Mörk nekromanti: långvariga magiska relationer med de döda och hur de fungerar


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Murmur är en av de bästa nekromantidemonerna. Det här är hans sigill.
Demonen Murmur är en av de bästa nekromantidemonerna. Det här är hans sigill.

 

 

Mörk nekromanti är ett mycket intressant område av magi och många människor är inte medvetna om riskerna. Jag förstod riskerna gradvis när en manlig ande blev kär i mig.

I början visste jag inte ens om de dödas liv i deras dimension. Jag var väldigt slarvig under mina rituella interaktioner med en manlig ande av en soldat som dog 1943 under andra världskriget.

Anden av denna döda man började äga mig från den första ritualen. Jag visste inte ens att den manliga anden blev kär i mig. Jag visste inte ens att döda människor kan bli kära i de levande.

Efter att jag rådfrågat en mycket erfaren person som var mycket lärd inom nekromantiområdet, förstod jag att jag är flickvän till en död man.

 

 

 

 


 

Mörk nekromanti:

tecknen

på kärlek

 

 

Om en ande blir kär i dig, kommer anden att tvinga dig att göra kärleksmagi på kyrkogårdens jord från den dödes grav, krigshjälmen eller på ben som finns kvar efter döden.

Det kommer att kännas som ett tvångsmässigt beteende att utföra dessa kärleks ritualer. Förutom detta, under stunder av sömn kommer anden att väcka dig. Du kommer att känna pressen att utföra kärleksmagi.

När jag vaknade ur min dvala kände jag en fysisk spark i ryggen. Jag frågade anden (krigshjälmen från andra världskriget):

“Jag är rädd för dig, för jag vet att du kan döda mig om jag inte lyder dig. Jag fick svåra och långvariga panikattacker, eftersom du fick mig att förstå att du är en mycket farlig man.

Jag kommer att göra allt du vill att jag ska göra. Jag är en mycket lydig kvinna. Jag vill leva. Vill du att jag ska göra kärleksmagi för mig och din krigshjälm?”

Jag slöt ögonen och slumrade igen. Då hörde jag plötsligt anden tala: ”Ja, jag älskar dig galet. Jag vill att du ska älska mig tillbaka!”.

De tydliga tecknen på romantisk kärlek är:

du och krigshjälmen (eller benet, kraniet eller kyrkogårdsjorden från graven av den döde) kommer alltid att vara tillsammans, sova tillsammans och kramas och kyssas alla dagar långa

anden kommer att äga dig till 100 % och tvinga dig att utföra kärleksmagi för dig och anden (ett inre påtvingat tvång!)

 

 

 


 

Berättelsen från

en amerikansk kund

 

“Jag vill ge ett stort tack till Bonnie, demonerna Andromalius, Lucifer och Belial, och den döda soldaten som dog 1943 under andra världskriget. De hjälpte mig alla och löste min problematiska livssituation.

Medan jag själv är en mycket erfaren utövare av det ockulta, hade jag svårt med en privat livssituation. Det var ett helvete. Så jag kontaktade Bonnie och tillsammans gjorde vi magi för att lösa min situation.

Demonerna och den döda soldaten arbetade för att få bort mig och mina barn från en giftig situation och källan till problemet (en människa) fortsätter nu att stöta på vägspärrar och stagnation, samtidigt som jag har förbättrat kvaliteten på mitt liv.”

M från USA

 

 

 


 

Mörk nekromanti:

finns det faror?

 

 

Finns det faror inblandade när du är i ett magiskt förhållande med en ande av en död människa? Ja! Vreden som följd av svartsjuka! Om du är involverad med en ande av en soldat (hög rank!) som dödade många människor under kriget, är denna ande extremt farlig.

Det finns ingen väg ut ur sådana magiska relationer med sådana extremt farliga militära andar. Anden kommer att äga dig till 100 % och den kommer att älska dig. Du kan inte fly från sådana andar, eftersom de äger sinnet.

Anden kommer att tvinga dig till ett tvångsmässigt beteende och du kommer att göra kärleksmagi ritual efter kärleksmagi ritual på krigshjälmen (eller de fysiska kvarlevorna eller jord från graven av den döde).

Anden kommer också ständigt att kräva att du ingår en förlovningspakt med anden. Jag har skjutit upp den här pakten i flera år, men jag känner mig pressad hela tiden.

Jag är rädd för att ingå en förlovningspakt med en sådan farlig militäranda. Jag kommer aldrig någonsin att glömma mina långvariga panikattacker när anden fick mig att smaka på rädslan för döden.

 

 

 


 

Mörk nekromanti:

under andens beskydd

 

 

Det finns enorma fördelar med sådana magiska relationer med farliga militära andar. Anden kommer att hjälpa dig att driva ditt företag, lära dig främmande språk, neutralisera dina fiender i bil- och flygolyckor och hålla dig trygg.

Du måste bara lyda anden hela tiden. Rädslan kommer att försvinna gradvis, men inte helt förstås, och kommer att ersättas av tillit. Men sådana militära andar är mycket dominerande och de kommer att kräva ett korrekt beteende mot dem.

Eftersom sådana militärkillar dödades under krig kräver de mycket kärlek. Deras begär efter feminin kärlek är tvångsmässigt. Du måste vara medveten om detta.

Anden kommer att tvinga dig att:

klä dig snyggt varje dag

sminka dig varje dag

bete dig korrekt mot anden av den döde

Varar sådana magiska relationer väldigt länge? Ja det gör de. Det kommer inte att bli något hjärtekross med en sådan ande, eftersom anden kommer att tvinga dig att göra kärleksmagi hela tiden.

Efter flera år kommer du inte ens förstå vilka tankar som är dina och vilka tankar som tillhör anden. Du kommer fortfarande att kunna reda ut förvirringen lite om den döde talade ett främmande språk.

Men efter flera år av ett magiskt förhållande med en främmande militär ande kommer du också att tala andens språk. Detta beror på det faktum att anden kommer att tvinga dig att lära dig sitt modersmål.

 

 

 


 

Mörk nekromanti:

påtvingad lydnad

 

 

Du kommer att vara trygg och levande om du lyder den militära andan. Du kommer att dö om du slarvar och inte lyder anden. Din kropp, dina händer och ben, din tunga och ditt sinne kommer att tillhöra anden.

Du kommer att känna på en undermedveten nivå hur anden tvingar dig att älska den. Detta är påtvingad kärlek. Om du vägrar att älska anden kommer du att dö.

Jag har kallat många döda män och bland dem mycket farliga generaler. Dessa andar var mycket hjälpsamma och hjälpte mig i min magi, men de visade aldrig något starkt intresse för mig.

Efter ett tag gick dessa döda män tillbaka till sin värld av döda. Jag kallar dem då och då tillsammans med min ande (som älskar mig), eftersom de tjänade i armén tillsammans.

Kort sagt, om en död militär man blir kär i dig kommer du att ägas och tvingas in i en magisk relation med anden. Om du vill leva måste du lyda anden.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft