Kärleksmagi på den du gillar


 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Sitri kan drabba män med kärlek för kvinnor och kvinnor med kärlek för män. Demonen Sitri kan påverka en man och en kvinna att önska varandra med stor erotisk passion.

Enligt S. Connolly kan Sitri även få dig att bli inspirerad.

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 


 

Kärleksmagi:

demonen Sitri

 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Jag kan erbjuda dig manipulativ kärleksmagi för att föra personen du gillar till dig. Demonen Sitri från Goetia kan hjälpa med sådan magi.

Sitri vet hur man tänder en gnista av erotisk passion i människorna, men Sitri brukar betraktas mer som en demon of sex och lust.

 

 

 

 

Demonen Sitri:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Sitri är en Prins och han framträder med en leopards ansikte, och han har vingar. När han tar på sig mänsklig form är han väldigt vacker.

Han bländar en man med kärlek till en kvinna och väcker också en kvinna att älska en man. På begäran avslöjar han kvinnors hemligheter och skrattar åt dem. 60 legioner av sprit följer Sitri.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Under min ritual använder jag två Voodoo dockor, bränner stearinljus och hjälper dockorna att bli ett par älskare. Du borde se resultat inom 3 månader.

Dock vill jag inte lova någonting. Ifall personen du gillar inte är ett dugg attraherad av dig eller är i ett förhållande, kommer inte magin funka.

Men om du vet att personen du gillar också gillar dig och är singel, kan du förvänta dig resultat. Det är jätte viktigt att du läser min Disclaimer.

 

 


 

Demonen Sallos: Goetia

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

 


 

Demonen Dantalion:

Goetia

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

Sallos kan kallas tillsammans med demonen Dantalion. Dessa två demoner samarbetar väldigt bra och trivs med varandra. Effekten av magi med två demoner blir så klart starkare.

 

 

Demonen Dantalion:

Goetia

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som Hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar. Denna demon kan framkalla känslor av kärlek.

Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 


 

Vad kostar magin?

 

Det är viktigt att du läser min Disclaimer ifall du vill boka en sådan ritual. Sådan magi kostar 3500 SEK (inklusive 25% moms).

Sådant pris, eftersom magin är mycket ond och den tar inte hänsyn till en annan människas fri vilja.

Dessutom tar ja på mig risken att bli kär i en annan man, vilket jag inte vill alls. Mina relationer kan gå sönder som följd av sådan kärleksmagi.

Vänligen betala i förskott och innan jag börjar ritualen. Accepterad betalningsmetod: bank överföring eller Swish.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

En Tarot spådom är inte inkulderat i avgiften för konsultationen. Tarot spådomen kostar 1000 svenska kronor.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Kontakt

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Pitchblackcraft sitemap 网站地图

Pitchblackcraft Seitenverzeichnis

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft