Demonen Bune från Goetia: penningmagi för dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Bune från Goetia är mycket hjälpsam och välvillig. Denna demon har två sigill. Bägge sigillen är mycket bra och jag gillar att använda den enkla sigill varianten, som du ser ovan.

I det här inlägget hittar du information om penningmagi med demonen Bune. Om du vill starta ett företag kan du använda denna penningmagi och be demonen Bune att visa dig din väg mot välstånd. Bune kommer att vägleda dig.

 

 

 

Demonen Bune: en nekromanti demon

 

 

Jag tvekade att samarbeta med hertigen Bune, eftersom för ett tag sedan varnade mycket erfarna magiker mig om att jag skulle vara försiktig när jag höll på med ritualer med denna demon.

De sa till mig att jag kommer att bli girig, men det är inte sant. Men Bune är demonen av nekromanti. Om detta faktum gör dig rädd, är du ännu inte redo att hålla ritualer med Bune.

Jag vet med säkerhet att magi med demonerna från Goetia och med andarna från Clavicula Salomonis påverkar mig på ett mycket kraftfullt sätt. Efter ett tag blir dragkraften av sådana ritualer mycket stark.

Dessa två sigill tillhör demonen Bune från Goetia och ängeln Haaiah. Angel Haaiah begränsar demonen Bune.
Dessa två sigill tillhör demonen Bune från Goetia och ängeln Haaiah. Angel Haaiah begränsar demonen Bune.

Bune är en mycket kraftfull demon. Jag förstod detta när jag somnade efter att ha kallat på honom. Jag drömde hela natten och såg Bune visa mig mina formulerade önskningar.

Men drömmarna kändes konstiga eftersom Bune hade makt över mitt tal i drömtillståndet: jag kunde inte prata i min dröm. När jag försökte svara på hans frågor drömde jag och pratade med Bune.

Mina fysiska öron kunde höra min fysiska mun svara på de frågor Bune ställde till mig. Lucida drömmar tillsammans med sömnförlamningar kan hända efter magi med Bune.

Lucida drömmar händer mig ofta, men de är trevliga för det mesta.

 

 

 


 

Demonen Bune: penningmagi

 

 

I videon nedan visar jag en penningmagi med demonen Bune. Denna penningmagi är mycket kraftfull och du kommer att se förbättringar i din ekonomi efter cirka 6 månader eller så.

 

 

 

I den här videon demonstrerar jag penningmagin med demonen Bune från Goetia.

 

 

 

 

Penninmagi

med Bune och Haaiah

 

 

Detta är en annan variant av penningmagin. Du kommer behöva:

ditt hår

sigillen av Bune och Haaiah

ditt blod (en liten droppe)

7 mynt

sandelträolja

kanelstänger, persilja, dill, muskot och basilika

en liten påse

Ge Bune mycket noggranna instruktioner. Limma håret på sigillen av Bune och Haaiah eller lägg några droppar av ditt blod på sigillen.

Vik sigillen och stoppa 7 mynt i vecken tillsammans med kanel, persilja, dill, muskot och basilika. En droppe sandelträolja kommer att förbättra magins effekt.

Packa de vikta sigillen i en pappersservett och sedan i en liten plastpåse. Stuva in allt detta i en liten textilpåse. Gör penningmagin och glöm bort om dina förväntningar. Låt magin visa resultat (det kan ta lite tid, så ha tålamod).

 

 

 

 


 

Demonen Bune: Goetia

 

 

Sigill 2. Detta är det andra sigillet av demonen Bune från Goetia.

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Affirmationer för pengar

 

 

 

Innan jag förklarar hur Bune såg ut i min lucida dröm vill jag infoga min senaste “Demon Bune Mega-mix” i det här inlägget, eftersom den här videon är min gåva till Bune.

Den här videon hjälper dig att locka överflöd i ditt liv, eftersom den innehåller några av mina mest kraftfulla affirmationer.

 

 

 

Den här videon innehåller affirmationer. Språket är engelska.

 

 

 


 

Demonen Bune:

en militär man från norra Afrika

 

 

Så hur såg Bune ut i mina drömmar? Han var en man i gröna militärkläder och han hade svart hår. Hans skägg var grönt. Dessutom visade Bune mig i en metaforisk form min nästa dag. Allt som visades för mig var korrekt.

Det var Frater Parusha som lärde mig att kalla på Bune på rätt sätt genom att anropa en ängel som begränsar demonen. 

Denna bindande ängel är Haaiah. Till och med Salomos testamente (redigerad av Steven Ashe, 2008) innehåller några rader som beskriver de så kallade frustrerande änglarna som begränsar ”farliga” demoner.

Men i verkligheten är Bune en ofarlig demon. Han är välvillig.

 

 

 

I den här videon pratar jag om demonen Bune från Goetia.

 

 

Jag såg Angel Haaiah dyka upp i min dröm. Haaiah satt nära Bune. Den här ängeln hade en grön militäruniform, men han var tyst (han observerade  Bune och mig).

 

 

 

Jag använder det här sigillet av demonen Bune från Goetia. Detta sigill fungerar mycket bra!

 

 

 

Bune är demonen av nekromanti och enligt myterna skyddar han inträdet till helvetet. Jag rekommenderar starkt att kalla på de döda tillsammans med Bune, eftersom de döda som älskade oss kommer att skydda oss och “tvinga” Bune att hålla oss trygga (så att vi inte blir giriga).

Jag gjorde det och såg hur fotot av min döda förfader började förändras för att spegla leenden riktade mot mig. Jag upplevde sådan fred under och efter min ritual att jag avstod från att utföra LBRP i slutet av min ritual.

Bune och den dödes ande kallade mig till en fridfull nirvana. Jag älskade kyrkogårdens känsla under min ritual och fick möjlighet att uttrycka min kärlek till min förfader.

 

 

 

Detta är en ritual med min förfäder och demonen Bune från Goetia.
Detta är en ritual med min förfäder och demonen Bune från Goetia. Jag erbjuder tequila och tobak till båda.

 

 

 

 


 

Ordna Häxans altare

 

 

 

I den här videon pratar jag om vikten av att inrätta en magisk helgedom.

 

 

 

 


 

Demonen Bune:

den bästa tiden för häxkonst

 

 

Bune är demonen av Netzach (eller Qlipha Harab Serapel) och motsvarigheterna för magi med Bune är sådana:

Styrande planet: Venus

Dag: fredag

Astrologisk timme: Venus

Sigill av papper: grönt

Sigill av metall: koppar

Antal (nummer i magi): 7

Ört: kanel (mitt eget val)

Doft: sandelträ

Bune är en hertig. Den bästa dagen för ritualer med hertigarna av Goetia är fredag. Hertigarna är många i Goetia i jämföreslse med andra grupper av demoner. Ingen vet varför det är så.

 

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Demonen Bune tilldelas Klifan av Harab-Serapel. Denna plats styrs av demonen Baal.

 

 

Den bästa dagen för ritualer med demonen Bune är fredag. Du kan finjustera din magi genom att välja Venus astrologiska timme.

 

 

 

 


 

De hemliga orden

som attraherar pengarna

 

 

Nedan erbjuder jag dig en video. I videon pratar jag om vikten av att välja rätta ord och använda affirmationer dagligen.

 

 

 

I den här videon pratar jag om vikten av att använda rätta ord och använda affirmationer.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft