Demoniska pakter för pengar och kärlek: ska man kombinera begäret efter pengar med begäret efter kärlek?


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Zepar beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demon Zepar beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Zepar är demonen av kärlek och sex.

 

Demoniska pakter för pengar och kärlek är ett hett ämne. Det är mest män som har en önskan om stora pengar och massor av kärlek. Kvinnor dras mer mot att göra kärleksmagi på sina älskare och de bryr sig inte om stora pengar.

Jag har aldrig kommit överens om en pakt med kärleksdemonerna av Goetia, men jag har gjort många kärleksbesvärjelser. I det här inlägget vill jag förklara vad som kommer att hända om du vill ingå en enda pakt för båda sakerna: stora pengar och massor av kärlek.

Stora pengar innebär en stor affärsvolym och massor av ansvar inom verksamheten. Stora pengar är också lika med mindre tid för ditt privatliv.

Kärlek är mycket komplex, eftersom du behöver tid för att hitta den bästa möjliga kärlekspartnern för dig själv. Kärleken är skör och kan gå sönder om man inte tar hand om sin relation.

Kärleken kan bli starkare när den blir äldre. Men kärleken kan också lösas upp efter ett par år om du hade otur och valt fel kärlekspartner.

 

 

 


 

Demoniska pakter:

dejting tar tid

 

Jag råder inte att göra en enda pakt för stora pengar och för massor av kärlek. Denna pakt kan skapa mycket kaos för dig. Goetias kärleksdemoner som Zepar kommer att börja pressa en man att dejta kvinnor hela tiden.

En kärleksrelation med moderna människor varar sällan längre än 3 månader. Dejtingsajter är fel platser för att hitta långvarig kärlek. Människor på dejtingsajter är ofta hjärtbrutna, desperata efter kärlek eller inte seriösa.

Om du kommer överens om en kärlekspakt med demonerna av Goetia, bör du veta om de rätta platserna för att hitta långvarig kärlek:

inom dina familjeklaner

inom din vänkrets

på ditt arbete eller inom ditt professionella nätverk

Människor inom familjens klaner är mycket seriösa. Dessa äktenskap kan pågå till döden, eftersom pengar ofta är inblandade. En skilsmässa kan medföra förluster för de ömsesidiga familjeföretagen och människor försöker undvika en skilsmässa.

Det finns många kärlekscoacher som ger råd om ämnet:

hur man flirtar

hur man attraherar kärlek

hur man behåller kärleken

hur man textar

Dessa människor lär dig att anpassa ditt beteende mot fel kärlekspartner. Kärleken varade fram till döden under de senaste århundradena, eftersom det var skamligt att få barn utan ett formellt äktenskap.

Idag, när formaliteten i ett äktenskap inte är obligatorisk, går människor in i och lämnar relationer som de vill. Därför lovar inte en pakt med kärleksdemonerna av Goetia dig att du kommer att hitta långvarig kärlek med en seriös person.

 

 

 


 

Demoniska pakter:

arbete är viktigt!

 

En pakt för pengar har fler chanser att ge dig goda resultat om:

din affärsmodell är rätt

du lägger 200 % ansträngning på ditt arbete

du eliminerar alla distraktioner

dina ekonomiska mål är realistiska

du har pålitliga affärspartners

du blir av med besvärliga affärspartners

 

 

 


 

Demoniska pakter:

kan pakter förbättra

utseendet?

 

Nej, besvärjelser och pakter kan inte förändra vårt naturliga utseende. Men trollformler och pakter kan hjälpa en man och en kvinna att uppgradera det fysiska utseendet på olika sätt.

Goetias kärleksdemoner och även den olympiska anden Hagith kan hjälpa en kvinna att:

gå ner i vikt

använd rätt smink, kläder, skor och parfymer

Goetias kärleksdemoner och även den olympiska anden Hagith kan hjälpa en man att:

gå ner i vikt

använd ordentliga kläder, skor och parfymer

Men jag måste säga sanningen om kärleksdemonerna av Goetia. De kommer att pressa människor att dejta kärlekspartners. Om du bara vill uppgradera ditt utseende, då är Hagith ditt bästa val.

 

 

 


 

Demoniska pakter:

en perfekt matchning!

 

Du vill hitta en kärlekspartner som är en sann match. Men kärlekspakter kan skapa kaos och en sammandrabbning av olika frågor och intressen:

en konflikt i religionen

en intressekrock

en krock i personligheter

en enorm konflikt i ålder

Det är helt acceptabelt om en man är 30 år äldre än kvinnan. Men tyvärr är motsatsen ännu inte fullt accepterad av vårt samhälle. Om en kvinna är 20 eller 30 år äldre än sin man, kan detta förhållande orsaka mycket känslomässigt lidande för båda parter.

Så du bör vara medveten om allt detta. Kärlek är blind: en ung kvinna kan bli blint kär i en mycket äldre man. Kärlek är blind och kan tvinga en ung man att bli kär i en mycket äldre kvinna.

Det krävs enorm styrka att lösa bort sådana relationer om denna relation inte fungerar som förväntat.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft