Läkande magi


 

Demonerna Marbas och Heramael:

läkande magi på en katt

 

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Marbas och demonen Heramael läker både människor och djur. Denna sida är en betalning för deras tjänster och snabb hjälp med deras insats.

Marbas och Heramael är mycket skonsamma mot djur. Jag vet detta med säkerhet, eftersom de har läkt min kakadua (min fågel hade fysiska skador).

Efter berättelsen om hur demonerna hade läkt min kakadua spreds inom den ockulta världen, kom en ny patient till mig. Denna gång var patienten en katt. Katten var 8 år gammal och han var en hane.

Ägaren från USA skrev till mig: ”Min katt försöker urinera, men väldigt lite urin kommer ut. Jag kan känna hur hårt min katt försöker urinera.

Han torteras av sin sjukdom. Jag och min katt har varit hos veterinären, men läkaren sa till mig att lägga till lite vätska i mitt husdjurs mat.

Detta hjälper inte min katt att urinera. Jag ändrade också min katt’s kattmat efter råd från veterinären. Jag behöver läka mitt husdjur. Kan du göra läkande magi för min katt? ”

Efter att jag gjorde läkande magi på katten, började katten urinera som om det var en tävling om vem som är duktigast på att kissa.

Jag blev förvånad. Kattens ägare sa: ”Jag har aldrig varit så glad i mitt liv som jag är nu. Jag älskar att se och lukta på min katt’s urin nu. ”

Innan jag fortsätter med beskrivningen av läkande magi vill jag introducera dig till Marbas och Heramael.

 

 

 

 


 

Demonen Marbas:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Marbas är en President och han framträder i form av ett enormt lejon. Han kan ta på sig mänsklig form också. Marbas kan svara på dina frågor om saker som är hemliga och dolda. Han orsakar sjukdomar och botar dem också.

Marbas gör en man klok och ger mycket god kunskap inom mekanisk konst och hantverk. Denna demon transformerar människor till andra former och han styr 36 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 


 

Demonen Heramael:

Grimorium Verum

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Heramael från Grimorium Verum.

 

 

 

”Heramael lär ut konsten att läka sjukdomar, inklusive fullständig kunskap om alla sjukdomar och deras botemedel.

Han tillkännager också växternas egenskaper, var de finns, när de ska plockas, och hur de tillbereds till ett fullständigt botemedel. ”

Källa: Grimorium Verum

 

 

 

 


 

Marbas & Heramael: en video

 

 

 

I videon demonsterar jag läkande magi med Marbas och Heramael. Jag berättar också om min kakaduas hälsa och hans tillstånd, och hur demonerna läkte hans skador.

 

 

 

 

 

 

 


 

Tidpunkten för läkande magi

 

 

 

Marbas matchas med Samael och Heramael matchas med Golab.
Marbas matchas med Samael och Heramael matchas med Golab.

 

 

 

Marbas rankas som en President och Goetias Presidenter kommer från Klifan av Samael (skalet av Hod). Marbas bör kallas för ritualer under onsdagar.

Enligt Grimorium Verum kommer Heramael från Klifan av Golab (Geburah’s skal). Den bästa dagen att kalla på Lucifer tillsammans med Heramael är tisdag.

Magi för att bota sjukdomar kan göras under vilken dag som helst eller vilken natt som helst, eftersom att bota sjukdomen är en mycket angelägen fråga.

Jag hade tur, månen var nästan full och jag gjorde en läkande magi inom två dagar. Se bara till att du inte gör läkande magi när månen rör sig bakåt (ur fas).

 

 

 

 


 

Läkande magi: ingredienser

 

 

 

Detta är en läkande ritual med Lucifer, Marbas och Heramael. Den sjuka patienten är en liten katt.
Detta är en läkande ritual med Lucifer, Marbas och Heramael. Den sjuka patienten är en liten katt.

 

 

Du kommer behöva:

ett vitt stearinljus (måla med solrosolja och rulla i rölleka)

sigillen av Marbas, Heramael och Lucifer

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

oljor för sigillen: mynta, kanel, sandelträ och tall

örter: high John the Conqueror eller Johannes ört (för prostatafall), kanelstänger (läkning), en hel muskot (läkning), bukhornsfrukter (hjälper matsmältningen), muskotpulver (läkning), mynta (frossa frossa), lagerblad (seger över sjukdom ), timjan (läkande), rölleka (för prostatafall)

växtbaserade antiseptiska salvor

en pappersdocka av djuret

fotot av sällskapsdjuret

namnet på husdjuret

husdjurets födelseår

fotot av husdjursägaren

ägarens namn och efternamn

ägarens födelsedag

ägarens adress (husdjurens adress)

ett brev till demonerna

servetter, omslagspapper, band och etikett

 

 


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图 Pitchblackcraft карта сайта Seitenverzeichnis

 

 


 

Läkande magi:

brev till demonerna

 

 

Jag bad ägaren att skriva ett brev till demonerna. Brevet såg ut så här:

“Kära Heramael & Marbas,

Jag skriver detta brev till Er för att få mitt husdjur [husdjurens namn] i bättre hälsa. Han brukade vara en anständig hälsosam katt med normal vikt när jag först fick honom, men när han blev kastrerad accumulerade han en enorm mängd vikt som har skadat honom och hans hälsa.

Det har till och med påverkat hans förmåga att kunna självsköta sig själv, han utvecklade lite av en under mage också. Nyligen upplevde han urinvägsinfektion, vilket är hemskt och skrämmande att se honom kämpa med urinering.

Jag skrivet brevet för mitt älskade husdjurs räkning till er båda, och jag ber, snälla ge mitt husdjur utmärkt hälsa och balans i alla aspekter, både externa, men övergripande interna.

Må hans urinvägsinfektion försvinna för alltid och aldrig komma tillbaka, får han aldrig uppleva något sådant. Jag ber om vägledning så att jag alltid kan ta de bästa försiktighetsåtgärderna och fatta de absolut bästa besluten för att förhindra något sådant.

Må han aldrig uppleva några stenar eller blockeringar i urinvägarna. Må hans PH-balans förbli balanserad i hans kropp under hela hans existens.

Han förtjänar det bästa livet och jag ber er att snälla skydda honom från alla former av sjukdomar, snälla minska ner hans vikt på ett säkert sätt för en katt.

Må jag alltid vägledas att fatta de bästa besluten för att förlänga hans livslängd, får han blomstra och leva utan infektioner eller sjukdomar, med en hälsosam balans och en utmärkt hälsa.

Tack Heramael och Marbas, min absoluta djupaste tacksamhet till er båda.”

[Signatur eller namn och efternamn]

 

 

 

 


 

Läkande magi: själva ritualen

 

 

 

Kalla på Lucifer, Marbas och Heramael. Lova en viss betalning i utbyte mot läkning.
Kalla på Lucifer, Marbas och Heramael. Lova en viss betalning i utbyte mot läkning.

 

 

 

Kalla på Lucifer, Marbas och Heramael. Erbjud gåvor (guld, silver, pengar, bankkort, mat, alkohol, tobak) och lova en betalning för snabb läkning.

Informera demonen vem som behöver läkas och varför. Visa bilderna på husdjuret och ägaren till demonerna. Läs brevet högt. Be demonerna att hjälpa till. Fortsätt med att döpa husdjurets docka.

Applicera växtbaserade antiseptiska salvor på husdjurets pappersdocka. Häll ut “prostata relaterade växter” (rölleka och Johannes örten) på den klibbiga salvan.

Placera resten av örter bredvid den klibbiga pappersdockan. Läs din magiska ramsa över husdjurets papperdocka 3 gånger. Packa den klibbiga pappersdockan, de läkande örterna och brevet i servetter.

Detta paket packas i sigillen av Marbas och Heramael (för att skicka demonerna till det sjuka husdjuret). Slutligen förpackas detta paket i omslagspapper och säkras med ett band.

 

 

 


 

Läkande magi för djur och människor

 

 

 

Demonerna läker också oss, människor. Principen av magi är detsamma, men iställer för dockan av djuret används en docka av personen som behöver läkande magi.

 

 

 

 


 

Vad kostar magin?

 

 

Priset för en helande ritual för husdjur är 2300 SEK (inklusive 25% moms). Du kan betala via banken eller via Swish. Vänligen betala i förskott och innan jag börjar ritualen.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

När du har gjort betalningen och när jag ser pengarna överförda gör jag magin för dig. Efter ritualen kommer jag visa dig ett flertal bilder av ritualen.

 

 

 

 


 

Mina konsultationer

 

 

Mina konsultationer via e-post och via Facebook chat kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom är inte inkluderat i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 1000 svenska kronor.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft