Lågkonjunkturen, hög inflation och ditt företag: pakter och magi med Lucifer, demoner och de döda


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.
Demon Lucifer beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill. Lucifer ger en större förståelse för vart vår verksamhet är på väg.

 

Lågkonjunkturen, den höga inflationen och ditt företag hänger ihop. Hög inflation är dåligt för ditt företag, eftersom dina kunder inte har några pengar kvar att betala dig för dina varor och tjänster.

Hög inflation skadar alla: de fattiga och de rika. Hög inflation orsakar en avmattning i den ekonomiska tillväxten. Den långsamma ekonomiska tillväxten är lågkonjunkturen.

Vanligtvis varar lågkonjunktur under en period av 1 år eller lite längre. Men vi lever under Coronas era, så vi vet inte när den nuvarande lågkonjunkturen tar slut.

Vi vet inte ens om lågkonjunkturen kommer att förvandlas till en depression eller om ekonomin sakta men säkert kommer att börja återhämta sig.

Det här inlägget syftar till att diskutera ekonomiska problem inom ett företag, metoder för att påskynda inflödet av kontanter och annan praktisk vägledning för ditt företag.

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

vem var din kund då

och vem är

din nya kund nu?

 

Om ditt företag är beroende av kunder, eftersom de betalar dig för dina varor och tjänster, är det bra att förstå att dina tidigare kunder inte har några jobb och inga pengar nu.

Du måste ändra din affärsstrategi och rikta dig mot andra typer av kunder: med bra inkomster och bra jobb. Dina tidigare kunder spenderar alla sina pengar bara på mat och boende.

Hoppas inte att de som driver ett företag fortfarande kan vara dina kunder. Dessa människor har inga kunder och deras verksamhet genomgår en otäck ekonomisk nedgång.

Vad händer under en lågkonjunktur med arbetskraften i ett företag? De är på väg mot en degradering och uppsägning. Därför måste du tänka lite och ändra din affärsstrategi så att du börjar locka människor med välbetalda jobb till dig.

Det hjälper inte om du sänker dina priser. Om du sänker dina priser, så att dina tidigare kunder har råd med dina tjänster, kommer du inte att kunna göra några betydande vinster.

Du vet säkert: nästan 1/2 av pengarna du tjänar går till Skatteverket. Den 1/2 som är kvar till dig måste räcka för att täcka dina levnadskostnader, mat, försäkringar och andra utgifter.

Jag “pratar” inte ens om någon girighet! Om du behöver en minimal summa pengar för ditt uppehälle varje månad, måste du multiplicera denna summa med 2.

Du kommer att räkna fram en viss summa per månad = pengarna du behöver tjäna. Som några av er kommer att inse kan denna summa pengar inte tjänas in om du fortfarande förväntar dig att dina tidigare kunder ska betala dig, eftersom de inte har några pengar.

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

höga priser och

rika människor

 

Rika människor har jobb och pengar. De har råd med dina varor och tjänster. Var inte rädd för höga priser, du kommer att vänja dig vid dem. Allt kostar mer idag på grund av den höga inflationen, inklusive dina varor och tjänster.

Men naturligtvis, beroende på vilken typ av verksamhet och mängden skatt du måste betala, kanske höga priser inte hjälper ditt företag att överleva. Vissa företag kan inte ens anställa personal längre på grund av den höga inflationen.

Om höga priser är något som hjälper dig att attrahera rätt sorts kund, så är detta rätt affärsstrategi för dig. Men det kommer att ta längre tid för dig att göra stabila månatliga vinster, eftersom:

det tar tid att bara locka människor med bra jobb till ditt företag

vissa månader kommer att vara lönsamma och vissa månader kommer att vara halv tomma på pengar

det tar tid att skapa innehåll för en annan publik (att använda sociala medier är lite meningsfullt eftersom de flesta inte har några jobb)

Även fastighetsbranschen och investeringsgrenarna lider på grund av hög inflation och lågkonjunkturen. De har färre kunder och gör färre lönsamma affärer.

Det är viktigt att förstå att medelklassen krymper. En del av dem som tidigare drev stora och framgångsrika företag har nu en stram budget, eftersom deras företag drabbas av ekonomisk förlust.

Jag sa till min klient, en fastighetsmäklare: “Du behöver rika kunder!” Mannen svarade: “Mina klienter behöver inte vara superrika. Jag behöver bara vanliga människor som kunder.”

Jag sa till mannen: ”Men dina tidigare kunder har inga jobb nu och det var därför du kom för att söka min hjälp. Du behöver kunder med mycket pengar”.

Så du måste omdefiniera dina idéer om dina kunder. Det är tufft för alla nu, och i vissa fall hjälper det inte ens att ha höga priser.

Detta beror på vilken typ av verksamhet du har. Men om höga priser är något bra för ditt företag bör du ändra din affärsstrategi och ha en global täckning så att du attraherar de rika även från afrikanska länder.

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

kan demonerna motverka

globala ekonomiska

betingelser?

 

Nej, demoner kan inte motverka globala ekonomiska förhållanden som hög inflation, börskrasch, lågkonjunkturer och krig. Om du vänder dig till mig för att få hjälp med en pakt måste du veta:

pakter kanske inte till 100 % uppfyller dina förväntningar under långsam ekonomisk tillväxt

de yttre dåliga ekonomiska förhållandena kommer att förbli desamma (över hela världen)

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

hur kan en pakt hjälpa?

 

Men om du planerar att skriva en bok istället för att betjäna kunder (som inte har några jobb nu), är det större sannolikhet att pakten med Lucifer kommer att hjälpa dig att bli en framgångsrik författare.

Om du har en mycket speciell typ av verksamhet och du uppskattar att tjäna 50 000 Euro varje månad är ett realistiskt mål, då kan pakten hjälpa dig. Men om detta mål är orealistiskt kommer pakten att misslyckas.

En pakt kan också hjälpa dig att lugnt gå igenom långa perioder av ekonomisk stagnation och även öppna andra inkomstkällor för dig själv.

Om du även inkluderar demonen Andromalius i din pakt kommer du att bli medveten om om dina affärspartners stjäl pengar från dig. Andromalius hjälper också till att få tillbaka de stulna pengarna.

Läs gärna mitt inlägg om de största problemen inom ett företag. Dessa problem orsakas nästan alltid av tidigare affärspartners.

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

motverka det långsamma

inflöde av pengar

 

Jag råder dig att göra 3 eller 4 ritualer varje månad. Innan Corona räckte det med att göra 1 penningmagi ritual var tredje månad. Idag är det tuffare och du måste vara tuff också.

Gör dessa 3 eller 4 ritualer under fullmåneperioden. Det är min erfarenhet att tidigare kunder (med välbetalda jobb) dyker upp efter 2 veckor.

Pengarna kommer att börja strömma in. Men inte nästan varje dag som innan Corona. Men ändå, pengar gör alla så glada. Jag råder även fastighetsmäklare och marknadsföringsbyråer att kalla på döda bankirer när de gör penningmagi.

Det här är vad jag gör personligen. Jag betraktar den döde bankiren som en av mina gudar. Den döde personen har hållit mig väldigt lugn under några icke lönsamma månader och han ger bra vägledning.

Jag och den döde bankiren döpte om de icke lönsamma tiderna av det förflutna till en lyxsemester. Jag känner verkligen glädje när jag mjölkar denna fåniga idé att jag ska ha en lyxsemester hemma.

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

skulder och utgifter

 

Skulderna måste betalas först. Detta måste vara första prioritet för varje företagsägare. Om du inte betalar dina skulder blir det problem inom verksamheten.

Jag råder att vara väldigt snål när det kommer till utgifter, andra än mat och täckning av levnadskostnaderna. Om du känner dig rädd, på grund av din dåliga ekonomiska situation, råder jag att göra penningmagi ofta.

Du har inget att förlora ändå. Om du gör 1000 trollformler kommer det att bli en vändpunkt en dag, och pengarna måste börja flöda till dig.

 

 

 


 

Lågkonjunkturen:

använd den

och var proaktiv!

 

Tid är pengar. Perioden av lågkonjunkturen och dess ekonomiska stagnation kan användas:

för att tillåta Google att indexera webbplatser och passiva inkomstkällor

för att flytta till en annan stad med lägre inflationstakt

för att flytta utomlands och leva ett lyxliv till en överkomlig kostnad

Livet går vidare. Ge inte upp och håll dig proaktiv. Var positiv och väldigt lugn.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft