Kärlekscoaching: tar ditt förhållande slut? Alarmsignaler och förebyggande åtgärder


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sitri beskrivs i boken "Goetia" och detta är hans sigill. Sitri är känd som en demon av sex och kärlek.
Demonen Sitri beskrivs i boken “Goetia” och detta är hans sigill. Sitri är känd som en demon av sex och kärlek.

 

 

Kärlekscoaching är för alla. Är ditt förhållande nästan slut? Du kanske inte ens vet att ditt förhållande tar slut. Det finns några alarmerande tecken som kan hjälpa dig att känna igen de första signalerna på problem och riktningen för ditt förhållande.

Jag ska också försöka peka dig i rätt riktning. Men det är bra att veta i förväg att inte alla kärleksrelationer håller. Väldigt få kärleksrelationer varar väldigt länge.

 

 

 


 

Kärlekscoaching:

Är ditt förhållande slut?

Smekmånadsfasen

 

 

Smekmånadsfasen är en period då du och din partner känner dig väldigt kära i varandra och ni vill vara med varandra hela tiden. Kärleken är blind under smekmånadsperioden.

Hjärnan producerar mycket kemikalier för att framkalla önskan om intimitet. Vad är kärlek? Det är en kemisk reaktion i den mänskliga hjärnan.

Alla människors hjärnor fungerar inte på samma sätt. Den manliga hjärnan kan helt plötsligt stänga av produktionen av kemikalier medan den kvinnliga hjärnan fortsätter att överproducera kärlekens kemikalier.

När det finns denna skillnad i doser av kemikalier som produceras av den manliga och kvinnliga hjärnan, är en av partnerna inte längre kär medan den andra partnern fortfarande är kär.

Det finns också andra faktorer, såsom en persons uppväxt, inre egenskaper (som lojalitet och en seriös personlighetstyp), och kulturella stereotyper som avgör hur ditt förhållande kommer att utvecklas.

Män gillar att fria till kvinnor under honungsmånefasen. Men tyvärr, när honungsmånefasen är över och den manliga hjärnan har slutat producera kärlekens hormoner, är många kvinnor chockade: mannen vill lämna förhållandet.

Denna sorgliga sak kan hända en man också. Många kvinnor känner att kärleken är över efter smekmånadsperioden och vill avsluta förhållandet.

 

 

 


 

Kärlekscoaching:

Lojala typer av människor

 

 

Om ditt förhållande tar slut efter smekmånadsperioden, är jag ledsen. Du plockade upp fel typ av person för kärlek. Sådana män och kvinnor kan hittas på gatan och de är väldigt billiga.

De lojala typerna är mycket värdefulla och de är mycket seriösa människor. Kärlek med en sådan person kommer aldrig att ta slut. Döden kommer inte att kunna avsluta din kärlek med en seriös och lojal person.

En relation med den lojala typen kan pågå under 30 eller 40 år, men det kommer givetvis perioder av oro. Kärleken kan bli lite gammal med tiden, men du kan fräscha upp den gamla kärleken också.

 

 

 


 

Kärlekscoaching:

Larmsignal nummer 1

(fall 1)

 

Det finns en osynlig vägg mellan er två. Din partner låtsas vara upptagen med arbete och är långsam med att svara på dina telefonsamtal. Tja, folk kan vara väldigt upptagna då och då.

Men om du inte hör från din älskare under två veckor eller mer, då är detta det allra första alarmerande tecknet. I det här fallet bör du göra det klart så snart som möjligt: att du förväntar dig bra kommunikation med din kärlekspartner.

Jag tycker att du inte ska vara i detta förhållande särskilt länge om din begäran ignoreras. Om du är kvinna, låt mannen jaga dig. Jaga inte själv.

Om en man verkligen är imponerad av din närvaro i sitt liv, kommer han att jaga dig hela tiden. Om en man inte är förtjust över din närvaro, kommer han inte att jaga dig.

En man kanske jagar dig från början, men du som dam måste vara försiktig. Vissa män vill ha sex för det mesta. När mannen har erbjudits sex (och gratis) och inte längre är hungrig kan han avsluta förhållandet.

Kort sagt, det alarmerande tecknet nummer 1 är den obekväma pausen i kommunikationen. Det känns som att förhållandet helt plötsligt har fastnat.

 

 

 

 


 

Kärlekscoaching:

Larmsignal nummer 2

(fall 2)

 

Du och din man har varit tillsammans i 30 år. Förr, och när kärleken fortfarande var livlig, hade ni båda gemensamma vänner. Ni båda älskade varandra och tillbringade mycket tid tillsammans.

Men nu har din kärlek blivit gammal. Ni tittar inte på film tillsammans, ni reser inte tillsammans och ni sover i separata sovrum. Nyligen hade ni två till och med ett par verbala bråk.

Dessa är de uppenbara alarmerande signalerna som säger till dig: ditt förhållande kan snart ta slut. Ignorera inte dessa signaler. Ta inte kärleken för givet.

 

 

 


 

Kärlekscoaching:

Larmsignal nummer 3

(fall 3)

 

Du och din partner har varit tillsammans i 10 år. Ni har barn tillsammans. Om du är kvinna borde du veta en grym sanning: mannen kan lämna dig även om du är mamma till hans barn.

Kärleken börjar bli gammal när ett förhållande är 10 år gammalt. De höga levnadskostnaderna, massor av ansvar och berg av arbete, förstör kärlekens band mellan två älskare.

Var uppmärksam om du kommer på att du sover i ett separat sovrum under längre perioder. De vanliga ursäkterna som folk kan ge sina partner är sådana:

Jag är trött ikväll och vill ha sängen för mig själv

Jag är ledsen och jag vill vara ifred

Jag är stressad

Du snarkar och stör min sömn

Jag måste vakna väldigt tidigt

Jag vill titta på tv till midnatt

Du bör bli orolig om din partner låser in sig i sovrummet varje kväll. Vad gör din kompis ensam där? Människor hittar smarta sätt att ringa sina älskarinnor (älskare) under filten. Du borde veta om detta, för jag har varit med om detta.

Det verkar vara problem med hur du och din partner kommunicerar. Ni bråkar ofta. Du har mindre och mindre sex med din partner och du kan inte lista ut vad som händer med ditt förhållande.

 

 

 

 


 

Förebyggande åtgärder:

Ditt utseende

och din lukt

 

Var uppmärksam på din intuition. Om din intuition säger dig att något inte fungerar i ditt förhållande, så är detta fallet. Börja omedelbart att uppgradera ditt utseende och se bäst ut för dig själv och för din partner. Klä dig bra varje dag även när du är hemma.

Använd parfymer på din person, eftersom lukter utlöser hormonproduktionen i den mänskliga hjärnan. Bär vackra skor när du är hemma. Följ din vikt dagligen och bli av med allt extra fett på kroppen. Du kan ändra din kost: byt till fisk och grönsaker i 6 månader.

Ta hand om dina naglar och håll dem i en behaglig form. Använd kosmetika och parfymer varje dag. Du får bara hoppa över parfymer och kosmetika i ett fall: om du är sjuk och måste ligga i sängen.

Kontrollera hårets tillstånd. Håll ditt hår friskt och glänsande. Ta reda på din perfekta frisyr. Män är visuella! Se ut ditt bästa för din man varje dag.

 

 

 


 

Förebyggande åtgärder:

ordna ett mysigt sovrum

 

 

Ordna ett mysigt sovrum för dig själv och försök sedan locka din partner i din säng. Att sova tillsammans med sin partner i ett annat sovrum kan vara roligt och uppfriskande.

Kom ihåg att kärlekens kemikalier i den mänskliga hjärnan produceras som svar på visuella bilder och beröring. Kemikalierna produceras gradvist.

Glöm pyjamas och nattklänningar. Ersätt alla dessa “blyga” föremål med väldigt sexiga underkläder. Män är visuella och de har ett behov av nöje och underhållning.

Kvinnor reagerar också bra på en mans lukt. Om du är en man, använd en specifik lukt som din signatur för att attrahera din kvinna. En signaturlukt fungerar som en trigger i en kvinnas minne.

Ha mjukt ljus i ditt sovrum. Det ska inte vara mörkt i rummet (en man har ett behov av att se en kvinnas kropp). Du kan ordna stearinljus på en bricka och ställa brickan på ett bord. Erbjud din kompis några jordgubbar och lite champagne (eller vin).

Ha tålamod och var mycket observant. Om du märker att den här strategin (att locka in din partner till ett annat sovrum) har hjälpt dig, då går du i rätt riktning.

Förvandla dina intimitetsögonblick till en mystisk ritual. När intimitet blir en rutin kan lusten att ha sex dö.

 

 

 


 

Förebyggande åtgärder:

använd kärleksmagi

 

 

Några av mina klienter har varit tillsammans med sina män under 30 år. Deras förhållande är gammalt och kärleken de en gång kände för varandra har förvandlats till en vänskap.

Kvinnor klagar till mig:

“Min man tittar in i sin mobiltelefon hela tiden istället för att titta på mig! Vi har inte kul tillsammans och min man är uttråkad. Vi bråkar ofta med varandra och jag känner mig oälskad.”

I sådana fall behöver du göra kärleksmagi för dig och din partner och innan det är för sent, det vill säga innan mannen har lämnat förhållandet för gott.

De bästa Goetia-demonerna för kärleksmagi är Sallos och Dantalion. Du kan också göra kärleksmagi med Sallos och Dantalion, och även involvera en död soldat i kärleksmagi ritualen för att göra magin ännu starkare.

Naturligtvis är denna handling att påverka en annan person att stanna i förhållandet ren manipulation. Men en kvinnas kärlek till en man är självisk. En mans kärlek till en kvinna är också självisk.

Det är synd att gå skilda vägar efter att ha varit tillsammans med en kärlekspartner under 30 år. Vid 60 års ålder har en kvinna mindre chanser att hitta ny kärlek. En man kommer att möta samma problem.

 

 

 


 

Förebyggande åtgärder:

se upp för

en tredje person

 

 

Var observant och samla fakta om din kärlekspartners liv. En tredje person kan lätt inkräkta på din kärleksrelation. Håll ett öga på din kärlekspartners arbetsliv och arbetsschema.

Lukta på din kärlekspartners kläder när du tvättar kläderna. Luktar kläderna okända dofter? Finns det tecken på ett läppstift på skjortkragarna?

Pratar din partner med någon väldigt ofta i telefon? Du borde bli orolig om din kärlekspartner låser in sig i ett rum och pratar med någon under mycket lång tid.

Om du upptäcker att en tredje part gör intrång i ditt förhållande är det dags att bli av med den personen. Hur? Du kan be personen att lämna din kärlekspartner ifred.

Om detta inte hjälper, kan du varna dem att du kommer att slåss på ett magiskt sätt. Om de inte förstår att de skadar ditt kärleksliv, då kan du börja bekämpa dem med hjälp av magi.

Förbanna dem ur ditt liv även innan de lyckas ha sex med din kärlekspartner. När de väl haft sex med din kärlekspartner har de förstört ditt liv (och dina barns liv) för alltid.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft