Penningmagi


 

 

 

 


 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Penningmagi är en mycket populär typ av magi. Det finns ett flertal demoner som är mycket hjälpsamma när det gäller att manifestera mer pengar.

Jag gör penningmagi med demonen Bune från Goetia och också hjälper kunder att ingå pakter med Lucifer och hans demoner.

Med min hjälp kan du ingå två typer av financiella pakter med Lucifer och hans demoner. Nedan finner du länkar till sidorna om:

penningmagi med demonen Bune från Goetia

financiella pakter med Lucifer och hans demoner

Nedan finner du också beskrivningarna av de demoner som är proffs på att hjälpa människor att bli rika. Dessa är de mäktigaste demonerna som styr världen och dess resurser av pengar.

 

 

 


 

Demonen Bune:

pengar & nekromanti

 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 


 

Lucifer:

inre styrka & pengar

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

”När det gäller demoner, finns det de som är överlägsna och de som är underordnade. De överordnade demonerna är: Lucifer, Beelzebuth och Astaroth.

Lucifer dyker upp i form och figur av en snygg pojke. När han är arg verkar han röd. Det finns inget monströst med honom.”

Källa: Grimorium Verum

 

 

Det finns inte mycket information om Lucifer i Grimorium Verum. Men det är klart att Lucifer är Djävulen. Jag kallar  på Lucifer under varje ritual.

Han är den bästa demonen för att stärka det inre jaget. Lucifer ger bra självkänsla till utövaren. Denna demon förvandlar utövaren av magi till en arbetsnarkoman, hjälper till att manifestera och spara upp pengarna.

Du kan ingå kärleksavtal (pakter) med Lucifer om du tror att kärleksförhållanden är ett slöseri med tid. Lucifer kommer skydda din tid och hjälper dig att fokusera på ditt arbete.

Lucifer ger enorma krafter till varje ritual (som ett tillskott till hans demonernas krafter i fall magi är realistisk). Ritualer brukar ge snabba resultat när Lucifer är inblandad.

 

 


 

Lucifuge Rofocale:

självkärlek och pengar

 

Detta är sigillet av Lucifuge Rofocale som härskar över Satariel demoner. Källa: The Grand Grimoire.

 

Lucifuge Rofocale är en Ärkedemon av väldigt hög rang, men han är under Lucifer. Lucifuge Rofocale brukade ge mig konstiga intryck i visioner (under ritualen).

Rösten hade en mycket låg volym (det kändes som en röst i en hallucination): “Hur mycket pengar vill du ha?”

Jag tänkte: “Massor! Jag ska inte skämmas för mig själv som en väldigt rik kvinna. ”

Den tysta rösten bekräftade: “Det är möjligt!”

Lucifuge lär att värdera dina kunskaper, färdigheter och dig självklart. Han lär att tiden är lika med pengar.

Efter att ha gjort magi med Lucifuge Rofocale började jag vägra mina tjänster till vissa kunder och jag skapade också ett mycket fint filter för män, kollegor och arbetsbelastningar.

Med hjälp av Lucifuge Rofocale lärde jag mig att ignorera och frysa ut obehagliga och skamlösa kollegor. Jag lärde mig att säga: “Mitt sätt, eller inget sätt alls!”

Och det är sant att Lucifuge Rofocale inspirerar att ha en enorm aptit efter pengar, eftersom pengar gör livet trygg och bekväm.

Från Lucifuge Rofocale lär man sig att stapla upp pengarna och fördela dem mellan flera “akuta money airbags”. Det här är demonen av självrespekt, självkärlek och pengar.

 

 


 

Mephistophilis:

intuition

& marknadsföring

 

Demonen Mephistophilis finns beskriven i boken “Black Raven” (Faust) och detta är hans sigill.

 

Efter ritualer med Mephistophilis började jag förstå att drömmar faktiskt går i uppfyllelse, men det är viktigt att veta vad vi vill ha i livet.

Mephistophilis lär ut strategi och planering. Denna demon skickade mig till speciella platser för att undersöka vad jag bör göra.

Han undervisar om marknadsföring och om kopplingen mellan symboler och den mänskliga hjärnan. Mephistophilis ger väldigt kloka råd, och självklart, på en undermedveten nivå.

 

 


 

Belial:

framgång och pengar

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 

Belial:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft