En blyg mans kärleksproblem: hur man gör rätt intryck på en kvinna


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Zepar beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Zepar beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Zepar kan hjälpa dig.

 

En blyg mans kärleksproblem är många. Dessa män är bra: seriösa, lojala, hårt arbetande och till och med rika. Men sådana män är ofta singlar och har problem på den romantiska fronten.

Varför är det så? Det beror på att de misslyckas med att göra ett oförglömligt intryck på kvinnorna de gillar. Att hitta långvarig kärlek är svårt i dagens värld, eftersom:

många bra och seriösa människor föredrar att vara singel

många människor är inte tillräckligt mogna och klarar inte av ett förhållande

vårt samhälle har programmerat människor att vara “fysiska och materialistiska”

Det är också sant: många seriösa och hårt arbetande människor föredrar att fokusera sin energi på sina karriärer istället för att bygga en familj. Så de är inte tillgängliga för dejting.

Det här inlägget är för duktiga och blyga män. Som kvinna tycker jag synd om dessa män och vill hjälpa dem att göra rätt intryck på kvinnor.

 

 

 


 

En blyg mans

kärleksproblem: jag

kan inte göra rätt intryck!

 

Detta är ett mycket vanligt problem. Ofta blir blyga män förälskade i utåtriktade och mycket vackra kvinnor. Här är lösningen för dig: sluta vara blyg!

Du bör också förstå psykologin hos en mycket vacker kvinna. Ofta tar denna kvinna hand om sitt utseende och räknar till och med varje kalori i sina måltider.

Hon har en mycket hög självkänsla och hon är upptagen med arbete och sitt sociala liv. Det verkar som att det är svårt att imponera på henne. Men du kan imponera på henne! Du kan ha den här kvinnan för dig själv!

Du måste ta dig samman och polera ditt utseende. Ja, du måste putsa ditt utseende innan du går på dejt med kvinnan du gillar.

Att göra rätt intryck under den första dejten är så viktigt! En kvinna skannar en man med ögonen under den första dejten:

hon kommer visuellt att “mäta” hans längd

hon ska skanna hans kropp och titta på hans kläder

hon ska undersöka om han har rakat sig

hon kommer att lukta på honom

hon kommer att titta på hans ansikte

hon kommer att lyssna på hans röst

hon kommer att titta på hans händer och fötter

Nu vet du vad en kvinna kommer att göra under den första dejten: hon kommer att försöka bli imponerad av mannen. Om du gillar en vacker kvinna och planerar att ta henne på en dejt, men du är rädd, här är vad du ska göra:

uppgradera ditt utseende

välj dina kläder med omsorg (bär en vit skjorta och en mycket vacker slips)

välj dina skor med omsorg (putsa dina skor)

välj din parfym med omsorg

bli snyggt klippt

raka dig

använd tillbehör (ett vackert bälte, ett vackert slips, ett bra armbandsur, en vacker handledsmanschett, vackra solglasögon)

Imponera på kvinnan genom att vara uppmärksam, generös, snäll och rolig. Kvinnor älskar att skratta och ha kul på dejter. Men innan du dejtar en kvinna är det smart att uppdatera alla dina Facebook-bilder.

En vacker slips gör rätt intryck på kvinnan! Du bör veta detta: kvinnan kommer att kolla dina sociala medier efter den första dejten.

 

 

 


 

En blyg mans

kärleksproblem:

polera dig själv!

 

Värdera dig själv! Du är smart, bra, snäll, hårt arbetande, rolig, generös och du har nu ett polerat utseende. Men alla deijt kommer inte att tillfredsställa dig.

Vissa kvinnor kommer inte att svara och du kommer inte att svara till varje kvinna. Kärlek är en väldigt skör sak och den är svår att hitta. Men kärlek kan hittas.

När du väl imponerar på en kvinna och hon vill gå på en andra dejt med dig har du nästan vunnit kvinnan. Fortsätt att polera ditt utseende, eftersom kvinnor är väldigt visuella:

de gillar när en man luktar gott

de gillar silkeslena tyger i slips (de gillar att välja en slips för sina män)

de gillar tillbehör (ringar, klockor, manschetter, solglasögon)

de gillar välputsade skor

de gillar vackra bältesspännen

de gillar en mansskjorta, även om de inte bär den mannens skjorta

de gillar en mans strumpor, även om de inte bär den mans strumpor

 

 

 


 

En blyg mans

kärleksproblem: slipsen!

 

En slips är en mycket användbar sak. Halsslipsen kan lura kvinnans visuella sinnen under den första dejten: genom att hålla ögonen på slipsens skönhet. En mycket vacker halsslips kommer att ge dig en mycket polerad look.

Jag tycker inte att slips är gammaldags accessoarer. Tvärtom, de är mycket high fashioned accessoarer för män. Jag gillar slips så mycket.

Slips är så vackra på män! Jag tror att män är mycket lyckliga människor som bär slips. Köp 2 eller 3 mycket vackra slips som har ett tydligt syfte: att imponera.

Jag önskar dig lycka till och jag hoppas att du kommer att imponera på kvinnor. Demonen Zepar från Goetia kan hjälpa dig att uppgradera ditt utseende.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft