Företagandet idag: Pakter med Lucifer med hög inflation och ekonomisk kollaps i bakgrunden


 

 

 

 

 

 

 


 

Dessa är Lucifers och Claunecks sigill från Grimorium Verum.
Dessa är Lucifers och Claunecks sigill från Grimorium Verum.

 

Företagandet idag skiljer sig mycket från de företag som många drev för flera år sedan. Europa och USA är hårt drabbade av inflationen och den totala situationen kommer att förvärras när räntorna går upp.

Det här inlägget syftar till att svara på några frågor som människor i storföretagen ställer till mig angående pakter med Lucifer. Idag upplever många stora företag en otäck finansiell nedgång.

När dessa före detta miljonärer har accepterat att de är pank, vänder de sig till Djävulen i hopp om att Lucifer kan reparera deras företag och få det att blomstra igen.

Jag kommer också att ge lite information om hur pakter med Lucifer har påverkat mina klienters liv, eftersom pakter också kan skapa enormt kaos.

Du förstår, demonerna är överlägsna människor. De känner till planetens framtid och de har förmågan att uppskatta en verksamhet: om affärsmodellen är den rätta och om verksamheten i fråga någonsin kommer att blomstra eller inte.

 

 

 


 

Företagandet idag:

Jag var miljonär,

men nu är jag pank

 

Jag har många före detta miljonärer som kunder. Frasen: “Nu är jag pank” är inte skrämmande för mig. Hur kan ett företag blomstra i dagens värld? Till och med krypton kan kollapsa!

Vi har hög inflation på flera platser på vår planet, räntorna kan gå upp och situationen kan förvärras. Människor har inga jobb och företagsägare klagar: “Jag har inga kunder!”

Om du är pank: var inte ledsen, för du är inte ensam med det här problemet. Många människor har samma problem, plus andra problem på den romantiska fronten.

 

 

 


 

Företagandet idag:

kommer en pakt med Lucifer

hjälpa mig?

 

“Jag vill betala skulder från tidigare affärer är det cirka 100 000 USD och i min verksamhet hade jag en vinst på 12 000 $ / månad. Förra året var min vinst lägre.

Den höga inflationen har gjort det nästan omöjligt att göra vinster. Jag känner mig fast. Kommer en pakt med Lucifer att hjälpa mig att reparera min ekonomiska situation?”

Anonym kund

 

Det här är en mycket svår situation. Om skulden betalas tillbaka på en gång kommer du att bli ruinerad, eftersom du inte tjänar mycket (i jämförelse med skulden).

En pakt med Lucifer kan hjälpa dig att göra ett avtal med finansinstitutet som samlar in skulder. Men det finns inget löfte om att en pakt med Lucifer kommer att tillåta dig att betala tillbaka din skuld i portioner.

Jag är säker på att du redan har varit i kontakt med din lokala skattemyndighet och justerat dina månatliga betalningar av skatterna i proportion till det belopp du nu tjänar varje månad.

Demoner kan inte hjälpa till att reparera en desperat ekonomisk situation. Om du upplever en ekonomisk nedgång nu kommer det bara att bli värre tills du når botten.

En smart strategi i det här fallet är att se till att du inte samlar på dig nya skulder till exempelvis skattemyndigheten. En andra smart strategi är att etablera en andra “lågpris”-verksamhet.

Ett andra företag kan ge dig pengar för att täcka dina levnadskostnader. Allt eftersom tiden går kanske du vill utvärdera vilken verksamhet som går bra och vilken som går åt helvete.

Endast demonerna kan uppskatta om de kan reparera ditt företag. Men när det är krig, hög inflation, ekonomikollaps och eventuellt höga framtida räntor i bakgrunden tvivlar jag på att ett företag kommer att återhämta sig snabbt.

 

 

 


 

Företagandet idag:

Jag behöver investerare

att investera pengar

in i min verksamhet

 

Jag hade sådana kunder. De var före detta miljonärer, pank och skuldsatta. Dessa män köpte pakter med Lucifer och hans demoner av mig.

Pakten med Lucifer och hans demoner tog dessa män till nya investerare. Parallellt kämpade dessa män ekonomiskt och betalade tillbaka sina skulder till tidigare investerare.

Problemet i samband med investerare är behovet av att övertyga dem att investera sina pengar i ett företag. Snart kommer höga räntor för att motverka inflationen.

En pakt kan eller kanske inte hjälpa dig att hitta investerare för ditt företag. Även om du hittar investerare kommer det att bli en stillastående period, eftersom du kommer att behöva mycket tid för att övertyga investerarna att investera pengar.

 

 

 


 

Företagandet idag:

tumregeln!

 

Ju värre det blir, desto värre blir det! Ju bättre det blir, desto bättre blir det!

Min tumregel

 

Om situationen i ditt företag är mycket dålig, kommer en pakt med Lucifer inte att förbättra situationen helt plötsligt. Men en pakt med Lucifer och hans demoner kan visa dig:

att det i dagens värld är omöjligt att driva ditt företag

att du behöver ägna dig åt en annan verksamhet

att du inte kommer att kunna attrahera samma mängd kunder som tidigare

att du behöver andra typer av kunder (med jobb och inkomster)

En pakt med Lucifer och hans demoner kan hjälpa dig att:

lugnt navigera genom en stagnerande ekonomisk situation

se nya möjligheter för ditt företag

ta ditt företag utomlands till andra områden

hitta investerare eller partners för ditt företag

 

 

 


 

Företagandet idag:

kundens berättelse

 

 

Hej allihopa. Jag skriver detta vittnesmål under mitt namn initialer SA.

Innan jag beställde en pakt från Bonnie hade mitt liv varit kaotiskt och inte roligt. Jag försökte skala min verksamhet men jag hade alltid nya hinder i vägen. Mitt mål var att få finansiell stabilitet och frihet från alla ekonomiska bekymmer.

Jag hade ett företag och det gick bra, men jag hade fortfarande inte råd med en massa saker och hade bekymmer med pengar. Jag tjänade runt 3000 USD per månad.

Jag bestämde mig för att beställa en pakt, eftersom jag aldrig har ingått en pakt förut. Jag har valt Bonnies tjänst för att hon har mycket erfarenhet och har goda kontakter med demonerna.

Jag har valt Mephistophilis, Lucifuge Rofocale och Lucifer för pakten.

Jag har förbundit mig att bygga ett starkare band med demonerna, eftersom Bonnie sa till mig att det kommer att hjälpa till att stärka pakten.

Så jag har gjort ritualer med demonerna också, presenterat mig själv för demonerna, och gett de regelbundna gåvor (mat, kristaller, tobak och kaffe).

Cirka 4 veckor efter pakten började min ekonomi bli bättre. Min inkomst nästan fördubblades och jag började trivas med mitt arbete och anstränga mig mer.

Cirka 8 veckor efter pakten öppnades nya affärsmöjligheter för mig och jag började konsultera kunder som betalade mig mycket pengar för mina konsult- och coachningstjänster.

Cirka 3 månader efter pakten hade jag så mycket pengar att jag flyttade till ett annat land. Jag kunde nästan inte tro det. Jag kände mig så stärkt och välsignad, pengar kom lätt in och jag fick många kunder.

Denna situation varade i ytterligare 6 månader. Jag kunde spara mycket pengar och leva mitt drömliv.

Men sedan började det vända. Mina företagsintäkter gick ner till 0 igen och jag fick många kundklagomål, många problem. Jag började bli deprimerad och insåg att den här verksamheten inte är något jag verkligen vill ha.

Jag gillar inte det jag gör och jag var oärlig mot mig själv, eftersom jag bara fokuserade på pengarna och på inget annat. Jag hade ingen personlig tillväxt eller utveckling under den här tiden.

Jag bestämde mig för att stänga den här verksamheten en gång för alla. Demonerna visade mig ett nytt företag som jag kan starta, med den kunskap som jag fick från mitt gamla företag.

Jag arbetade mycket hårt för att bygga upp den här nya verksamheten, och lustigt nog gick nästan alla pengar som jag hade sparat ihop vid det här laget till att bygga upp den här nya verksamheten.

Jag tror att demonerna hade den här planen för mig från början. För de visste att den gamla verksamheten var besvärlig. Nu äger jag ett pålitligt företag. Jag är inte deprimerad längre.

SA från Tyskland

 

 

 


 

Företagandet idag:

pakter kan skapa

enorm kaos!

 

Om demonerna ser att affärsmodellen är fel, vilket var mitt fall, kommer de att förändra verksamheten. Ursprungligen var den här webbplatsen bara på engelska och jag hade bara kunder från USA.

Jag slöt en pakt med Lucifer och flera andra demoner när Corona drabbade världen. Denna pakt förändrade min verksamhet radikalt på två sätt:

Nu har jag kunder främst från Tyskland, Österrike, Brasilien, Ryssland och Sverige. Jag har nästan inga kunder från USA.

Nu har jag rika kunder.

Nu har jag mestadels manliga kunder.

Långt innan Corona började visades jag en dröm: “En stor våg kom och den försökte ta mig in i det djupa vattnet, men jag kämpade väldigt hårt och till slut undkom jag vågen och överlevde.”

Nu förstår jag min dröm. Jag såg Corona och mitt affärskaos i min dröm. Jag såg en annan dröm också: att detta värsta Corona-relaterade kaos kommer att pågå i 3 år.

Efter att jag slöt min pakt med Lucifer och hans demoner började djävlarna att förändra min verksamhet genom att flytta den bort från USA. Mina webbplatser var i ett kaotiskt tillstånd och inte synliga för kunder.

Min inkomst sjönk och jag var livrädd. Jag leddes till att uppgradera min webbplats till en affärsplan och fixa SEO för alla språk, inklusive 3 asiatiska språk. Det här var hårt arbete som i helvete!

Jag leddes också till att öppna en andra inkomstkälla för mig själv. Men med tiden indexerade Google mina webbplatser och jag blev synlig för mina kunder.

Mina nuvarande kunder är mestadels män i näringslivet. Några av dem driver stora företag och de vänder sig till mig för pakter med Lucifer och några andra typer av magi.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft