Rekryterarjobb: hur du avancerar i din karriär med hjälp av pakter och magi med Lucifer


 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

Rekryterarjobb är ett mycket bra jobb. Ibland kan livet plötsligt förvandlas till något annat på grund av förändringar i världen och ge oss en annan typ av arbete.

Det här inlägget syftar till att hjälpa människor som min klient som blev avskräckt när han flyttades från sin position på en mycket prestigefylld arbetsplats och fick tjänsten som rekryterare på ett visst företag.

Allt detta hände mannen på grund av regeringsförändringar i ett visst land. Alla anställda, inklusive honom på sin arbetsplats, evakuerades och flyttades tillbaka till USA.

Mannen är min återkommande klient och jag vet hur han avancerat i sin karriär på sin arbetsplats med hjälp av Lucifer och hans demoner, eftersom jag hade gjort penningsmagi för mannen.

Demonerna hjälpte mannen att säkra en välbetald position och tack vare demonerna kunde mannen till och med köpa ett hus.

Jag tror att allt som händer oss i livet tjänar vårt bästa. Jag sa till mannen: “Var tacksam för det här nya jobbet. Bli inte avskräckt, för chansen är stor att demonerna kan hjälpa dig.”

 

 

 


 

Rekryterarjobb:

var tacksam

för vad du har

 

Det är väldigt viktigt att känna tacksamhet för att ha ett jobb, eftersom vissa människor inte ens har ett jobb. Titeln “rekryterare” är raka motsatsen till titeln “arbetslös”.

Ditt nästa jobb kommer även ha en koppling till rekrytering av arbetskraft. En rekryterare hamnar sällan arbetslös och det är mycket viktigt att inse.

Under lågkonjunkturen skär företag ned på sina kostnader och anställda ställs inför degradering och uppsägningar. Men positionen som en rekryterare är immun mot degraderingar och uppsägningar.

Även om ditt jobb ger dig mindre pengar än du vill, kan saker och ting förändras till det bättre med tiden. Den höga inflationen gör att det känns sämre även om man har jobb på heltid.

Klienten sa till mig: “En pakt med Lucifer och Belial är precis vad jag vill, men just nu, på grund av min dåliga inkomst, har jag inte råd med pakten.”

Jag förklarade för kunden alla fördelar med att jobba som rekryterare och sedan svarade kunden med ett klokt: ”Aha, ja, nu förstår jag! Jag är faktiskt välsignad i livet!”

 

 

 


 

Rekryterarjobb:

penningmagi med

Lucifer & Belial

 

Om du vill avancera i din karriär som rekryterare bör du göra penningmagi med Lucifer och hans demoner. Jag föreslår också att du involverar flera demoner i penningmagi:

Lucifer hjälper till att bli rik

Lucifuge Rofocale hjälper till att bli rik

Bune hjälper till att bli rik

Purson hjälper till att öppna upp inkomstkällor och att upptäcka kunder

Mephistofilis ger lycka med pengar

Belial delar ut höga titlar (om du har tur kan Belial ge dig titeln som en chef)

Många människor fruktar demonen Belial. Jag hade en klient som fruktade Belial och han ville inte att jag skulle inkludera Belial i magi åt honom. Men jag personligen har mycket goda erfarenheter av Belial.

Belial verkar i stor skala. Denna demon är kopplad till höga jobbtitlar, prestige, pengar och även till rättvisa. Om du ställs inför svårigheter i livet kan du tillkalla Belial och be honom hjälpa dig.

Belial kan hjälpa dig när du står inför dessa problem:

juridiska frågor

mobbning på en arbetsplats

mobbning hemma

Be dessa demoner att hjälpa dig att avancera i din karriär och att öppna upp dörrar till möjligheter som ger utbildningar och mer arbetsansvar.

Jag påminde min klient om hans usla jobb i det ögonblick vi träffades. Efter penningmagin började saker och ting förändras till det bättre. Det tog flera år av hårt arbete för kunden att spara ihop pengar till köpet av ett mycket dyr hem.

Ingen är försäkrad mot kaotiska händelser i ett land och regeringsbyten. Det händer skit! När det händer skit måste vi stå starka och vara tacksamma för vad vi har.

 

 

 


 

Rekryterarjobb:

är en pakt med Lucifer

och Belial för dig?

 

Jag har kommit överens om många finansiella pakter med Lucifer, Belial och flera andra demoner. Jag säger alltid till mina kunder: “Varför begränsar du dig själv med bara en eller två demoner i din pakt?”

En pakt med 5 demoner har en starkare kraft och ger även fler fördelar. En av mina kunder har en marknadsföringsbyråverksamhet. Jag inkluderade bara 3 demoner i hennes första pakt, eftersom hon var ny till paktens ansvar:

Lucifer

Lucifuge Rofocale

Mephistophilis

En pakts ansvar är sådant: klienten måste göra “betalningar” till demonerna under varje fullmåne. Betalningen till demonerna för deras hjälp inkluderar servering av god mat och dryck.

Några av mina klienter är relativt nya inom trolldom med demoner. Dessa betalningsmöjligheter ger kunden tid att bli vän med demonerna.

 

 

Demoner gillar att hjälpa sina vänner och detta förklaras i Grimorium Verum:

“Demonerna kommer så fort du kallar dem och är villiga att utföra tjänster åt dig. Men dessa varelser ger dig ingenting gratis.

Demoner utför inte tjänster gratis. De vill alltid ha betalning. Dessutom tjänar demonerna bara sina nära vänner. Det finns två typer av pakter: den tysta (en tyst pakt) och den uppenbara (formulerad pakt).

Det finns olika typer av demoner: vissa är bra och andra är dåliga. När du sluter en pakt och måste ge något till demonen (något som tillhör dig) måste du vara försiktig.”

Källa: Grimorium Verum

 

 

Så efter den första pakten med de 3 demonerna blev klienten med marknadsföringsbyråverksamheten nära involverad med paktens demoner. Hon tyckte om att hålla ritualer tillsammans med de 3 demonerna.

Hon gillade Mephistophilis väldigt mycket och sa till mig: “Mephistophilis är en väldigt speciell ande och jag gillar honom väldigt mycket!” Efter 1,5 år kom klienten tillbaka till mig för sin andra pakt.

Den här gången inkluderade vi 5 eller 7 demoner i hennes pakt. Under varje fullmåne håller klienten ritualer med paktens demoner och ber dem hjälpa henne att uppnå sina ekonomiska mål. Hennes mål är enorma: en sjusiffrig verksamhet.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft