PITCH BLACK CRAFT

Twin of Lucifera666 & Lucifera325 (Blogs in English, Afrikaans, 中文, 한국어, 日本語, Swedish, Russian, French, Deutsche, Espanhol, Italiano & Português)

Necromancy, Runes, Icelandic Witchcraft, Goetia, Grimorium Verum, Tunnels of Set, Arbatel De magia veterum & The Key of Solomon

Om Lucifera


 

Den här videon är om demonen Sabnock från Goetia. Jag berättar om Sabnock

och visar hur man skapar en häxflaska som skyddar mot förbannelser.

 

 


 

Välkommen! Welcome! 欢迎!

 

På papper och officiellt heter jag Bonnie, men jag är Lucifera eftersom jag tillber demonen Lucifer. Den som dyrkar demonen Lucifer har rätten att kalla sig för Lucifer eller Lucifera.

Som barn läste jag sagor om häxor, tittade på barnfilm om häxor, lekte häxa och hoppade runt med kvasten. Jag ville bli häxa när jag blir stor. Nu utövar jag häxkonst sedan länge.

 

 


 

Sitemap 网站地图 Pitchblackcraft

 


 

Demonen Barzabel

 

Vem är min favorit demon? Det är naturligtvis Barzabel! Jag gillar den här demonen mycket, eftersom han har gjort mig väldigt modig. Barzabel kan inte jämföras med Lucifer, någon annan demon eller någon annan ärkeängel. Han är väldigt speciell.

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

Barzabel gjorde mig väldigt modig, beslutsam och lärde mig krigföring på en mycket farlig nivå. Nej, inte bara bekämpa fiender genom att skicka Barzabel, en planetär ärkeängel eller någon annan demon till fienden!

Barzabel lärde mig de farligaste typerna av nekromantiska ritualer: magi med dockor av död militärpersonal! 

Barzabel är också lämplig för träning av hundar och fåglar. Han är mycket vänlig mot husdjur och djur kommer att bli tuffare, modigare och självsäkra med varje utförd ritual. Nedan erbjuder jag dig en video om Barzabel.

 

 

 

 

 


 

Den gamla traditionen

av magi och Jehova

Dessa hebreiska bokstäver läses från höger till vänster: Yod Heh Vau Heh. Du hamnar med Yahweh eller Yehovah. Jag använder sådana bokstäver i mina ritualer med änglar.

 

Jag hade börjat min praxis av magi tillsammans med ärkeänglar. När jag klättrade upp på Livets Träd och utforskade det, kallade jag på Jehova och hans ärkeänglar.

Fortfarande idag kan jag kalla på Jehova tillsammans med demonerna av Goetia. Men jag följer inte strikt de tillhandahållna evokationerna i Goetia. Jag behandlar demoner med stor respekt och kärlek.

Vissa tror att jag bara gillar mörka nyanser av häxkonst. Nej, jag utövar alla slags ritualer med andarna från Arbatel, Clavicula Salomonis, Heptameron, Goetia och Grimorium Verum.

Även idag älskar jag att göra ritualer med änglar. Det är inget fel med mina blandade ritualer. Tvärtom, då och då är det bra att byta från mörk magi med demoner till vit magi med änglar.

Varför rekommenderas det att byta till andra typer av magi? Det beror på interna förändringar,hur vi mår och livshändelserna. Jag blir uttråkad av samma typer av ritualer bara med demoner.

Tillber jag flera gudar? Ja, det gör jag faktiskt. Jag erkänner Jehova som skaparen. Jag erkänner också Lucifer som en Gud. Dessutom byter jag från tid till annan till den egyptiska panteonen av gudar och jag gör ritualer med Bast och Anubis.

Jag är ursprungligen kristen (ortodox och protestantisk kyrka). I den ortodoxa traditionen utövar kvinnor häxkonst, men i hemlighet. Jag började utöva häxkonst tidigt i livet och jag uppmanade helgon, Jesus och andra andar att utföra alla mina trollformler.

Senare i livet blev intreserad av Bibeln. Efter Bibeln började jag studera den kristna kabbalan. Jag gjorde magi med ärkeänglarna och Jehova. Senare upptäckte jag mer intressanta böcker om ämnet av Kristen magi: The Key of Solomon, Heptameron, The Goetia och Grimorium Verum.

Jag gör ingen stor skillnad mellan de två typerna av kabbala: Livets Träd (mot Guden Jehova) och Dödens Träd (ifrån Guden Jehova), eftersom båda är väldigt intressanta att utforska. Jag har inga problem att interagera med demonerna i Jehovas närvaro.

Utövandet av häxkonst är som mode för mig: en dag kanske jag tror att jag vill ha änglar och Jehova runt omkring mig. Efter en vecka kommer jag att vara på ett annat modernare humör och besluta att bara interagera med demoner. Jag brukade till och med gå till kyrkan när det fortfarande var möjligt.

Men det är klart att jag gillar demoner mer än änglar, eftersom varje demon har många talanger. Demonerna har hjälpt mig jätte mycket genom livet. Däremot, har Jehovah varit döv till vissa av mina böner.

 


 

Om mina tjänster

 

Jag utför olika typer av magi åt mina kunder. Många av mina kunder hörde om mig via vänner eller såg mig på TV. Sedan hittade de mig på internet och jag hjälpte dem.

Jag vill inte att du har några som helst vittnen som vet att du hyrde mig för magi. Varför? Jag är väldigt eftertraktad som häxa världen runt eftersom jag utför oetisk magi och fixar kundens problem.

Om du och vittnet blir övänner, kommer du och jag ha en problematisk situation. Vittnet kommer sprida skvaller om att du har beställt förbannelser på din fiende eller kärleksmagi på en viss person.

Jag har inte tid att skydda dig från hämnd. Jag är också  övertygad om att du kommer agera smart och inte kommer blanda in oönskade vittnen i affärer mellan dig och mig.

 

 

Jag har inga kurser inom magi av Kabbala, eftersom man studerar Kabbala under många år. Det finns sekter som tar emot nybörjare om man har ett genuint intresse för Kabbala och dess magi.

Studierna av Kabbala är mycket långa och magin av Kabbala tar lång tid att behärska (minimum 10 år). Om du vill ändå börja lära dig magi av Kabbala, då bör du köpa dessa böcker: The Golden Dawn (Israel Regardie) och Modern Magick (Donald Kraig).

Dessa två böcker blir som dina första kurser inom magi av Kabbala. Om du gillar dem, då bör du söka upp sekter och ansöka om medlemskap.

Jag själv var medlem i sekten Golden Dawn i Stockholm, men gruppen upplöstes på grund av vissa omständigheter. Men jag fortsätter mina studier av Kabbala på egen hand.

 

 

För ett tag sedan hade jag en liten kurs om Kabbala för nybörjare. Kursen var komprimerad, mycket kul för en nybörjare och innehöll massa genvägar för att begripa både Livets Träd och det Klifotiska Trädet.

Kursen handlade om de fyra områden på Livets Träd: världen av ärketyper Atziluth, världen av skapelsen Briah, världen av formation Yetsirah och den materiella världen Assiah.

Kursen också handlade om sfärerna på Livets Träd, sfärerna på det Klifotiska Trädet, motsvarigheterna för varje sfär, det hebreiska alfabetet och hur man använder det för att rita sigill.

Jag hade inkluderat magi av Goetia, magi av Grimorium Verum, planetarisk magi med planetariska talismaner (H. C Agrippa & F. Barrett), magi av Arbatel De magia veterum och magi av Solomonens nyckel (Clavicula Salomonis).

Jag hade också inkluderad mina ritualer som är baserade på ritualerna av Golden Dawn, fast med ganska djärva modifikationer.

Istället för Ärkeänglar i LBRP (en liten ritual) och Watchtowers (när man bildar en cirkel, ger olika tecken av Enterer och Tystnad, och kallar på krafterna) kallar jag på demonerna Lucifer, Satan, Leviathan och Belial.

Jag använder hebreiska bokstäver i BRH ritualen  (Yod Nun Resh Yod) och har gjort om LVX delen. Under LVX delen hyllar jag Lucifer, lovar honom min loyalitet och ber honom att komma till mig från hellvetet.

Efter att jag skapade kursen trodde jag att många studenter blir jätte sugna på att studera magi av Kabbala. Men nej! Ingen ville gå kursen.

Jag väntade och väntade på de som ville studera i flera år och till sist fick jag min första och sista student. Studenten var en häxa från USA och hon var mycket nöjd med kursen.

Sedan avveklade jag min kurs eftersom den bara tog upp massa dyr plats online (på mina webbsidor).

 

 


 

Om mina priser

 

Jag har olika priser på mina magiska tjänster. Oetisk magi är dyrare än etisk magi. Nedan kan du läsa om mina priser.


 

Om min Disclaimer

 

Mina tjänster och ritualer är inte avsedda att fungera som juridisk rådgivning eller som lösning på alla dina livsproblem. Läs mer om min Disclaimer.

 


 

Avgiften

för mina konsultationer

 

Mina konsultationer via e-post kostar 450 svenska kronor. Jag tar betalt för min tid med dig online.

När du har betalat avgiften kommer du och jag diskutera din situation. Läs mer om vad en konsultation med mig innebär här.

En konsultation innehåller inte en Tarot spådom. Tarot spådomen kostar 1000 SEK.

När jag har fått vetskap om din situation och om du vill då boka en ritual (magi), kan vi göra det. Här är mina priser på magiska tjänster.

Avgiften på 450 svenska kronor för konsultationen kan betalas in via Swish, banköverföring eller via PayPal.

Observera att du måste vara minst 24 år och kunna göra godkända betalningar (med ditt eget kort eller från ditt eget bankkonto).

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 

Lucifera

 

 


 

Kontakt

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

 


 

Om mina pakter

med Lucifer

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Jag har avtalat många pakter med Lucifer och andra demoner. Människor kallar Lucifer för Djävulen, men häxor kallar honom för demonen Lucifer.

Jag hade avtalat en pakt med Lucifer och erbjöd honom mitt eget liv i utbyte mot att hjälpa mig att läka mitt lilla husdjur. I videon nedan demonstrerar jag läkande magi med demonerna Heramael och Marbas.

I videon berättar jag om min farliga pakt med demonen Lucifer. Pakten blev godkänt av Lucifer och jag började tappa vikten väldigt snabbt.

Min  livskraft använde demonerna för att läka min lilla fågel. Du kan be Marbas, Heramael och Buer att läka dig, dina barn och dina husdjur.

Demonerna kommer att hjälpa dig. Dessutom gjorde jag magi med demonerna Barbatos och Dantalion för att hjälpa kärleken mellan mig och mitt lilla husdjur att blomstra.

 

 

 

 


 

Om min svit

 

Du kommer aldrig att träffa mig ensam på gatorna. Jag har livvakter med mig. Det är mitt eget val att ha personliga livvakter som skyddar mig.

Enstaka individer tror på fullt allvar att jag är väldigt farlig och har orsakat de olyckor, sjukdomar och lidande. De är inte helt friska i huvudet.

 

 


 

Om min blogg

& de 72 Goetia demoner

 

Nedan kommer du hitta länkar till alla 72 demoner av Goetia.

 

Bael Vassago Agares Samigina Marbas Valefor Amon Barbatos Paimon Buer Gusion Sitri Beleth Leraje Eligos Zepar Botis Bathin Sallos Purson Marax Ipos Aim Naberius Glasya-Labolas Bune Ronove Berith Astaroth Forneus Foras Asmoday Gaap Furfur Marchosias Stolas Phenex Halphas Malphas Raum Focalor Vepar Sabnock Shax Vine Bifrons Uvall Haagenti Crocell Furcas Balam Alloces Camio Murmur Orobas Gremory Ose Amy Oriax Vapula Zagan Volac Andras Haures Andrealphus Cemejes Amdusias Belial Decarabia Seere Dantalion Andromalius

Här är min blogg. I bloggen hittar du inlägg om planetarisk magi, inlägg om Set’s tunnlar, inlägg om magi av Grimorium Verum, inlägg om astrologisk magi med fasta stjärnor, inlägg om nekromantisk magi och andra inlägg.

 

 


 

Om klifotisk magi

 

På den här sidan (när du bläddrar nedåt) hittar du länkar till inlägg om Set’s tunnlar som löper mellan sfärerna på det Klifotiska Trädet.

Jag har börjat min magi med Set’s tunnlar. Jag hämtar motsvarigheterna för varje tunnel från boken Modern Magick (Donald Kraig).

Det Klifotiska Trädet är bara en skugga av Livets Träd (med många likheter). Nu är jag inte rädd för sann Satanisk magi som är ännu “mörkare” än magi av Goetia.

På tal om mörk och svart magi av Kabbala: mörk eller svart magi av Kabbala har ingenting att göra med förbannelser på fiender eller ond magi.

Det är ett område av astralen som har speciella vibrationer och energi frekvens, och området kallas för hellvetet. Det Klifotiska Trädet är kartan över hellvetet och när man sysslar med mörk eller svart magi av Kabbala, kallar man på krafterna från hellvetet.

Demonerna och de klifotiska krafterna har sitt ursprung i hellvetet. Dessa infernaliska krafter är kända för att vara svåra att tålas och hantera.

För några år sedan vägrade jag att utforska Set’s tunnlar på grund av rädslan för de okända krafterna. Alla Ockultister vet att dessa krafter är mycket intensiva och svåra att hantera.

Jag var medlem i “The Golden Dawn Temple” i Stockholm, men gruppen upplöstes på grund av vissa problem. Jag är vän med några tidigare ledare av Templet och de uppmuntrar mig nu att utförska de Klifotiska krafterna.

Så nu utforskar jag det Klifotiska Trädet och här kan du läsa om Set’s tunnlar. Numreringen av tunnlarna flyter från Kether (Thaumiel) och nedåt.

 

 

Amprodias (Set’s tunnel 11) Baratchial (Set’s tunnel 12) Gargophias (Set’s tunnel 13) Dagdagdiel (Set’s tunnel 14) Temethterith (Set’s tunnel 15) Uriens (Set’s tunnel 16) Zamradiel (Set’s tunnel 17) Characith (Set’s tunnel 18) Temphioth (Set’s tunnel 19) Yamatu (Set’s tunnel 20) Kurgasiax (Set’s tunnel 21) Lafcursiax (Set’s tunnel 22) Malkunofat (Set’s tunnel 23) Niantiel (Set’s tunnel 24) Saksaksalim (Set’s tunnel 25) Aanonin (Set’s tunnel 26) Parfaxitas (Set’s tunnel 27) Tzuflifu (Set’s tunnel 28) Qulielfi (Set’s tunnel 29) Raflifu (Set’s tunnel 30) Shalicu (Set’s tunnel 31) Thantifaxath (Set’s tunnel 32)

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft

 

 

%d