Kristna i näringslivet: dyrkar eller kommer de att dyrka Lucifer och hans demoner?


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Kristna i näringslivet är män. Dessa män dyrkar Lucifer och hans demoner. Hur vet jag? Jag har haft flera manliga kunder från olika länder och de här männen köpte finansiella pakter med Lucifer av mig.

Jag hade också flera kristna manliga klienter som ville att jag skulle vägleda dem angående olika typer av magi med demoner. Dessa män var affärsmän och behövde beskydd av Lucifers demoner.

Jag har också hört kristna klienter klaga på att deras släktingar ber för deras själar. Jag säger alltid: “Ignorera dina släktingar”. I det här inlägget vill jag ge lite information till oroliga anhöriga och även för nyfikna kristna i näringslivet.

Hur kommer demonerna att påverka en kristen affärsman efter att en finanspakt med Lucifer ingåtts?

Hur ska en kristen affärsman hantera de oroliga anhöriga?

Kan en kristen affärsman fortsätta att be till Jesus och dyrka Lucifer?

Jag hoppas att det här inlägget kan ge en viss lättnad från oro för män som väldigt gärna vill ha en pakt med Lucifer, men som är rädda för demoner. Jag hoppas att det här inlägget också ska ge lindring för de oroliga anhöriga.

 

 

 


 

Kristna i näringslivet:

vem är Lucifer?

 

Lucifer är helvetets kejsare. Lucifer är helvetets huvudgud och hans demoner är mindre gudar. Idén om helvetet är förstås en metafor och pekar inte på en fysisk plats som heter helvetet.

Lucifer och Jahve (Jehova eller Jesus Kristus) är två olika gudar, men de tillhör samma religionsparaply. Jag kallar också Jesus Kristus då och då, men jag gillar Lucifer och hans demoner mer.

Legender säger att Lucifer var mycket nära Gud. Detta var början. Enligt en teori som härrör från både kristna och muslimska texter var Lucifer lydig mot Gud när Gud skapade de första människorna (troligen Eva och Adam).

När Gud krävde att alla änglar skulle lyda de första människorna, blev Lucifer arg och gjorde uppror (han var för stolt). Detta har blivit grunden för legenden om Satan i den kristna världen.

Vissa hävdar att Djävulen inte borde kallas Lucifer, eftersom Djävulen hade fallit från himlen och ner i helvetet och därmed förlorat sin titel Lucifer (Ljusbäraren).

Lucifer och andra demoner beskrivs i Grimoirium Verum. Lucifer och hans ärkedemon Lucifuge Rofocale nämns i Salomons nyckel. Lucifer nämns också i Goetia och i samband med demonen Belial och demonen Paimon.

 

 

 


 

Kristna i näringslivet:

vad kunder säger

 

En kristen man var egenföretagare och han köpte finanspakten med Lucifer av mig. Jag förklarade för mannen att han inte skulle sälja sin själ till Lucifer.

Jag föreslog att den här mannen skulle ge Lucifer och hans demoner gåvor under varje fullmåne. Detta är ett tryggt sätt att betala tillbaka demonerna för deras hjälp i affärer.

Den här klienten sa till mig att han inte längre känner behov av att be till Jesus varje morgon och varje kväll. Naturligtvis påverkade demonerna mannen.

Är det här okej? Ja, det här är normalt. Om du är orolig kan du kalla Jesus Kristus tillsammans med Lucifer och hans demoner. Du kan ge gåvor till båda gudarna: till Jesus Kristus och till Lucifer.

Jag har också haft strikta kristna kunder som efterfrågat olika typer av tjänster från mig:

kärleksmagi med demonerna Sallos och Dantalion

penningmagi med sigillen från Clavicula Salomonis

penningmagi med planetariska talismaner

pakter med Lucifer (eftersom affärerna gick mycket dåligt på grund av Corona)

mitt råd om ämnet trolldom med demoner

Dessa kristna klienter visste mycket om kristen magi och de var öppna för magi med Lucifer och hans demoner. Dessa klienter hade inte en barnslig reaktion av rädsla mot mig.

De visste att jag utövar både vit och mörk trolldom: trolldom med ärkeänglar och häxkonst med demoner.

 

 

 


 

Kristna i näringslivet:

ignorera oroliga

släktingar!

 

 

Det här är penningmagin med Jesus, Maria och demonen Sorat. Jag använder Bibeln för att läsa psalmer. Jag ber till Jahve, Jesus och Maria.
Det här är penningmagin med Jesus, Maria och demonen Sorat. Jag använder Bibeln för att läsa psalmer. Jag ber till Jahve, Jesus och Maria.

 

Jag råder att ignorera oroliga anhöriga, för det finns inget att oroa sig för. Jag blandar andar efter mitt humör. Under några dagar kallar jag till Jahve, Jesus, Maria, demonen Sorat och ärkeänglar.

Jag läste också några psalmer från Bibeln. Att läsa psalmer från Bibeln är en mycket kraftfull metod för att förstärka vår magi. Det är också en smaksak.

Ibland gillar jag att göra magi bara med demoner. Det är inget fel på mina blandade metoder. Så du kan försäkra dina släktingar att du kommer att vara trygg i livet.

 

 

 


 

Kristna i näringslivet:

fortsätt att vara en

Kristen!

 

Ja, självklart kan man fortsätta att vara kristen. Jag är också kristen. Jag tillhör de protestantiska och ortodoxa kyrkorna, men jag är en häxa (jag utövar trolldom).

Närsinnade människor brukade avvisa mig. De fruktade mig, för jag gjorde magi med Lucifer och hans demoner. Men om du gör affärer med andra människor är det bra att hålla din religiösa magi privat.

Människor kan bli lite rädda om de vet lite om religioner.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft