Fastighets- och investeringsportföljer: hur man skriver korrekta framställningar till demonerna och de döda


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Purson beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Purson är till hjälp inom penningmagi.
Demonen Purson beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Purson är till hjälp inom penningmagi.

 

Fastighets- och investeringsportföljer – dessa företag lider på grund av hög inflation. Om du vill avsluta den ekonomiska stagnationen och börja generera vinster, kanske du vill prova på en experimentell penningmagi.

Några av mina kunder frågar mig om en pakt med Lucifer kan hjälpa dem att förbättra sin inkomst. Det är svårt att säga om en pakt kan hjälpa mycket under tider av hög inflation.

Jag har några kunder från Tyskland och deras affärer inom fastighetsbranshen går inte så bra i dagens läge. De beställer av mig experimentell penningmagi för att se om den hjälper att vinna över den höga inflationen.

Jag föreslår att du beställer en expimentell penningmagi från mig med följande demoner och de dödas andar:

2 döda män som arbetade i banker

demonen Bune från Goetia

Lucifer från Grimorium Verum

Lucifuge Rofocale från Grimorium Verum (och från Grand Grimoire)

Mefistophilis från Black Raven

demonen Purson från Goetia

demonen Belial från Goetia

Nej, de döda är inte farliga och de livnär sig inte på en levande människas livskraft. De döda invaderar det undermedvetna och vägleder oss mot mer vinster.

Du måste skriva en petition till alla andar som är inblandade inom magin. Nedan hittar du en framställning från min klient, men hans framställning är för lång.

Jag föreslår alltid att du skriver korta petitioner. När jag kallar andarna för penningmagin läser jag brevet till andarna.

 

 

 


 

Fastighets- och

investeringsportföljer:

brevet

 

 

Jag har gjort penningmagi åt min kund från Tyskland. Det handlar om att rädda hans företag.
Jag har gjort penningmagi åt min kund från Tyskland. Det handlar om att rädda hans inkomst.

 

“Kära [den dödes namn], låt mig tilltala dig i djup respekt och be dig hjälpa mig. Som ledare inom det område jag arbetar inom, ber jag om försynens välsignelse, insikt i den närmaste framtiden så att jag på rätt sätt för mig och mina kunder kan välja investeringsportföljer som kommer att vara mycket lönsamma på medellång och lång sikt.

Jag ber om en god förståelse för investeringsvärlden, en djup medvetenhet om investeringsvärlden, marknaden och marknadsutvecklingen. Jag kommer att stödja detta med regelbunden träning.

Jag ber dig att korrekt hantera mina beslut och min verksamhet. Jag ber om en enorm mängd pengar för mitt företag. Jag ber dig att skydda pengarna och hjälpa mig att investera pengarna ordentligt.

Ordna 5 möten varje dag för mig och låt minst 2 av dem resultera i mycket lönsamma affärer. Jag ber om en konstant tillgång på pengar från 11 000 USD per månad och upp till 21 000 USD per månad.

Hjälp mig att vara en av de 10 % mest framgångsrika handlarna i vårt företag. Kära (den dödes namn), snälla hjälp min karriär som finansiär och fastighetsmäklare när det gäller täckning från institutioner och myndigheter.

Lär mig att agera rätt för mig själv och mina kunder i frågor som rör skatter, korrekta och lönsamma förslag på bolån och investeringsportföljer som kommer att vara mycket lönsamma.”

Signatur

 

 

 


 

Fastighets- och

investeringsportföljer:

sedan då?

 

Jag gör experimentell magi för fastighetsmäklare med syftet att hjälpa företag att överleva. Jag ger en första gratis push med hjälp av en experimentell magi.

Men förvänta dig inte stora vinster direkt nästa dag, eftersom dagens inflation och bankräntor inte är till hjälp för företag. Det är min förhoppning att demonerna och de döda kan börja guida ett företag ur problem så att ett företag kan överleva.

Om du märker att magin utvecklar händelserna i rätt riktning och du ser tecken på att din inkomst börjar förbättras, så kanske du vill sluta en pakt med Lucifer och hans demoner.

Pakten omfattar en textildocka av dig och den förväntas hålla i 5 år. Pakter är mer kraftfulla än penningmagi och de håller dig väldigt upptagen med arbete.

Pakter förväntas hjälpa ett företag att överleva ekonomiskt för att förhindra en total ekonomisk ruin.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft