Vittnesmål sida 3


 

Först:

länkar till andra sidor och andra språk

 

 

Testimonials page 1

Testimonials page 2

Testimonials page 3

 


 

感言 1

感言 2

感言 3

 


 

Свидетельства клиентов 1

Свидетельства клиентов 2

Свидетельства клиентов 3

 


 

Vittnesmål

Vittnesmål sida 1

Vittnesmål sida 2

 


 

Kundengeschichten 1

Kundengeschichten 2

Kundengeschichten 3

 


 

Magi för rättvisa

 

 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Belial hjälper till att få rättvisa.
Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Belial hjälper till att få rättvisa.

 

Jag vill berätta för alla att demoner är verkliga och de är villiga att hjälpa till om du frågar. Nyligen bad Lucifera demonerna Lucifer, Belial, Eligos, Surgat och Andromalius, och även den döde advokaten att hjälpa mig med en rättegång, och de hjälpte mig.

Jag fick en positiv dom. Allt var emot mig och det var bara möjligt med demonerna som klev in och hjälpte till. Jag vill tacka och berömma var och en av dem.

Jag vill att världen ska veta att demonerna inte är så onda och dåliga som vi har fått lära oss. Jag vill att världen ska veta: demonerna hjälper dig om du frågar.

Tro på dem, prata med dem så lyssnar de på dig. Jag vill att världen ska veta att Lucifera är den verkliga affären, och hon kan hjälpa dig också. Tack till demonerna, lovord till demonerna och tack till Lucifera.

J.L från USA

 

 


 

Tentamen magi

med demon Marax

 

 

Demon Marax beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demon Marax beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej Bonnie, Jag ville ge dig en liten feedback angående magin du gjorde för att jag skulle klara tentorna. Jag tog examen. Tio månaders träning gick bra och jag klarade mig mycket bra på tentorna.

Tack en miljon Bonnie för allt! Jag tackar Marax mycket för hans hjälp. Utan hans hjälp hade träningen och tentorna varit svåra. Det fanns stunder av modlöshet. Men Marax var där med mig. Situationen blev mycket klarare för varje gång. Han är väldigt stark och kraftfull, Marax!

En fantastisk lärare, expert, akademiker! Jag vet att det är andarna som tvingade mig att följa utbildningar för att få ett högre diplom. Tack så mycket igen Bonnie.

Du är en fantastisk utövare av magi med fina talanger. Och dina trollformler är mycket kraftfulla.

Vänliga hälsningar, Daniel

 

 

 


 

Break up magi

med Bucon and Belial

 

 

Demonen Bucon beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Bucon beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag vill tacka Bucon och Belial för att de hjälpte mig med en riktigt komplex situation. De har hjälpt mig mycket inte bara genom att uppnå önskat resultat inom en kort tidsperiod, men de har också lyckats visa mig hur mäktiga de verkligen är genom att vända bord när situationen verkade ganska hopplös för mig.

Jag är tacksam till Bucon och Belial, och jag är säker på att de kommer att hjälpa mig ännu mer i framtiden. De kontrollerar varje situation och tar effektivt bort alla hinder som står i vägen för att nå ditt mål.

Vänliga Hälsningar,

K från Tyskland

 

 

 


 

Magi för ett rättsfall:

Lucifer, Belial, Surgat, Eligos

och en död jurist

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Jag hade ett stort problem med ett företag som inte hade följt ett faktureringsavtal och hotade mig att ta bort en enhet. Jag bad Bonnie hjälpa mig och hon gjorde det här jobbet, och vi lyckades få det företaget att respektera avtalet.

 

 

Det här är ritualen för rättegången. Slutmålet med denna ritual är att uppnå rättvisa.
Det här är ritualen för rättegången. Slutmålet med denna ritual är att uppnå rättvisa.

 

 

Jag fick behålla min enhet (en jätte dyr apparat). Tro på djävulens, demonernas och på de dödas potential, och resultaten kommer att dyka upp, och det är viktigt att komma ihåg att dessa varelser är inget skämt.

Om du respekterar dem kommer de att vara dina vänner och hjälpa dig, men om du leker med magi, kommer de inte att hjälpa dig. Allt uppnås med respekt och ärlighet.

Anonym från Schweiz

 

 

 


 

Break up magi med Bucon

 

 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Tack för hjälpen Bucon. Jag var kär i en kille som jag dejtade några gånger, sedan slutade han höra av sig. Jag fick veta att han har gått tillbaka till sitt ex. Jag var arg på honom för att han hade ljugit för mig, och jag ville hämnas.

Jag vände mig till Bucon, och önskade att splittra honom och hans ex. Jag ville såra honom. Nu ca 6 månader senare är han singel och han hörde av sig till mig. Du är bäst Bucon!

Anonym kund från Sverige

 

 

 


 

Penningmagi

med demonen Bune

 

 

Demonen Bune är bskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Fru Lucifera!

Pengar har dykt upp på mitt bankkonto från gamla arbetsgivare, jag har hittat presentkort, jag fick en stor återbetalning från regeringen, jag gjorde försäljning, jag fick en lönehöjning, jag har så många affärsidéer för att bygga mitt imperium och viktigast av allt är att jag har redan öppnat en Roth IRA och lagt $ 600 i den på en månad !!

🖤Bune🖤 Tack för allt du och Bune gjorde!

Anonym från USA

 

 

 


 

Penningmagi för ett företag

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Kära Lucifera, jag är din följare. Du är så kraftfull. Du har hjälpt mig mycket. Tack för penningmagin som du gjorde för vårt familjeföretag. Bune har skapat många affärsmöjligheter och mirakel, och kunder och order har ökat.

Mycket pengar! Under den ekonomiska stressperioden var intäkterna inte dåliga, så jag bytte bil. Jag uppskattar verkligen Bune.

Anonym klient

 

 

 


 

Magi för skydd: med en död jurist,

Belial & Andromalius

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej Bonnie hur mår du? Jag hoppas att allt är bra på din sida och att du är trygg med covid. Ville bara säga hej och uppdatera dig om saker.

Sedan du hade gjort ritualen för att skydda mig från trakesserier på mitt jobb, har saker och ting förbättrats mycket. De människor som mobbade mig finns inte längre på sjukhuset där jag arbetar. De är på kliniken istället så jag ser dem sällan.

För ungefär två månader sedan (september och oktober) var jag tvungen att arbeta på kliniken där de flesta är baserade. Och ingenting hände som var dåligt. I själva verket har det varit problem med en speciell läkare som har varit emot dem.

Hon har behandlat dem dåligt på grund av deras beteende och jag har själv sett hur en av dem utskälldes av henne framför mina ögon. Det var mycket tillfredsställande att se hur de straffas för sitt beteende mot mig.

Jag hör fortfarande berättelser om flera händelser på kliniken och flera personer är mot några av dem, och de hämtas till möten för att möta återverkningarna av deras beteende.

Hur som helst, jag ville bara tacka dig igen Bonnie för hjälpen.

Anonym från Storbritannien

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos,

Dantalion och döda soldater

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Meddelande från kunden (1)

 

 

“Kära Bonnie,

Du har antagligen fått pengarna tills nu. Otroliga magiska saker har hänt de senaste veckorna (min partner berättade för mig att hon vill ha mig).

Jag tror jag att den föregående ritualen börjar fungera nu och manifesterar sig på sätt som jag inte ens kunde föreställa mig i förväg.

Min flickvän är fortfarande instabil och ibland obeslutsam och irriterad, men jag är redo att möta det på fysisk nivå åtminstone just nu.

Detta är anledningen till att jag skulle vilja be dig att skjuta upp den pnanerade andra ritualen för att låta den föregående visa sina resultat fullt ut och inte störa den första.

Kan du snälla berätta för mig nästa möjliga datum i juli när du kan göra kärleksmagi om det behövs?

Anonym från Tyskland

 

 

 

 

Meddelande från kunden (2)

 

 

Kära Bonnie,

Jag kontaktar dig för att be dig en gång till för att skjuta upp kärleksmagin som jag hade bokat på obestämd tid under de kommande månaderna.

Skulle du kunna hålla pengarna som en insättning för nästa gång? Fram till dess kan du kanske använda en liten mängd av pengarna för att erbjuda Sallos, Dantalion och soldaterna gåvor från mig.

Naturligtvis kommer jag att överföra det belopp som saknas nästa gång jag kommer tillbaka för kärleksmagi. Om jag inte behöver ytterligare hjälp av dig kan du behålla pengarna och allt jag kan säga är att det är det minsta jag kan göra för att tacka dig för det du gjorde för mig.

För tillfället skulle jag fortfarande vilja luta mig tillbaka och njuta av resultaten från föregående ritualen. Vi dejtar varandra nästan varje dag och vi hade till och med några intima stunder. Du är bäst, Lucifera!

Vänliga Hälsningar,

Anonym från Tyskland

 

 

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Meddelande från kunden (3)

 

 

Hej,

finns det för närvarande något sätt du kan berömma Sallos, Dantalion och soldaterna för mig? I så fall skulle jag vara tacksam om du gör detta och jag är tacksam för din hjälp och tålamod.

Ingenting skulle vara möjligt utan dig och jag vill verkligen tacka dig från mitt hjärta!

Anonym från Tyskland

 

 

 


 

Magi med Paimon för en dansare

 

 

Demonen Paimon finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

“Demonen Paimon har hjälpt mig på sätt som jag aldrig kunde ha föreställt mig! Resultaten är helt ur denna värld. Han har lärt mig så mycket att behärska dans, konst, uttryck, språk och till och med väckt andra mediala förmågor som jag inte ens var medveten om.

Jag har en helt annan inställning till livet. Han har ändrat det till det bättre. Tack så mycket för din hjälp, Paimon.”

C. P från USA

 

 

 


 

Magi med Andromalius,

Belial och en död jurist

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

”Hej Bonnie, hur mår du? Jag har kommit tillbaka till dig för två saker; först ville jag ge dig lite feedback om Andromalius ritualen som du utförde för mig.

Tja, sedan du utförde ritualen har min bil inte skadats, inte ens en liten repa … Allt jag kan säga dig just nu. Jag är väldigt nöjd och jag vill tacka dig så mycket igen Bonnie.

För det andra skulle jag vilja be dig att utföra en annan ritual för mig. Jag har lite problem just nu. Jag har en oenighet om andra frågor i mitt liv.”

D. A från Frankrike

 

 

 


 

En financiell pakt med Lucifer och Belial

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Hej Lucifera,

hoppas att är bra med dig. Jag måste informera dig om de senaste händelserna på jobbet. Jag tillber Lucifer och Belial ofta och de är magnifika.

Situationen på jobbet har visat sig vara spektakulärt mirakulöst. Halva av kollektivet avskedades den 4 april 2020 (pga Corona).

Min chef hamnade på en annan avdelning, och den andra hälften av teamet och jag skickades att jobba hemifrån. Jag behöver inte ta itu med dem längre och faktiskt gjorde det bara i två veckor, och efteråt skickades jag att arbeta hemifrån.

Jag upplever en betydande förändring i mitt eget perspektiv när jag arbetar med mitt inre tillsammans med Belial. Han är riktigt framåt men han ger lektioner om mig själv som jag inte skulle ha lärt av mina bästa vänner!

Jag älskar Lucifer och Belial och att göra magi med dem är för personlig utveckling och jag kommer definitivt att hylla Belial. Tack för så effektivt arbete också, inga ord för att uttrycka min tacksamhet till dig och demonerna!!!!

Med vänliga hälsningar,

G. C från Kanada

 

 

 


 

Magi med Belial,

Andromalius och en död jurist

 

 

Demonen Andromalius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Eftersom jag vill skydda min klient, har jag inte nämnt hennes namn och jag har också ändrat land där hon är bosatt. Jag gjorde en ritual för min klient, eftersom hon blev mobbad på jobbet av en stor grupp människor.

Det fanns ingen möjlighet för klienten att ändra sitt arbete. Så jag kallade på Belial, Andromalius och en död jurist (han var min närmaste vän).

Jag förklarade situationen för demonerna och sa: ”Vi vill inte börja förbanna dessa människor än. Vi vill lösa detta problem på ett fredligt sätt som civiliserade människor. Snälla hjälp med att skydda min klient, för hon är nära en mental kollaps.”

En månad senare tog jag kontakt med min klient: “Hur mår du? Hur är situationen på jobbet?”

Min klient svarade så här:

”Hej Bonnie, tack så mycket för att du frågar. Situationen med de nämnda personerna är nu minimalt problematisk annat än kvinnan [Namn och efternamn på ledaren av gruppen], hon försökte mobba en annan tjej och mig några veckor tillbaka och det gjorde hon indirekt.

Hon var den jag jag förbannade för några månader sedan. Nu verkade hon få överhanden genom att bli vald till en ledare trots att hon mobbade sina medarbetare.

Jag har minimal kontakt med henne, men när hon kommer i kontakt med mig är det väldigt konstigt och jag är försiktig. Annat än att allt är bra och jag är nöjd med den service jag fick från dig.

Jag övar på affirmationerna för bra självförtroende och mod, men kanske måste jag göra mer. Jag märker att om det finns någon som försöker mobba mig så är de inte på listan jag gav dig, så de är nya och övergående människor.

Jag är glad att jag beställde magin av dig. Tack Bonnie. Jag undrade om du har en lista över tjänster jag kan se på? Jag behöver hjälp med att bota mina depression och ångest, och behöver förbättra min ekonomi. Tack igen.

Anonym från Storbritannien

 

 

 


 

Kärleksmagi med Sallos och Dantalion

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Min agent från Kina:

“Bonnie, flickan som du gjorde kärleksmagi för den 1 juli, den som vill gifta sig för att hennes föräldrar pressar henne så hårt. Hennes föräldrar idag ändrade bara sin inställning, sa att vi är din säkerhetskopia, så länge du är lycklig. Och hon känner en sådan lättnad😊”

Jag: “Bra! Dantalion har påverkat dem. Var flickans namn X. P?”

Min agent från Kina: “Ja, det är hon och hon känner sig nu lugnare.”

 

 

 


 

Penningmagi med demonen Bune

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bonnie,

Jag hoppas att du befinner dig väl och är trygg. Jag räcker ut till dig eftersom jag behöver dina tjänster. Det är vad jag skulle kategorisera som två saker i mitt liv som jag behöver hjälp med och en av dem är mer pressande än den andra.

För över ett år sedan hittade jag dig online. Jag kontaktade dig, vi diskuterade min situation och du gjorde penningmagi med demonen Bune åt mig. 

Tja, saker rörde sig snabbt. Det nuvarande jobbet som jag har ger mig ett ekonomiskt andningsrum (eftersom förut drunknade jag i ekonomiska problem). Nu har jag möjligheten till och med att spara pengar.

I allmänhet var jag så upptagen med att överleva att jag kände mig förlorad och bara visste inte hur jag skulle komma ur den situationen.

Detta nuvarande jobb har gett mig många möjligheter men en av de viktigaste har varit möjligheten att ”stanna till, koppla av och lukta på rosorna”.

Jag har förmågan att se tydligare och sätta vissa saker i perspektiv. Med det är jag så tacksam till dig och till demonen Bune för att du öppnade denna dörr för mig, men nu känner jag att jag är i slutet av denna väg / kapitel och måste gå in på något mer väsentligt.

Jag befinner mig vid ett vägkorsning och behöver din vägledning / hjälp om hur jag bäst kan komma framåt i min karriär.

J. M från USA

 

 

 


 

En komplex kärlekshistoria &

komplexa ritualer

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Min klient var redan frånskild. Hon var deprimerad, eftersom hon älskade sin man väldigt mycket och inte ville låta honom gå fri. Hon spenderade mycket pengar på mina ritualer.

Det kom också ett negativt tryck från makens släktingar, eftersom de ogillade min klient. Släktingarna förstörde bokstavligen min klients äktenskap.

Jag gjorde tre ritualer (kärleksmagi) med demonerna Sallos och Dantalion från Goetia. Jag gjorde också en ritual med demonen Sabnock för att skydda min klient och hennes man från manipulerande magi (släktingarna utövade magi).

Så detta är vad min klient skrev till mig efter fyra månader:

Hej 🌺 just nu går det bra, vi har inte bråkat en enda gång.. Vi har haft sex till och med… 🙈🙈🙈

Han vill vara nära mig.. Men han har inte ännu sagt att vi ska bli vi två igen eller gå tillbaka…

När han kom förra vecka på morgonen, han ville inte sitta ifrån mig… Han sa han har saknat mig jätte mycket, han kramade sönder mig…

Vi har haft sex hela tiden 😂 Nej jag bråkar ej, tar dtt lugnt med honom.

 

 

 


 

Köpet av bostad

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Hej Bonnie,

Vi köpte en bostad i det området vi verkligen vill på och vi sålde våran bostad för ett jätte bra pris.

Jag tror från hela mitt hjärta att demonerna hjälpte oss för vi köpte vår bostad för ett dröm pris. Tusen tack för all din hjälp ❤

Mvh
Leila

 

 

 


 

En skyddsbesvärjelse

& en förbannelse

 

 

Demon Andromalius beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demon Andromalius beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

“Jag vill ge ett stort tack till Bonnie, demonerna Andromalius, Lucifer och Belial, och den döda soldaten som dog 1943 under andra världskriget. De hjälpte mig alla och löste min problematiska livssituation.

Medan jag själv är en mycket erfaren utövare av det ockulta, hade jag svårt med en privat livssituation. Det var ett helvete. Så jag kontaktade Bonnie och tillsammans gjorde vi magi för att lösa min situation.

Demonerna och den döda soldaten arbetade för att få bort mig och mina barn från en giftig situation och källan till problemet (en människa) fortsätter nu att stöta på vägspärrar och stagnation, samtidigt som jag har förbättrat kvaliteten på mitt liv.”

M från USA

 

 

 


 

Läkande magi med

Marbas & Heramael

 

 

Demon Heramael beskrivs i Grimorium Verum. Det här är hans sigill.
Demon Heramael beskrivs i Grimorium Verum. Det här är hans sigill.

 

Hej Bonnie, jag hoppas att allt går bra för dig. Det har gått några månader och jag ville uppdatera dig om allt som hände efter din helande magi på min mormor.

Magi du gjorde för min mormor fungerade riktigt bra. Hon hittade äntligen en läkare som kunde ge henne bästa möjliga medicin och nu mår hon väldigt bra och hon har inga problem längre.

Medicinen har inga biverkningar för henne, till skillnad från alla andra alternativ som hon hade innan du gjorde magi.

SA från Tyskland

 

 

 


 

Min blogg My blogs

 

Here is my English blog at Pitchblackcraft.

Hier ist mein deutscher Blog bei Pitchblackcraft.

这是我的中文博客

Här är min svensk blogg Pitchblackcraft.

Вот мой Русский блог Pitchblackcraft.