Ett miljonärsföretag kollapsar på grund av Corona: överlevnadsstrategier för kvinnor


 

 

 

 

 

 

 


 

Du var miljonär för tre år sedan. Nu kommer du till mig i hopp om att jag kan rädda ditt företag.

 

 

Ett miljonärsföretag kollapsar på grund av Corona – är en normal sak under dessa dagar. Det är konstigt att jag har kunder i miljonärsklassen under dessa dagar.

Dessa kunder började strömma in i min livserfarenhet under 2021. Dessa människor kom till mig i desperata förhoppningar om att jag möjligen skulle kunna hitta en lösning, vägleda dem och göra magi.

Några av mina kunder hade skönhetssalonger och en massageverksamhet. Dessa två grenar lider mest, eftersom det finns ansikte mot ansikte kontakt med den inblandade kunden.

Även om dina priser är överkomliga är det väldigt svårt att fortsätta attrahera den typen av kundvolymer som du hade innan Corona-utbrottet. Du var miljonär, så omfattningen av din verksamhet var enorm.

Hur vet jag detta? Det beror på att jag har kunder från dessa professionella grenar.

 

 

 


 

Ett miljonärsföretag:

rötterna till dina problem

 

Störningarna i samhällets normala funktion på grund av Corona-viruset har orsakat dåliga effekter:

många människor har förlorat sina jobb

många människor har jobb, men de är väldigt rädda för att bli smittade

 

 

 


 

Ett miljonärsföretag:

kommer Corona viruset

att försvinna?

 

Nej, jag tror inte att Corona-viruset kommer att ge upp så lätt. Vi kommer att behöva leva med detta virus i några år. När äntligen viruset kommer att bekämpas kommer det att finnas andra problem som:

hög inflation

en stor depression

mycket hög arbetslöshet osv.

 

 

 


 

Ett miljonärsföretag:

ändra din strategi

 

 

Jag utförde penningmagi med demonen Bune för en klient. Hon rapporterade till mig: “Jag drömmer mycket efter din magi. Jag ser mitt konto på sociala medier och texter börjar dyka upp. Texten meddelar mig att jag borde skriva en bok om ansiktsvård, smink och hår- samt nagelvård.”

Så jag gjorde kärleksmagi för kvinnan och hennes make. Den första kärleksbesvärjelsen hjälpte mycket till att återställa deras förhållande till ett tillstånd av harmoni. Men kärleksmagin varar inte för evigt.

Klienten kom tillbaka till mig för en andra kärleksmagi ritual. Detta hände efter 5 månader. Den här gången bestämde jag mig för att erbjuda henne en mycket starkare kärleksmagi. Jag sa till henne att nästa gång kan jag göra en mycket starkare kärleksförtrollning.

Risken med en mycket stark kärleksförtrollning (2 demoner och en textil docka av den döde soldaten) är denna: en man kan omedelbart bli misstänksam, eftersom hans hormonnivåer kommer att nå den högsta nivån och han kommer att vilja ha sex nästan hela tiden.

Jag sa till klienten: “Din man kommer att bli misstänksam och anklaga dig för att använda häxkonstens kraft i syfte att manipulera. Vi måste vara försiktiga, eftersom du älskar ju din make jätte mycket.”

 

 

Kunden hade börjat “planera” bokprojektet. Jag sa till henne att när boken är ute och publicerad kan den översättas till flera språk.

Klienten bad mig också berätta mer om pakter med Lucifer. Jag berättade lite för henne om pakter och vad det betyder när en textildocka av klienten är inblandad i pakten.

Vad betyder det? Det betyder att du tillåter demonen Lucifer att äga din hjärna i syfte att hjälpa dig att skriva en bok, eller driva ditt företag (om det ens går att rädda företaget under Corona tider), eller hjälpa dig att uppnå något annat mål i livet.

 

 

 


 

Ett miljonärsföretag:

Lucifer och demonerna

ger idéer

 

 

Demonen Lucifer kan vägleda ett företag. Nuförtiden frågar jag alltid mina kunder: “Vilka demoner vill du ha i din pakt?” Några av mina klienter vill ha 7 eller 10 demoner i sin pakt.

Varje demon ombeds hjälpa till med en viss affärsfråga. Men pakter kan också orsaka kaotiska situationer för ett företag. Du är välkommen att läsa historien om klienten SA och hennes pakt:

 

 

Dessa är Lucifers och Claunecks sigill från Grimorium Verum.

 

 

Min pakt med Lucifer,

Lucifuge och Mephistophilis

 

Hej allihopa. Jag skriver detta vittnesmål under mitt namn initialer SA.

Innan jag beställde en pakt från Bonnie hade mitt liv varit kaotiskt och inte roligt. Jag försökte skala min verksamhet men jag hade alltid nya hinder i vägen. Mitt mål var att få finansiell stabilitet och frihet från alla ekonomiska bekymmer.

Jag hade ett företag och det gick bra, men jag hade fortfarande inte råd med en massa saker och hade bekymmer med pengar. Jag tjänade runt 3000 USD per månad.

Jag bestämde mig för att beställa en pakt, eftersom jag aldrig har ingått en pakt förut. Jag har valt Bonnies tjänst för att hon har mycket erfarenhet och har goda kontakter med demonerna.

Jag har valt Mephistophilis, Lucifuge Rofocale och Lucifer för pakten.

Jag har förbundit mig att bygga ett starkare band med demonerna, eftersom Bonnie sa till mig att det kommer att hjälpa till att stärka pakten.

Så jag har gjort ritualer med demonerna också, presenterat mig själv för demonerna, och gett de regelbundna gåvor (mat, kristaller, tobak och kaffe).

Cirka 4 veckor efter pakten började min ekonomi bli bättre. Min inkomst nästan fördubblades och jag började trivas med mitt arbete och anstränga mig mer.

Cirka 8 veckor efter pakten öppnades nya affärsmöjligheter för mig och jag började konsultera kunder som betalade mig mycket pengar för mina konsult- och coachningstjänster.

Cirka 3 månader efter pakten hade jag så mycket pengar att jag flyttade till ett annat land. Jag kunde nästan inte tro det. Jag kände mig så stärkt och välsignad, pengar kom lätt in och jag fick många kunder.

Denna situation varade i ytterligare 6 månader. Jag kunde spara mycket pengar och leva mitt drömliv.

Men sedan började det vända. Mina företagsintäkter gick ner till 0 igen och jag fick många kundklagomål, många problem. Jag började bli deprimerad och insåg att den här verksamheten inte är något jag verkligen vill ha.

Jag gillar inte det jag gör och jag var oärlig mot mig själv, eftersom jag bara fokuserade på pengarna och på inget annat. Jag hade ingen personlig tillväxt eller utveckling under den här tiden.

Jag bestämde mig för att stänga den här verksamheten en gång för alla. Demonerna visade mig ett nytt företag som jag kan starta, med den kunskap som jag fick från mitt gamla företag.

Jag arbetade mycket hårt för att bygga upp den här nya verksamheten, och lustigt nog gick nästan alla pengar som jag hade sparat ihop vid det här laget till att bygga upp den här nya verksamheten.

Jag tror att demonerna hade den här planen för mig från början. För de visste att den gamla verksamheten var besvärlig. Nu äger jag ett pålitligt företag. Jag är inte deprimerad längre.

SA från Tyskland

 

 

 


 

Ett miljonärsföretag:

vara bästis med din make

 

 

Du som kvinna måste vara bästis med din man. Mannen har ett jobb och kan betala levnadskostnaderna. Tack vare din man kommer du att ha tak över huvudet.

Jag går långt! Jag hjälper mina kvinnliga klienter och manipulerar mannens undermedvetna för att göra honom mer generös mot sin kvinna. Det finns inget värre i livet än att vara beroende av en man för ekonomisk överlevnad.

Jag hoppas att detta bara är tillfälligt och att demonerna kan hjälpa mina kunder att ändra sin affärsstrategi. Var stark i dessa hemska tider! Det är inte roligt att se verksamhetens förfallsfas. Det är väldigt läskigt!

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft