Penningmagi med demonen Bune


 

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Demonen Bune beskrivs i flera gamla ockulta böcker: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum och Discoverie of Witchcraft.

 

 


 

Demonen Bune: Goetia

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans andra sigill.

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 


 

Demonen Bune:

penningmagi

 

Jag utför penningmagi med demonen Bune. Magin förväntas att hjälpa dig:

expandera på dina möjligheter att tjäna mer pengar

hitta ett jobb

locka mer pengar till ditt hushåll (ifall du har make eller barn som jobbar)

Hur snabbt kommer du se resultat? Du borde se resultat inom 3-6 månader.

Jag har också skapat en video om penningmagi med Bune. Dock är videon på engelska (titta nedan).

 

 

 

 

Framgången av penningmagi med demonen Bune beror på många faktorer så som:

den ekonomiska situationen i ditt land

dina möjligheter i livet just nu

din utbildning och antalet konkurrenter du måste övervinna för att få jobbet

Men ett jobb är bara en väg för inflödet av pengar. Magi har kapaciteten att öppna nya inkomstvägar. Dessa vägar kan vara smala i början, men det är ditt jobb att få dem att växa större.

Den bästa tiden att göra sådan magi är fullmånen eller under dagarna som är så nära fullmånen som möjligt. Avtagande måne passar inte till penningmagi för att rikta flödet av pengar i dina fickor.

 

 


 

Magi med klorin

för dåliga tider

 

Avtagande måne passar till andra typer av penningmagi med demonen Bune eller med demonen Clauneck från Grimorium Verum.

Sådan magi görs i syfte att stoppa utflödet av pengar från hushållet, för att eliminera dåliga vanor så som spendering av pengar utan någon som helst spärr och för att bekämpa djupa rädslor och oro för pengar.

Magin görs med klorin i syfte att vända på dåliga financiella tider för hushållet. Se videon nedan, men tyvärr är alla mina video är på engelska.

 

 

 

 

Jag utför magi med klorin ifall du vill beställa sådan magi. Vissa kunder som driver iget brukar beställa penningmagi med klorin när de upplever en temporär stagnation i företagandet.

Efter jag har utfört magi och inom en månad brukar deras affärer gå bätte. De brukar få in några kunder till att börja med.

Men om man vill uppleva ett kraftigt inföde av pengar ska man ingå financiella pakter med Lucifer. Det handlar om utbyte av tjänsterna. I mitt fall en aspekt av livet är såld till krafterna.

Krafterna är infernaliska och de hjälper enbart mot betalning. Mina klienter ingår pakter med Lucifer och hans demoner, och de ger demonerna mat, alkohol och tobak varje fullmåne under loppet av 5 år (paktens varaktighet är 5 år).

 

 


 

Demonen Bune:

penningmagi

 

Detta är penningmagi med demonen Bune från Goetia.
Detta är penningmagi med demonen Bune från Goetia.

 

Jag kommer använda ett sigill av demonen Bune från Goetia och förklara för demonen att du behöver hans hjälp. Under ritualen bränner jag ett stearinljus och gör magi.

Efter ritualen kommer jag visa dig ett flertal bilder. Sedan är det bara att gå till jobbet varje dag och göra ditt bästa. Magin kommer vara aktiv under cirka ett år.

Det är också jätte viktigt att du läser min Disclaimer.

 

 


 

Vad kostar magin?

 

Magin kostar 1500 SEK (inklusive 25 % moms). Accepterade betalningsmetoder: bank överföring och Swish.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

Var vänlig och betala innan jag börjar ritualen. Kika in också i mina priser om du är intresserad av andra typer av magi.

 

 


 

Mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

 

 


 

Kontakt

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft