En mjukvaruutvecklares karriär: vilka av Lucifers demoner kan göra dig till en rik utvecklare?


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill. Lucifer gör människor lyckliga och rika.

 

En mjukvaruutvecklares karriär är en svår karriär på grund av komplexiteten i arbetsuppgifterna och även på grund av stor konkurrens på arbetsarenan.

I det här inlägget hittar du några bra demoner som kan hjälpa mjukvaruutvecklare att bli skickligare och rikare.

Så jag kommer att presentera ett urval av Lucifers demoner för människor som arbetar som mjukvaruutvecklare. Du kan tillkalla dessa demoner regelbundet och be dem hjälpa dig att klättra uppåt i din karriär.

 

 

 


 

En mjukvaruutvecklares

karriär:

demonen Asmoday

 

 

Detta är sigillet av demonen Asmoday från Goetia.
Detta är sigillet av demonen Asmoday från Goetia.

 

Asmoday eller Sidonay är en Stor Kung. Han ses med tre huvuden, varav den första är som en tjur, den andra som en man, den tredje som en ram.

Demonen Asmoday har en ormskaft och han spottar ut lågor ur hans mun. Han går på fötter av en gås och han rider på en infernall drake.

Han bär också en lans och en flagga i handen. Asmoday är under demonen Amaymons kraft.

Häxan bör respektera Asmoday eftersom han är mycket stolt. Om häxan handlar respektlöst mot Asmoday, kommer Asmoday göra allt tvärtom, och skapa chaos istället för ordning i häxans liv. 

Om Asmoday behandlas väl, svarar han på alla frågor med sanning och hjälper häxan mycket fort. Demonen Asmoday gör en man osynlig för sina fiender.

Han visar också de platser där värdefulla skatter ligger, och bevakar dem. Asmoday har under sin kraft sjuttio två legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Asmoday är en nyttig demon för mjukvaruutvecklare. Den här demonen lär ut kod, Photoshop och alla färdigheter som en mjukvaruutvecklare behöver behärska.

Asmoday undervisar på ett undermedvetet plan och gör en person besatt av arbetsuppgifter. Den här demonen lärde mig Photoshop väldigt snabbt och hjälpte mig att designa all konst du ser på mina webbplatser.

Du måste bära en ring eller ett armband på permanent basis. Använd detta smycke i din magi med Asmoday. Placera smycket på demonens sigill  under din ritual.

Läs din petition till Asmoday. Be Asmoday att lära dig specifika moment av kod för ditt nuvarande projekt. Pudra smycket och Asmodays sigill med en blandning av kanel och muskotnöt.

Öka den magiska kraften i din rituella cirkel genom att gå medurs och lyssna på musik. Du kan också dansa. Jag tycker om att dansa och säga: “Hej ljuset (Lucifer)!”

När du har avslutat din ritual bör du bära din ring eller armband varje dag och varje kväll. Du kommer att börja koda även i dina drömmar.

 

 

 


 

En mjukvaruutvecklares

karriär:

demonen Purson

 

Demonen Purson beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Purson beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Purson vet om alla dolda saker och han kan öppna upp en inkomstkälla för dig. Han kan berätta om det förflutna, nuet och framtiden.

Denna demon ger goda demoniska tjänare och han befaller 22 legioner av underlägsna demoner.

Källa: Goetia

 

 

Purson kan hjälpa dig att locka kunder till dig. Purson känner till platserna för att hitta kunder. Om du designar webbplatser eller gör liknande arbete för kunder är Purson en bra demon för dig.

 

 

 


 

En mjukvaruutvecklares

karriär:

demonen Lucifer

 

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Demonen Lucifer är helvetets kejsare. Jag inkluderar Lucifer i varje ritual. Lucifer kan göra dig väldigt rik. De som dyrkar Lucifer slutar som rika människor.

 

 

 


 

En mjukvaruutvecklares

karriär:

demonen Bune

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft