Rancher och boskapsman: vilka av Lucifers demoner kan göra dig rikare?


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Rancher och boskapsman är mycket bra yrken. Det är mycket arbete med att föda upp en frisk boskap. Det finns också många ekonomiska fördelar med detta yrke:

hästar till salu

boskap till salu

mjölkprodukter till salu

ull till salu

ekologiska produkter till salu

I det här inlägget vill jag presentera några av de bästa Lucifers demoner för en ranchägare och boskapsskötare. Du hittar också länkar till inlägg om att tämja arga fåglar och läkande magi för djur.

Jag har 2 fåglar och jag har botat en av fåglarna med hjälp av Lucifers demoner. Så snart nyheten spreds genom den ockulta världen om att jag jag har läkt min papegoja, kom en ny patient till mig.

Patienten var en sjuk katt. Demonerna helade katten också. Så, låt oss börja!

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Barbatos

 

 

Demonen Barbatos beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Barbatos beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Barbatos är en bra demon för alla ryttare och speciellt för nya ryttare som barn. Denna demon kommer att hjälpa ett barn att förstå kroppsspråket hos en häst och att förstå när:

det är lämpligt att närma sig en häst

det är inte lämpligt att närma sig en häst

när det är mycket farligt att vara nära en häst

Demonen Barbatos hjälper det mänskliga örat att upptäcka olika ljud av djur och översätter dem från djurens språk till mänskligt språk.

Barbatos fungerar bra ihop med demonen Dantalion när vi har att göra med väldigt arga djur. Barbatos och Dantalion kommer att hjälpa en ägare att tämja det arga djuret.

Demonen Barbatos lärde mig att förstå kakaduornas språk. Tack vare Barbatos kunde jag fortsätta att läka min fågel och gav honom den bästa vården.

Så, Barbatos är en mycket bra demon för ranchägare, veterinärer och alla människor som tar hand om djur.

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Dantalion

 

 

Demonen Dantalion beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Dantalion beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Dantalion kan hjälpa en ranchägare och en boskapsskötare att bli älskade av djuren. Jag hade gjort magi med ​​Dantalion på min arga kakadua. Dantalion hjälpte till att tämja min fågel och lilla fågeln slutade med den dåliga vanan att bita mina händer.

Demonen Dantalion har hjälpt mig att vinna fågels kärlek. Fågeln anser mig vara sin favoritperson, men bitningen sker ändå då och då om fågeln kittlas på en olycklig kroppsplats.

Här är ett inlägg om kärleksdemonerna för boskapsförökning.

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Marbas

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Marbas är en President och han framträder i form av ett enormt lejon. Han kan ta på sig mänsklig form också. Marbas kan svara på dina frågor om hemliga och dolda saker.

Han framkallar sjukdomar och botar dem också. Marbas gör en man klok och ger mycket god kunskap inom mekanisk konst och hantverk.

Demonen Marbas transformerar människor till andra former och han beordrar 36 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Heramael

 

 

Demonen Heramael finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Heramael finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Heramael lär ut konsten att läka, inklusive fullständig kunskap om alla sjukdomar och dess botemedel. Han tillkännager också växternas dygder, var de finns, när de ska plockas och deras framställning till ett fullständigt botemedel.”

Källa: Grimorium Verum

 

 

Kundens berättelse 1

 

Hej Bonnie,

För ungefär 18 månader sedan utförde du en ritual för min dotter. Länge hände ingenting. Men för några månader sedan började allt rulla på.

Hon är inte helt smärtfri, men läkarna hittade till slut orsakerna till de flesta av hennes smärtor. Så hennes livskvalitet förbättrades med 60 %, vilket är en enorm skillnad.

Så tack för det.

Anonym kund från Belgien

 

 

Kundens berättelse 2

 

Jag rekommenderar starkt Bonnies tjänster, hennes färdigheter är oerhört effektiva och mycket insiktsfulla. Min katt led av urinvägsinfektion och jag var desperat efter hjälp.

Vi lever i mycket kritiska tider (pga Corona) som hindrade mig från att besöka en veterinär, så jag bestämde mig för att nå ut till Bonnie och låta henne veta vad problemet var som jag stod inför.

Hon kom rätt till saken och berättade för mig att hon skulle vara mer än villig att hjälpa och den typ av ritual som hon skulle utföra, hon skickade till och med foton för att bevisa att riten genomfördes.

Resultaten är obestridliga, min katt är vid god hälsa och har inga urinproblem! Bonnie är väldigt omtänksam och har en mycket kärleksfull energi, hon kontrollerar till och med min katt då och då och är äkta om det.

Jag rekommenderar hennes tjänster till alla som funderar på att nå henne särskilt i avdelningen för att läka ett husdjur, du blir inte besviken.

Särskilt tack till demonerna: Marbas & Heramael för de helande energierna! Tack för evigt Bonnie! Du är verkligen speciell! Hej Lucifer!

Anonym husdjursägare från USA

 

 

Kundens berättelse 3

 

Hej Bonnie, jag hoppas att allt går bra för dig. Det har gått några månader och jag ville uppdatera dig om allt som hände efter din helande magi på min mormor.

Magi du gjorde för min mormor fungerade riktigt bra. Hon hittade äntligen en läkare som kunde ge henne bästa möjliga medicin och nu mår hon väldigt bra och hon har inga problem längre.

Medicinen har inga biverkningar för henne, till skillnad från alla andra alternativ som hon hade innan du gjorde magi.

SA från Tyskland

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Andromalius beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Lucifer

 

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Jag inkluderar Lucifer i varje magisk ritual. Denna demon ger motståndskraft mot livets svårigheter, en stark karaktär och hjälper till att bli rik.

 

 

 


 

Rancher

och boskapsman:

demonen Bune

 

 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft