Goetia magi: hur man skyddar sig mot en förbannelse


 

 

 

 

 

 

 


 

Goetia magi är mycket populär. Detta är sigillet av demonen Sabnock från Goetia.

 

 

Goetia magi är mycket populär och till och med mycket erfarna häxor tror att demonerna kan skydda dem från förbannelser.

Eftersom jag är djupt involverad i utövandet av nekromantiska ritualer med död militärpersonal, vet jag att Goetia demonerna är helt maktlösa mot död militärpersonal.

Det finns inga demoner som kan skydda mot förbannelser som involverar döda krigsförbrytare. Av säkerhetsskäl är några av mina necromanti inlägg inställda till privata.

Jag har inkluderat en video i det här inlägget. Videon handlar om de vanliga typerna av ofarliga förbannelser som häxor gör (icke dödliga förbannelser). I videon pratar jag om förbannelser och skyddsmetoder.

 

 

 


 

De oroväckande

tecknen på en förbannelse

 

 

Det finns några symtom som är lätta att upptäcka om du är under en förbannelse. Dom är:

mardrömmar

drömmar om personen som förbannade dig

känslor av rädsla och oro för din säkerhet

brist på fokus i ditt dagliga liv

olyckor

en kedja av sjukdomar

Vanligtvis känner vi vår fiende. Fienden kan vara vårt ex eller någon som vi har affärs- eller arbetsrelationer med.

Jag har skapat en liten video som hjälper dig att upptäcka och även vända på en förbannelse. I den här videon visar jag dig flera sätt att skydda dig mot en förbannelse.

 

 

 

I den här videon pratar jag om förbannelsens natur och om skyddsmetoder. Förbannelser påverkar våra tankar, hälsa och beteende.

 

 

 


 

Spöken

som spioner och beskyddare

 

 

Nekromantisk magi med död militärpersonal är mycket intressant och har en stor potential. Sådana spöken kan spionera på dina fiender och föra fienden till dig för en bekännelse om fienden har förbannat dig.

Jag har en speciell häxflaska med sigillet av demonen Halphas och jord från en död soldats grav. Den döda soldaten hade tvingat någon som påverkade mig med magi och förbannelser att komma och erkänna sanningen.

Den döda soldaten spionerar på just den personen hela tiden. Efter att personen förstod farans omfattning i min motattack med hjälp av döda soldater slutade personen att förbanna mig.

Nej, Sabnock kan inte skydda mot en förbannelse som involverar död militärpersonal. Goetia-demonerna är maktlösa mot död militärpersonal och detta är den största begränsningen av demonisk magi.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft