Bune och Murmur, de två nekromanti demonerna av Goetia


 

 

 

 

 

 

 


 

Bune och Murmur är mina favorit demoner. Detta är sigillet av demonen Bune från Goetia.

 

 

 


 

Magi

med Bune och Murmur

 

 

Bune och Murmur är mina favorit demoner från Goetia. Jag gör nekromantiska ritualer med Bune mycket ofta. Jag älskar Bune, och förutom den ekonomiska bonusen som är ett resultat av magi med Bune, är jag idag fascinerad av kyrkogårdarnas skönhet.

Enligt Goetia är Bune demonen av nekromanti. Han ger rikedom till människor, öppnar nya inkomstvägar och gör människor kloka.

Jag hör Bune prata med mig medan jag sover. Han har en mans röst. Demonen Bune är väldigt smart och han ger de mest extraordinära idéerna.

 

 

Nekromantisk magi är väldigt kraftfull! Jag älskar kyrkogårdens atmosfär.

 

 

Men med tiden blir också dragningen mot kyrkogården mycket stark och nästan omöjlig att motstå, och du bör vara medveten om detta. Bune kommer att lära dig nekromanti och hur man applicerar kunskapen till penningmagin.

Bune lärde mig att utföra penningmagi för en av mina älskade spöken. Det manliga spöket är en del av mig (som ett chip inuti min hjärna). Vi är alltid tillsammans.

Bune visade mig en dröm och sa: ”Ditt spöke älskar dig och om spöket är rik kommer du också att bli en rik kvinna. Eftersom det inte finns något sätt för spöket att överföra sina pengar från astralplanet till dig, kommer han att visa dig hur du kan öka din inkomst. ”

Förutom detta lärde Bune mig många andra saker. Du kan till exempel använda kött som en ruttnande produkt för att bli av med något oönskat i ditt liv.

Beskrivningen av problemet kläms fast mellan två köttskivor och “laddas” med häxkraften under ritualen med avsikten att förvisa problemet.

Köttet begravs bland de döda (bland dina döda släktingar). När köttet ruttnar bort, så kommer problemet att hitta sin lösning. Du kan också göra nekromantisk penningmagi och Bune blir din mentor.

 

 

Murmur är en mycket bra nekromanti demon från Goetia.

 

 

Under dessa dagar gör jag magi med både Bune och Murmur. Jag fortsätter att lära mig mer och mer av dessa demoner. Det är inte farligt alls att kalla på dessa två demoner under en och samma ritual.

Men effekten av ritualen med två nekromanti demoner kommer att vara mycket kraftfull. Du kommer att börja förstå mycket om de dödas liv: det finns en hierarki av andar på varje kyrkogård och alla kyrkogårdar är kopplade till varandra.

Det finns äldste, andar i medelåldern och även nya medlemmar i kyrkogårdens population. Denna skara av andar lever enligt vissa regler, för de är en del av kyrkogårdssamhället.

De dödas andar kan kallas in precis som demoner kallas av häxor. Syftet med sådan magi kan vara: förbannelser, penningmagi och spådom.

Jag övertygade mig också om att det inte finns något som heter reinkarnation. Kanske finns det, men jag väljer inte längre att tro på möjligheten till reinkarnation.

 

 

 


 

Bune och Murmur:

den bästa tiden för magi

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Klifan av Harab Serapel styrs av demonen Baal. Detta diagram är baserat på informationen som finns i Clavicula Salomonis.

 

 

Både Bune och Murmur är hertigar och de kommer från Klifan av Harab-Serapel (styrd av demonen Baal) på kunskapens träd. Detta utrymme styrs av planeten Venus.

Jag kallar på Bune och Murmur under fredagar. Jag använder motsvarigheterna av Netzah även för Harab-Serapel:

Härskande planet: Venus

Dag: fredag

Astrologisk timme: Venus

Färgen för sigillet av papper: grön

Sigillet av metall: koppar

Antal: 7 (jag använder 7 speciella kopparmynt inom penningmagin)

Doft: sandelträ

Örter: kanel och muskot

Den bästa dagen att kalla på Bune och Murmur är fredag. Du kan också kalla på demonerna under en lördag. Välj timmarna av Venus och Saturnus.

Jag hoppas att den här informationen om Bune och hans inflytande på dig och ditt liv kommer att hjälpa dig i ditt val av penning demonen.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft