En politikerkarriär: vilka av Lucifers demoner kan göra dig till en rikare politiker?


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill. Lucifer har många bra demoner för en politiker.

 

En politikerkarriär är en svår karriär på grund av konkurrensen på arbetsplatsen. I det här inlägget hittar du några bra demoner som kan hjälpa politiker att bli väldigt populära och även rika.

En politiker förväntas vara:

en bra offentlig talare

en karismatisk person

en modig person

Så jag kommer att presentera ett urval av Lucifers demoner för människor som arbetar som politiker. Du kan tillkalla dessa demoner regelbundet och be dem hjälpa dig att klättra uppåt i din karriär.

 

 

 


 

En politikerkarriär:

demonen Naberius

 

 

Demonen Naberius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Naberius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Naberius är den 24de demonen och han är en Marquis. Han dyker upp i form av en svart kran som fladdrar om den rituella cirkeln.

Demonen Naberius talar med en hes röst. Han gör människor mycket kunniga och kompetenta inom alla konst och vetenskaper, men särskilt inom retorik.

Naberius återställer förlorade värdigheter och utmärkelser. 19 legioner av demoner lyder Naberius.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Naberius kan hjälpa offentliga talare att vinna över rädslan för att tala offentligt. Naberius kan träna en politiker att tala på ett avslappnat och mycket övertygande sätt.

Om du är ledare för ett stort projekt och måste tala offentligt kan demonen Naberius hjälpa dig att tala bra.

 

 

 


 

En politikerkarriär:

demonen Belial

 

 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Det sägs att demonen Belial skapades snart efter Lucifer. Belial blev först nedslängt till Jorden och han var av den värdigaste sorten.

Belial är begränsad av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte är begränsad av gudomlig kraft.

Belial uppenbarar sig i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. Om han bes, distribuerar han höga titlar och ger status, och ger förmåner och välvilja av vänner och fiender.

På förfrågan ger Belial väldigt bra demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Belial är en av mina favoritdemoner. Denna demon delar ut höga titlar och höga arbetspositioner som: avdelningschef eller chef.

Jag hade gjort magi med Belial för kvinnliga kunder som bad mig att stärka deras karriär. Demonen Belial flyttade dem mot fler arbetsuppgifter och högre positioner.

Efter att mina kvinnliga klienter var överbelastade med mycket arbete tack vare Belial, uppstod andra behov. Belial hade gett dem ansvar att leda stora projekt och dessa kvinnor förväntades tala offentligt.

Så dessa kvinnor kom tillbaka till mig för magi med demonen Naberius. Naberius ombads hjälpa dessa kvinnor att tala väl offentligt. Men för att verkligen avancera i din karriär som politiker måste du göra ritualer med Belial ofta.

 

 

 


 

En politikerkarriär:

demonen Lucifer

 

 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Demonen Lucifer är helvetets kejsare. Jag inkluderar Lucifer i varje ritual. Lucifer kan göra dig väldigt rik. De som dyrkar Lucifer slutar som rika människor.

 

 

 


 

En politikerkarriär:

demonen Bune

 

 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

En politikerkarriär:

demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Andromalius är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

Andromalius är en mycket bra demon för en politiker, eftersom den här demonen är en bra beskyddare. Eftersom en politiker är en offentlig person finns det ett behov av att skydda sig själv.

En politiker kommer att tveka att dyka upp tillsammans med en livvakt på offentliga platser (eftersom folk kan skratta). Men demonen Andromalius kan ersätta en livvakt för en politiker.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft