Spöken som en bieffekt av nekromantiska ritualer och vad man ska göra


 

 

 

 

 

 

 


 

Spöken är inte farliga. Nekromantisk magi kan göras på kyrkogården och även hemma om du har jord från en specifik grav hemma.

 

 


 

Spöken

 

 

Spöken! Finns de? Ja. Efter att ha kallat de döda under en ritual kan du ha ett spöke i ditt utrymme. Om du har husdjur kommer de att meddela dig när de ser spöket. Husdjur skriker med jämna mellanrum under nätterna.

Jag vet inte varför spöken stör mina husdjur bara på nätterna. Allt detta innebär att du vaknar på grund av ljudet var halvtimme. Djuren ser spöket med sin mediala uppfattning av verkligheten.

Jag såg också spöket i mitt kök med min klarsynta syn och samtidigt började mina husdjur skrika i panik. Min intuition visste när husdjuren kommer att börja skrika nästa gång och det var rätt: mina husdjur började skrika mycket snart (på grund av spökenas rörlighet).

Allt detta hände under flera nätter och mycket sent på kvällen. Då insåg jag att jag hade ett spöke i mitt utrymme som en bieffekt av mina nekromantiska ritualer.

 

 

 


 

Är spöken farliga?

 

 

Spöket är inte farligt alls om du kallar på en död vän eller någon som älskade dig. Men det känns lite läskigt under nätterna och husdjur blir rädda. Men spöken kan vara farliga också (beror på vem du kallar).

Hur ser spöket ut? De har ingen kropp alls, bara en typ av långa genomskinliga kläder som har mycket långa och konstiga textilfibrer (som att textilen är från graven). Kroppen är ihålig och lysande från insidan. Inget huvud!

Spöket störde mig aldrig även om jag är säker på att det var i mitt sovrum och observerade mig medan jag sov. Men om jag skulle vara ärlig mot dig blev jag rädd när jag mötte spöket i mitt kök.

Den första tanken var: ”Holy shit! Vad är detta? Hur vågar den här saken komma och bo hos oss? ” När du har insett att du har en gäst som bor hos dig är det dags att agera. Nej, du behöver inte ringa Ghost Busters-teamet.

 

 

 


 

Kalla på demonen Sabnock!

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Du måste göra en ritual för att bli av med din gäst. Ritualen är motsatsen till den kallande ritualen. Använd bilden av den döda personen, personliga föremål och även jord från hans / hennes grav. Be spöket att avgå till den värld det kom ifrån.

Du bör också kalla på demonen Sabnock och be honom att skydda dig från de dödas intrång. Men om du vill att spöket ska avgå, är det mer lämpligt att kalla på Goetias nekromanti demoner: Bune, Murmur, Samigina eller Bifrons.

Gör också en ritual med kamomill i en liten kopp. Blanda örten moturs för att lugna dina husdjur. Denna kamomill läggs i små mängder till djurmat (koka maten med kamomill).

Efter en vecka eller så lugnar sig husdjuret och blir harmoniska. Det galna beteendet under nätterna kommer att sluta.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft