte ledsen.

Min client vill vara anonym för uppenbara skäl, eftersom jag gjorde oetisk magi och attackerade bank personalen med infernaliska krafter.

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Surgat från Grimorium Verum.

 

 

 

“I finally did closings today! I’m overjoyed right now, no words, no money of this world can describe my happiness that I’m experiencing now.

Many, many thanks to you and your spirits Bonnie, your spirits can do what nobody can do. Again thank you Bonnie, your rituals that you have done for me are very helpful.

Au revoir Bonnie!”

Anonymous from USA

 

 

 


 

Magi med demonen Clauneck

 

 

Dessa är de två sigillen av demonen Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

Klorin magin med demonen Clauneck från Grimorium Verum hjälpte min klient Greg från USA att få hans jobb tillbaka. Tidigare hade Greg blivit av med jobbet på grund av reorganisationen på företaget.

 

 

 

“The spell you did helped me tremendously of getting my job back when I was laid off of my Security job for 3 weeks.

I got my job back and closer to home too, in those 3 weeks, I had to do unarmed Security with lower pay and farther away from home.

I was driving over an hour to get to a $10.00 an hour job. Praise Clauneck for helping me and my family”.

Greg from USA

 

 

 

 

 


 

Magi med Belial &

Andromalius

 

 

Detta är magi med demonerna Belial och Andromalius för Dimitris från Grekland.
Detta är magi med demonerna Belial och Andromalius för Dimitris från Grekland.

 

 

Dear Bonnie,

I should like with this e-mail to tell you the story of my sister. I had ordered for her the spell with Belial and Andromalius.

The purpose of the spell was the following: My sister some years ago divorced with her husband.

The court decided an alimony of 300 Euro. In the beginning for some months her husband paid the alimony but later he stopped with the excuse that his work was in a crisis etc.

He always tried to “escape” from paying the alimony with many excuses.

After you did the spell with the doll employing the demons Belial and Andromalius (I think the spell was done in October 2018), on the 10th of January 2019 suddenly the man made a deposit of 3600 Euro in my sister’s account- which is equal of 300 times 12 = 3600 Euro.

So, he payed for the whole year 2018. I think this was unbelievable as he is so selfish and egotic character and never wanted to give money for his children and ex wife.

And suddenly he changed. I should like to thank with this e-mail the demons Belial and Andromalius and of course dear Bonnie for her best assistance and help. Thanks for all.

Dimitris (Greece)

 

 

 


 

Magi med demonen Bucon

 

 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”Jag var i ett långt förhållande med en man jag älskade. Jag trodde att han älskade mig också. Men efter att jag hade hjälpt honom med att etablera sin egen verksamhet, lämnade han mig för en mycket yngre kvinna.

Jag var väldigt ledsen och ville ha hämnd. Min ilska ledde mig till Lucifera. Snart bokade jag en ritual med Bucon och Belial, och jag skickade några kläder som tillhörde min ex pojkvän till Lucifera.

Lucifera gjorde en break up spell och efter fyra månader upptäckte min ex pöjkvän att hans flickvän var otrogen mot honom.

Paret hamnade i en hemskt bråk och splittrades snart därefter. Nu har jag och min ex pojkvän startat vårt förhållande igen ”.

Yvonne från Sverige

 

 

 


 

Magi med demonen Dantalion

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

“My family recently had a very serious falling out with another family member. Some terrible and extremely hurtful things were said to and about my parents.

As a result they have been denied access to important and innocent family members and are in great pain.

As I am new to the left handed path, I felt ill equipped to manage this myself. Through a Facebook group I was put in contact with Bonnie and will be forever thankful.

Within weeks, with the help of Bonnie and Dantalion, there was contact via text message and Facebook.

This may appear minor but the person in question is very arrogant, egotistical and entitled so this is a huge step forward.

Even with my limited knowledge of daemons, I know that they will not simply just hand you what you ask, but work with you and as you earn their respect you achieve your goal.

Thank you Bonnie for your ongoing assistance and support. Praise to Dantalion, I will forever honour you and provide offerings ”

By Miss L from Australia

 

 

 


 

Kärleksmagi

med Sallos och Dantalion

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Klient:

”Hej bara en uppdatering: han är på mig hela tiden nu, han ser på mig konstig som på ett sexuellt sätt och han vill ha sex. Tror du att den sexuella lusten har något att göra med din magi? Han sa till mig att han tänkte på mig.”

Jag:

”Hej, mycket goda nyheter. Ja, troligen är magin aktiv nu. Magi kan fungera mycket snabbt i vissa fall, jag har sett magin fungera efter 10 dagar. Nu måste du njuta av din tid med honom.”

Anonym kund R från USA

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos, Dantalion

och döda soldater

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

“Hon kom till mig och vi prata och vi hade sex o vi sa att vi bara är vänner men kändes som hon känner lite för mig men spelar lite hon sov över hos mig och vi hångla mycket vi sa att vi bara är vänner o kan mysa knulla men de känns som hon ändå gillar mig men visar inga känslor.”

Andreas från Sverige

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft