Nekromantisk magi: de tryggaste kontakter bland de döda för dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi kan vara trygg: välj de dödas andar med stor omsorg! Nekromantisk magi kan också vara en katastrof.
Nekromantisk magi kan vara trygg: välj de dödas andar med stor omsorg! Nekromantisk magi kan också vara en katastrof.

 

 

Nekromantisk magi kan vara ganska farlig om du inte tar hand om din säkerhet. Det finns mördare och brottslingar begravda på kyrkogårdarna sedan medeltiden.

Döda soldater är också en farlig grupp av andar och du måste provköra deras “beredskap” att tjäna dig. Nu, dessa dagar, tvivlar jag på att vi reinkarnerar, eftersom jag gör nekromantisk magi med människor som har varit döda under 200 år. Sådan magi är väldigt potent.

Om du är ny till nekromanti kanske du vill göra en pakt med Bune och Murmur. Dessa demoner känner de döda mycket väl och de kommer att välja trygga kontakter åt dig.

 

 

 


 

Demonen Murmur

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Murmur är den 54de demon. Han är en stor hertig och också en jarl. Han framträder i form av en krigare som rider på ett sagodjur och han bär en hertigs krona på huvudet.

Murmur har sällskap av sina ministrar. Denna demon kan lära dig filosofi perfekt och han begränsar de dödas själar att dyka upp före dig för att svara på dina frågor.

Murmur styr över 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Bune

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bune är en hertig och han dyker upp som en drake med tre huvuden. Hans tredje huvud är av en man. Bune pratar med en fin röst. Han hjälper de döda att ändra sin plats och han också samlar djävlarna och de döda på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han ger sanna svar på alla dina frågor och du kan lita på Bune. 30 legioner av demoner lyder Bune.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 


 

Kyrkogårdens struktur

 

 

Bune och Murmur väljer också de säkraste tiderna för dina besök på kyrkogårdarna. Jag har övertygat mig själv om att Murmur har förmågan att jaga bort andra besökare från kyrkogården när du är där.

Bune och Murmur kommer att förklara för dig allt om kyrkogårdarnas strukturer. Brottslingar begravdes utanför kyrkogården. Undvik sådana gravar även om du önskar allierade som kan skydda dig.

Det är mycket bättre att bli den bästa vänen av en död soldat eller någon militär person som är begravd på kyrkogården än att bli den bästa vännen av en brottsling.

Soldater lydde kommandon, och en sådan ande är tryggare att samarbeta med, eftersom den kommer att lyda dina befallningar.

De bästa kontakterna för dig är de människor som har mycket dyra gravstenar och är begravda mycket nära kyrkan. Sådana människor var mycket rika och tillhörde den utbildade klassen i samhället. De var säkert inte brottslingar.

Några andra mycket användbara kontakter är:

en läkare (för att läka dig och din familj)

en veterinär (att läka husdjur)

en advokat (jag är vän med en död advokat)

en banktjänsteman (för penningmagi och ekonomisk planering)

en köpman (för pengar)

mycket farliga soldater (för skydd mot fiender)

Jag måste här påstå att en ande av en död läkare som dog för 200 år sedan kan ha begränsad kunskap om moderna botemedel och vacciner. Men ändå är en sådan ande mycket kunnig inom växtbaserade botemedel.

En sådan ande (om läkaren specialiserade sig på behandling av tuberkulos) kan hjälpa dig att bota svåra förkylningar, lunginflammation, feber, utslag och andra sjukdomar.

En sådan ande kan uppmuntra dig att söka läkare om det är så att ett ben bryts (men du tror att det bara är en enkel skada).

 

 

 


 

Undvik slumpmässiga gravar

 

 

Massor begravs i slumpmässiga gravar. Sådana själar kan inte bidra till din magi. Om du gör en magi för att bli frisk, behöver du en läkare. Det är därför jag råder att konsultera Murmur och Bune, eftersom dessa demoner känner de döda mycket väl.

Gå till kyrkogården med en karta, en kompass och en lista i dina händer. Dina plastpåsar måste redan vara märkta med lämplig information, eftersom du kan göra din forskning hemma i förväg.

Forskningen tar mycket tid, men det är värt ansträngningen, eftersom du kommer att få massor av information: biografi, yrke och foto.

Gravstenar kan avbildas med en kamera i telefonen. Detta är andens sigill så att säga. Du kan använda den här bilden i dina evokationer när du gör din ritual på en privat plats.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft