En miljonärs kärleksproblem: hur man står upp för sitt kärleksliv


 

 

 

 

 

 

 


 

Dessa drakar är kopplade till de uppoffringar vi måste göra för att få vårt hjärtas önskan.

 

 

En miljonärs kärleksproblem är många. Både män och kvinnor har problematiska kärleksliv. En kvinnas problem börjar vanligtvis dyka upp efter 50 års ålder.

En mans problem kan börja dyka upp vid 50 års ålder när han äntligen bestämmer sig för att gifta sig med en kvinna från ett annat land. Den här typen av män är tuffa:

de har höga positioner och har bra jobb

de har en hög konkurrenskraft och de är stolta

de är ofta infekterade med det syndrom som kallas prestige

de hade ett smärtsamt kärleksliv tidigare

de kan till och med ha haft en smärtsam barndom

Syndromet som kallas prestige är en inre drift som driver sådana män att samla på bara det bästa i livet. Till exempel kommer sådana män ofta att ha de bästa exotiska husdjuren: en mycket aggressiv och extra stor papegoja.

Ingen i grannskapet har en sådan fågel och alla kommer att prata om den här mannen. Den extra stora papegojan kommer att imponera och underhålla gästerna och mannen kommer att tillfredsställa sin stolthet.

Dessa män kommer att konkurrera med sina chefer. Proffsloppet är spännande och det är den enda meningen med livet. Denna typ av liv har en enorm risk:

om yrkeslivet kollapsar på grund av konkurrensen på arbetsområdet kommer detta att förstöra mannen (orsakar för tidig död!)

Därför är det starkt tillrådligt att ha andra pelare i livet. Dessa pelare är avgörande att ha, eftersom de kan stödja en man och även en kvinna, om yrkeslivet plötsligt börjar falla samman.

 

 

 


 

En miljonärs kärleksproblem:

ett äktenskap

med en yngre kvinna

 

 

Ofta är västerländska män trötta på sina äktenskap med europeiska kvinnor. Detta beror på att europeiska kvinnor är mycket självständiga när det gäller ekonomi.

En europeisk kvinna har ett mycket hektiskt yrkesliv och en man kan börja betrakta henne som en konkurrent. En europeisk kvinna kan bli sin man överlägsen genom att klättra uppåt i sin karriär.

Vid 45 års ålder och när paret har levt tillsammans länge kan tristessan kicka in. Det finns inget att tävla om: kvinnan tjänar mer än mannen!

Om en man är mycket dominant och ser sig själv som familjens överhuvud, eftersom hans far alltid var familjens överhuvud, kommer han att vilja att kvinnan ska vara lite mer undergiven.

Om kvinnan har blivit hög chef på ett företag, kommer hon inte att acceptera affären. Äktenskapet kommer att börja falla isär. Efter ett tag kommer mannen att gifta om sig, men den här gången kanske han väljer en lojal make från ett asiatiskt land.

Det här är bra för mannen. Jag säger till mina manliga kunder: ”Ni är välsignade! Din nya fru är den bästa kärlekspartnern för dig. Asiatiska kvinnor är mycket lojala i kärlek och du kommer att njuta av massor av kärlek med henne.”

 

 

 

 


 

En miljonärs kärleksproblem:

priset för sann kärlek

 

 

Det finns ett högt pris att betala för kärlek. Din nya fru är utlänning i ditt land! Det betyder att du kommer att vara familjens överhuvud och även den främsta bidragsgivaren till familjens ekonomi.

Jag vet att detta inte är något stort problem, eftersom du inte ens förväntar dig att kvinnan ska tävla med dig. Men det kommer att finnas andra problem. Din nya fru kommer att ha svårt att anpassa sig till nya människor, ett nytt språk, en ny livsstil och ett nytt arbetsliv.

Jag hade kunder som var mycket bekymrade över sina fruars professionella misslyckanden, eftersom dessa män verkligen brydde sig om sina kvinnor. Det finns inget att vara ledsen för.

Vi lever i Covids era och din nya frus karriär kan kräva att du investerar dina besparingar i hennes företag. Var medveten om att investeringar är kopplade till risker.

Du kanske inte ser någon avkastning eller vinst under flera år, eftersom många företag upplever ett ekonomiskt förfall under vår Covid-era.

Lösningarna i det här fallet är följande:

du låter din fru vara hemmafru

du gör research om den planerade företagsinvesteringen

du forskar om liknande företags välmående

du forskar om investeringar i utländska fastigheter

du undersöker andra affärsalternativ för din fru (ingen ansikte mot ansikte kontakt med hennes kunder)

du förblir omtänksam, kärleksfull och tålmodig

 

 

 


 

En miljonärs kärleksproblem:

ett blockerat öde

 

 

Vi har alla ett öde! Jag vet detta med säkerhet. En ödesväg är redo för oss och den dikteras av våra tankar och undermedvetna tankemönster. Ibland är det bara inte vårt öde att arbeta med något speciellt.

Om din fru upplever många misslyckanden kan det betyda att hennes valda karriärväg är fel för henne. Denna väg är blockerad och bör överges.

Det finns inget att vara ledsen över. Du kommer att inse din glädje efter 5 eller 10 år när din fru hittar sitt sanna syfte och är mycket nöjd med sitt yrkesliv.

 

 

 

 


 

En miljonärs kärleksproblem:

din lösning

 

Magi med demonen Marax

 

 

Demonen Marax finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Marax finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Marax är den 21sta demonen. Han är både Jarl och President. Marax gör människor mycket kunniga inom astronomi och alla andra liberala vetenskaper.

Marax kan ge goda och kloka demoniska tjänare som vet om egenskaperna av örter och ädelstenar.

Källa: Goetia

 

 

Jag kan erbjuda magi med demonen Marax från Goetia. Marax har hjälpt många av mina kunder att klara tentor på universitet. Men Marax förväntar sig att studenten ska arbeta hårt!

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft