Framgångscoaching: hur du organiserar ditt liv efter en skilsmässa


 

 

 

 

 

 

 


 

Vi känner oss rotlösa efter en skilsmässa och det är väldigt naturligt.

 

 

Framgångscoaching är till för människor som vill vara nöjda med sina liv. Det är också för människor som äger företag och inte har tid att sörja, eftersom de lever mycket hektiska liv.

En skilsmässa är väldigt smärtsam, men livet går vidare och vi måste läka våra känslor så fort som möjligt och fokusera på vårt arbete.

Nuförtiden lider företag i vår “Corona”-värld av bristen på kunder, människor flyttar till billigare hem, kontor tappar arbetskraft och människor slutar sina jobb för att de vill arbeta hemifrån.

Så det är många saker som händer samtidigt och denna drastiska förändring utlöser också disharmoni i familjerelationerna. Par faller isär på grund av oron för de höga levnadskostnaderna, marknadskraschen, rädslan för den okända framtiden och den plötsliga förändringen i arbete och affärer.

I det här inlägget hittar du några riktlinjer för att överleva chocken av en skilsmässa och för att hitta den mentala styrkan att fokusera på ditt företag.

 

 

 


 

Framgångscoachning:

din partner hittade

en annan älskare

 

 

Äger du ett företag och verksamheten går inte bra under Coronakrisen? Oroar du dig hela tiden? Och samtidigt står du inför en skilsmässa, eftersom din partner har hittat en annan älskare.

Detta är en normal situation som många människor står inför i dagens värld. Låt din partner gå. Du behöver inte en sådan partner, eftersom den här personen inte ens vet innebörden av ordet “lojalitet”.

En person som verkligen älskar dig eller åtminstone bryr sig om dig kommer att finnas vid din sida när ditt företag faller samman. Fokusera på dig själv och på ditt arbete. Du måste hitta den inre styrkan för att fortsätta genom tuffa tider.

Du kan och bör stödja dig själv så mycket som möjligt. Du bör prioritera ditt känslomässiga helande och ditt arbete. Det är till stor hjälp att göra en prioriteringslista:

Nummer 1: Jag

Nummer 2: Min mentala och fysiska hälsa

Nummer 3: Min ekonomi och min budget

Nummer 4: Mina barn och mina husdjur

Nummer 5: Mina kunder

Nummer 6: Mina föräldrar och mina syskon

Nummer 7: Mina vänner

Nummer 8: Min före detta älskare

Ex älskare är inte värda din kärlek och uppmärksamhet. Prefixet Ex betyder att de redan är i det förflutna och glömda av dig.

 

 

 


 

Framgångscoachning:

omorganisera ditt hem

 

 

Eftersom du har bestämt dig för att fokusera på dig själv och på ditt arbete måste du omorganisera ditt hem. Se till att gömma bort alla föremål som påminner dig om din före detta älskare.

Du behöver inte slänga dessa föremål, eftersom du kan ångra detta steg i framtiden. Vissa föremål kan vara mycket dyra och ha ett unikt värde för dig.

Men eftersom dina intensiva känslor är knutna till dessa föremål, är det klokt att gömma dem undan: åtminstone för ett tag. När du har uppnått full känslomässig läkning och återhämtat dig efter skilsmässan, kan du ha dessa föremål omkring dig igen.

Omge dig med konst och föremål som är kopplade till temat mod och vitalitet. Dessa föremål och konst kan placeras strategiskt här och där i ditt hem.

 

 

Arbetsområdet

 

 

Här är några föremål och konstverk som kan dekorera ditt kontor:

Krigshjälmar är mina favoritartiklar. Jag älskar en krigshjälm väldigt mycket: det här föremålet är min leksak och min nalle under nätterna. Jag kan inte fungera utan krigshjälmen i min närhet, för den ger mig ett enormt mod.

Under stunder av intern rädsla håller jag hjälmen i min famn och tänker på det enorma mod som den döde som utkämpade kriget har. Han måste ha varit väldigt modig.

När jag arbetar vid min dator måste jag hålla krigshjälmens läderband mellan fingrarna. Jag kan inte skriva koncentrerat om jag inte håller krigshjälmens läderband mellan fingrarna.

springande hästar eller springande vargar

boxningsmän

Marsdemonens sigill, dvs, sigillet av Barzabel

bilder på idrottare

bilder på höghastighetståg och rymdraketer

bilder på racerbilar

bilder på motorcyklar

tickande klockor

snabbväxande och höga växter

Det är bra att välja konst av röd färg i arbetsområdet. Rött är färgen på mod, snabb handling och snabbt tänkande. Gillar du att städa och designa om ditt hem?

Om ja, kan du ordna det perfekta kontoret för dig själv i ditt hem. Ditt vackra hemmakontor får dig att känna kontroll över ditt liv. Med känslan av kontroll över livet kommer också andra fördelar:

bättre lycka i livet

glädje över din framgång

emotionell helande

förbättrad ekonomi

ett bättre öde

 

 

Sovrummet

 

 

Rengör sovrummet och göm undan alla föremål som påminner dig om din före detta älskare. Använd inspirerande konst i sovrummet. Några bra val av konst för dig är:

kvinnor och män som kopplar av på spaet

vackra kuddar som hänger på väggen (betyder att kärleken är mjuk)

änglar, nallar, tempel

konst som speglar vackra och lata atmosfärer

Det är inte tillrådligt att ha en tickande klocka i sovrummet, men jag har en tickande klocka i mitt sovrum. Jag har den här klockan sedan tiden för enorm stress på grund av jobbet.

Den tickande klockan hjälpte mig att strukturera min dag och natt. Jag brukade gå och lägga mig vid 2 på natten och jag vaknade vid 6 på morgonen. Denna rutin fortsatte under ett par år.

Kom ihåg att alla typer av konst är bilder som blir en del av vårt undermedvetna. Välj bilder som visar bra saker, eftersom bilderna bearbetas av ögonen och utlöser ett visst tankemönster.

Med tiden blir detta tankemönster ett dominerande mönster. När vi har ett dominerande tankemönster lockar vi matchande människor och matchande händelser in i våra liv.

 

 

Köket

 

Köket kommer att bli en ensam plats efter en skilsmässa. Du kommer att märka detta och du måste göra ändringar i köket. Förvandla köket till ditt privata kök, en plats där du kan vara självisk och njuta av ett överflöd av god mat.

Du kan köpa ett nytt bord och nya stolar. Möbelbytet utlöser också en känsla av fräschör och förändring. Dessa strategier kan hjälpa till att glömma ex-älskaren snabbare:

köpa nya koppar, tallrikar och dricksglas

packa de gamla i en låda och placera lådan i förrådet

rengör kylen och kylskåpet; fyll dem med färska livsmedel och färska produkter

tvätta fönstren och ta bort de gamla gardinerna ur sikte

byt ut de gamla gardinerna mot nya

introducera nya föremål i köket: en ny brödrost, en ny kaffemaskin, en ny tekokare

Du kan hänga inspirerande konst med skriftliga positiva affirmationer i ditt kök. Rolig konst är ett mycket bra val för ditt kök.

 

 

 


 

Framgångscoachning:

din mållista

 

 

Efter en skilsmässa är de flesta ledsna. Få människor är lyckliga efter en skilsmässa. I det här fallet kommer du att dra nytta av min framgångscoachningsartikel. Livet går vidare och du har ingen tid att slösa på en depression, eftersom du måste driva ditt företag eller arbeta.

Jag råder dig att göra en lista över livsmål. En lista kommer att ge dig klarhet och varna dig om att tiden tickar och du måste fokusera på dina mål. En lista med mål hjälper också till att lägga skilsmässan till det förflutna.

Din mållista kan till exempel se ut så här:

tjäna en viss summa pengar fram till ett visst datum

renovera bostaden

arbeta med ett visst projekt och slutföra det vid ett visst datum

skriva en bok

vara singel så länge som möjligt och njuta av friheten

starta en Youtube-kanal och bli en influencer

Förvara den här listan på ditt hemmakontor och nära din dator. Listan hjälper dig att glömma skilsmässan snabbare. Använd affirmationer som en del av din framgångscoachning regelbundet också.

Du kan säga affirmationer mentalt i ditt sinne hela tiden för att tysta det interna prat och smärtan av skilsmässan. Till exempel:

Jag är kungen (drottningen) över mitt öde. Jag har full kontroll över mitt liv.

Jag är väldigt modig och jag kan hantera livet.

Jag kan ta väl hand om mina behov. Jag vet vad som är bäst för mig.

Jag älskar att vara singel och jag börjar njuta av min frihet.

Äktenskapet är för slavar och inte för fria människor.

 

 

 

 


 

Framgångscoachning:

hitta en ersättare

för din före detta älskare

 

 

Du kan ersätta din före detta älskare med ett favorit sak i din säng. Åk på shoppingtur och leta efter lyxnallar eller söta barn dockor av kvalitet. Leksaken kan också vara en söt kanin, en söt fågel eller något annat sött leksaksdjur.

Vi behöver någon att älska efter en skilsmässa. Människor är dåliga val som följeslagare efter en skilsmässa, eftersom de kan krossa ditt hjärta igen.

Vi älskar alla djur och husdjur, och därför kan ett leksaksdjur vara en bra följeslagare för att lugna det värkande hjärtat. Men varnas, sådana fästen till favoritföremål kan bli föremål för fascination.

Efter att ett av mina förhållanden tog slut bytte jag ut min älskare mot en krigshjälm. Jag tänkte: “Jag kommer inte att sova med en leksak som en nalle eller en kanin, för jag är vuxen.”

Jag blev så fascinerad av mysteriet med krigshjälmen från andra världskriget och jag glömde min älskare väldigt snabbt. Krigshjälmen gav mig mycket kraft och jag blev väldigt modig.

Krigshjälmen finns alltid med mig. Jag kan inte fungera utan krigshjälmen i min närhet. Om du gillar krigstillbehör som jag, kan sådana föremål hjälpa dig att känna kontroll över livet.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft