Förbannelser och metoder för att bekämpa dem: ett recept på en olja och mer


 

 

 

 

 

 

 


 

Förbannelser och metoder för att bekämpa dem finns. En förbannelse kan ställas i omvänd riktning med hjälp av demonen Sabnock från Goetia.

 

 

Förbannelser och metoder för att bekämpa dem är mycket verkliga. Jag vet bara ett sätt att undvika förbannelser: ingen kontakt med häxor. Men så småningom kommer även en häxa att bli offer för en förbannelse.

Det finns många avundsjuka människor där ute i världen och de förbannar av avund. Det finns några metoder för att vända på förbannelsen.

Det finns också mycket grymma metoder för att hämnas på fienden. Jag förbannar aldrig i gengäld, eftersom om jag förbannar kommer fienden att dö fysiskt.

Jag kan kontrollera min ilska, men jag håller fienden mycket upptagen hela tiden. När fiendens liv är i aska har fienden inte längre tid och önskan att slåss med mig.

Nedan hittar du en “uncrossing” formel för att bekämpa en förbannelse.

 

 

 

 

Oljan mot förbannelsen:

ingredienser

 

 

1/4 kopp lavendel

2 matskedar citronverbena

1 tsk malda rökelse

Blanda i en kopp olja

Använd denna formel under en ritual för att vända på förbannelsen (för att ta bort en förbannelse) för att smörja dig själv, smörja stearinljus, sigillen och Mojo påsar.

 

 

 


 

Kurer som bekämpar förbannelser:

honung och socker

 

 

 

Honung och socker kan reparera otur i livet och ersätta det med lycka.
Honung och socker kan reparera otur i livet och ersätta det med lycka.

 

 

Det är klokt att känna din fiende. Är fienden erfaren inom magi? Om inte, antagligen använde de en “sur burk” för att tillfälligt förstöra din lycka.

Använd honung eller socker för att vända på förbannelsen. Honung och socker är söta och de hjälper dig att skapa ett trevligt liv. Förbannelsen kommer att ställas i omvänd.

Demonen Mephistophilis kan vända din tillfälliga otur och förvandla den till lycka. Välkommen att läsa om: Magi med honung för olika ändamål och tillstånd.

 

 

 


 

Demonen Sagatana

och de döda

 

 

Demonen Sagatana finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Sagatana kan hjälpa dig att kalla på de döda till en ritual för att bekämpa din fiende (förutsatt att du har blivit förbannad av avund).

Be de döda och Sagatana att hålla fienden mycket upptagen hela tiden. Du kan också skicka en död soldat till fienden. Informera den döda soldaten vad du vill att han ska göra med fienden.

Låt den döda soldaten inspirera fienden att göra kärleksmagi med demoner. Be den döda soldaten att hitta en “lämplig” älskare för din fiende.

Den döda soldaten kommer att befinna sig i hjärnan hos den onda älskaren (som ett chip) och börja flytta älskaren mot din fiende. När soldatens uppdrag är över blir din fiende:

övergiven av sin onda älskare

kraftigt deprimerad

villig att begå självmord

beroende av ämnen

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft