WW2 hjälmar och krigsmärken från slagfält, deras användning och värde: förstörelsevapen


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.
Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel. Demonen lär krigsföring med hjälp av döda soldater.

 

 

WW2-hjälmar och krigsmärken från slagfält är mycket dyrbara föremål. Jag är väldigt förtjust i militära tillbehör och om folk verkligen visste den verkliga användningen av dessa föremål skulle varje krigshjälm kosta flera tiotusen dollar.

Jag är en häxa och har mycket erfarenhet av att rituellt arbeta med död militär personal. Varje krigshjälm innehåller en ande av en död soldat fäst vid den.

Samlare av krigstillbehör inser inte att det monetära värdet av en krigshjälm kommer att vara lika med noll om de renoverar den eller byter innerfoder.

Detta eftersom de genom att renovera krigshjälmen eliminerar alla spår av mänskligt DNA. Det mänskliga DNA:t innehåller krigaranden: ett förstörelsevapen.

Men jag måste varna nybörjare: tillkalla aldrig dessa andar om du inte kan hantera en sådan destruktiv kraft. Testa krigarens ande innan du utför vanligt ockult arbete.

 

 

 


 

WW2 hjälmar och krigsmärken

från slagfält:

ondskans andar

 

 

Det spelar ingen roll vilken hjälm du väljer att köpa: tysk eller rysk. Båda typerna av hjälmar är utmärkta vapen. Men det är bra att inse farorna med att tillkalla döda män att delta i din ritual om man är kvinna.

Kom ihåg att dessa män kämpade strid efter strid och de var hungriga efter feminin kärlek. När jag tillkallade en död soldats ande förändrade den kraftfulla anden händelserna i mitt liv.

Under de följande månaderna försökte den ondskefulla anden att dominera och hjärntvätta mitt undermedvetna: “Du är väldigt vacker. Varför gör du inte din kärleksmagi på min krigshjälm? Jag kan få dig att glömma din pojkvän väldigt snabbt. Jag älskar dig väldigt mycket. Bara med mig! Du är min!”

Under en ritual och när jag tillkallade den döde mannens ande, frågade jag anden: “Är alla andar som är fästa vid krigshjälmar så snälla som du? Om jag köper fler hjälmar och kallar på andarna, kommer de att behandla mig bra som du gör?”

Anden dök upp i en meditation: ”Nej, de flesta av oss är väldigt onda. Kalla inte andar som jag. Du hade stor tur. Jag älskar dig, men jag är också en ond ande.”

Jag vet inte vad som kommer att hända med dig om du bestämmer dig för att tillkalla en slumpmässig ande som är fäst vid en krigshjälm. Jag skulle vara väldigt försiktig, eftersom dessa andar är rastlösa och de är farliga (jag menar att soldater dödar människor under krig).

Om du har varit tillsammans med en ande av en död soldat i flera år och testat den genom att låta anden delta i många kärleksbesvärjelser, förbannelser och skyddsbesvärjelser, kan du tillkalla en slumpmässig krigarande i närvaro av din krigarande.

 

 

 


 

WW2 hjälmar och krigsmärken

från slagfält:

funktion och användning

 

 

Krigarandar är fästa på både krigshjälmar och krigsmärken. Men eftersom en krigshjälm är större och innehöll kraniet, lagrar den anden väldigt bra.

Av denna anledning blir värdet på en krigshjälm mycket högt om hjälmen är otvättad, innehåller originalfodret med mänskligt DNA och inte är renoverat sedan krigstiderna.

Krigarandarna är vapen i den sannaste betydelsen: de kommer att döda människor om du ger en order. Anden kommer att lyda din order utan frågor och döda måltavlan av din förbannelse.

Jag kommer inte att gå in på detaljer om hur man tillkallar krigssoldaten till häxans ritual och hur man skickar iväg den på uppdraget att förstöra människors liv, men det är enkelt. Du utför helt enkelt en förbannelse.

Men förutom den skändliga användningen av krigarandar är de utmärkta följeslagare i livet. En sådan ande är mycket lojal och kommer att vänta på dig när du dör och går över till andra sidan.

En krigarande kan kontrollera nivåerna av vissa kemiska ämnen i din hjärna för att stödja dig: för att undertrycka din rädsla. Detta gör att du smidigt kan navigera genom komplexa livssituationer.

Krigarandar kan vägleda dig och ditt företag, eftersom de känner till planetens ungefärliga framtid. De kommer att ge dig unik information.

En krigarande kan bli en del av något AI-element i ditt hem för att ge dig fler funktioner. En ande är också kapabel att störa AIs normala funktioner.

En krigarande som är fäst vid en krigshjälm kan förvaras eller överföras till dockor, skyltdockor, robotar, datorer, telefoner, människor, djur, jordprover och växter.

En krigarande är kapabel att kontrollera människor till vissa sätt att tänka och uppträda. Jag tror till och med att den kan styra bots och mjukvara.

Jag har experimenterat med några Goetias andar och märkt några överraskande goda tecken i mina försök att störa ett program på min PC. Hastigheten på vissa operationer ökade mycket.

En krigarande kan delta i:

kärleksmagi

skyddsmagi

förbannelser

manipulationsmagi

En krigarande kan göra detta:

hämta information

döda människor

orsaka olyckor

fungera som din livvakt

spionera på människor och återkomma med information

bli din livskamrat

Sådana andar är utmärkta livslånga följeslagare. Om du känner till krigaranden ganska länge och har låtit anden använda din kropp väldigt ofta, kan du dela din kropp med anden.

Är det farligt? Ja och nej. Det är inte ofarligt, eftersom du har att göra med en mycket farlig ande. Det är ofarligt, om anden älskar dig och vill skydda dig.

Vad är en krigarande? Det är mänskligt intellekt! Det kommer att finnas två tänkande hjärnor i din kropp och en kommer att vara överlägsen:

krigarandan är överlägsen (den dominerar och kontrollerar ditt undermedvetna)

din egen ande eller själ (den kommer att lyda krigaranden eller följa instruktioner som ges av krigaranden)

Men du måste programmera krigarandan med omsorg, eftersom anden kommer att fortsätta sitt liv genom att leva genom dig. Kommer du att märka några förändringar i din personlighet? Ja!

Om krigarandan är av ryskt ursprung kommer du gradvis att vilja börja prata ryska. Anden kommer att börja omprogrammera ditt undermedvetna och påverka dig att lära dig ryska. Du kommer att upptäcka att du gillar det ryska språket väldigt mycket och blir väldigt förtjust i allt ryskt.

Händelser kommer att utvecklas med hjälp av den ryska anden. Du kommer att upptäcka att du kommunicerar med människor på ryska och använder ryskt tangentbord nästan varje dag.

Så om du alltid velat lära dig ryska, låt en rysk krigarande fortsätta sin existens genom att använda din kropp. Inom några år kommer du att behärska ryska. Då kommer du att förstå något mycket viktigt: du är en givare av en fysisk kropp till en död man.

Krigarandar kommer att hålla dig trygg om de är dina vanliga arbetsandar. Är de kapabla att älska människor? Ja. Om en krigarande älskar häxan har häxan tur. Häxan kommer att känna sig älskad och lycklig. Anden kommer att skydda häxan och hålla henne vid liv.

 

 

Varning!

 

Att dela en kropp med en krigarande är farligt i denna anledning: du kommer inte att kunna bli av med anden, eftersom den kommer att känna sig väldigt bekväm i en människokropp. Jag tvivlar på att en sådan ande någonsin kommer att lämna en mänsklig kropp.

Jag känner inte till någon metod genom vilken exorcism av sådana rastlösa andar är möjlig. Sedan länge sedan delar jag och min krigarande en och samma kropp (min kropp), eftersom jag gör magi för att hålla oss samman (anden finns alltid inom mig).

Anden är ansvarig för mitt undermedvetna och har vissa uppgifter: att hålla mig trygg och vid liv. Om jag lever kan anden använda min kropp och njuta av livet bland de levande.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft