Oden, vikingarnas Gud: hur man närmar sig honom och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Det här är den Skandinaviska guden Oden.
Odin. Erkännande: Public Domain, https: //commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=679798

 

 

Oden vikingarnas gud är en nordisk vikingas gud och jag älskar denna ande, eftersom denna varelse är väldigt mäktig. Oden (Odin) är den perfekta manliga Guden för kvinnor och även för män.

Oden är särskilt bra för kvinnor, eftersom han kan stärka en kvinna och stödja henne genom tuffa tider. Du behöver inte frukta Oden, men den här Guden är väldigt rak och ärlig.

Närma dig Oden med ärliga förfrågningar när du står inför svårigheter. Be Oden stå upp för dig och stötta dig. Häxkonst med Oden ger häxan enormt mod. Oden kan befria dig från dina inre rädslor.

Oden är en mycket allvarlig Gud. Du kan inte ge tomma löften till honom eller lura honom från utlovade privilegier. Gud Oden är så mäktig att han kommer att tvinga dig att hålla ditt ord.

Om Oden råkar gilla en häxa, kan han fånga henne och tvinga henne att kalla honom om och om igen. Oden är en mycket karismatisk ande. Guden Oden sägs vara krigsguden och även dödens Gud.

På grund av Odens dubbla natur, det vill säga att han också är dödens Gud, kan du kalla honom tillsammans med demonen Murmur från Goetia. Du kan kalla döda soldater i närvaro av Odin.

Oden samarbetar mycket bra med demonerna av Goetia, men om du tillkallar flera nordiska gudar (Ormen av Midgard, Loki och Oden), tror jag inte att demonerna kommer att gilla din ritual.

Oden har ett utrymme i astralvärlden. Den platsen är Valhalla. Döda soldater hamnar i Odins Valhalla. Jag tror att du kan tillkalla vikingakrigare i närvaro av Oden och Murmur, men självklart måste du testa de dödas andar för deras avsikter mot dig.

Gud Odin har två barn: Balder och Thor. Det är viktigt att tänka på att aldrig kalla Midgards orm (den isländska Jörmunandr) tillsammans med Tor.

Det är på grund av det faktum att Tor och Midgårdsormen är fiender.

 

 

 

 


 

Oden vikingarnas gud:

närma dig honom

med ärlighet

 

 

Närma dig Odin med ärlighet och när du är i behov av hjälp. Odin kan hjälpa dig att föra ett krig, och av denna anledning kan han hjälpa dig att navigera genom svårigheter och hantera svåra människor.

Oden har bara ett öga, men det betyder inte att han är blind. Tvärtom, Oden är väldigt smart och han kan få insikt om människor och han kan upptäcka lögner också.

Se Oden som en mycket vis och lojal Gud och även en krigsgud. Oden kan försvara dig från fiender, för den här guden vet vem som är oskyldig och vem som inte är det.

Oden gillar kvinnor väldigt mycket och om du är kvinna kan du till och med bli kär i denna ande. Om Oden gillade dig under din första ritual, kommer han att tvinga dig att kalla honom nästan hela tiden.

 

 

 

 


 

Oden vikingarnas gud:

hur han kan hjälpa

 

 

Häxkonst tillsammans med Oden kan hjälpa dig när du har att göra med:

juridiska frågor

svåra människor

inre rädslor

frånvaro av ett syfte i livet

en oklar och svår situation

en skilsmässa (Odin kan göra dig väldigt modig)

döda soldater och du behöver skicka iväg dem på ett uppdrag

 

 

 

 


 

Oden vikingarnas gud:

lämpliga tillägg

för magi

 

 

Du kan använda alla typer av magiska ingredienter, stearinljus, örter, ädelstenar, tarotkort och även runor. Jag tycker om att göra magi med runor när jag kallar på Oden. Om jag gör penningmagi för mig själv, gillar jag att använda runan Fehu.

Jag kallar gärna Midgards orm (Gud Lokis barn) tillsammans med Oden. Självklart ska Loki tillkallas också. Jag ser också till att behaga Lokis barn, Midgårdsormen.

Om Midgårdsormen är glad och nöjd med mig, kommer hans far Loki att vara mycket generös mot mig. Jag använder min shamanska trumma i mina ritualer med Oden, Loki och Midgårdsormen.

Jag gillar att trumma och dansa under flera timmar för att glädja den isländska ormguden Jörmunandr (Midgårdsormen). Så, en shamansk trumma är ett mycket bra rituellt verktyg för att bjuda in de nordiska gudarna till häxcirkeln.

Du kan använda Helm of Awe, Ottastafur och Ginfaxi sigillen i dina ritualer med Odin. Ginfaxi kan ge dig kraft och göra dig modig. Helm of Awe har samma funktion. Ottastafurs sigill kan hjälpa dig att försvara dig från dina fiender.

 

 

 

Detta är Ottastafurs sigill och den kan användas för att bekämpa fiender (isländsk magi).
Detta är Ottastafurs sigill och den kan användas för att bekämpa fiender (isländsk magi).

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft