Pakter med Lucifer och Belial för framgång och en bra inkomst


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Pakter med Lucifer och Belial är enormt populära, eftersom de hjälper till att driva ut ett företag på den internationella marknaden och hjälper till att få in goda vinster.

Jag har slutit pakter med Lucifer och Belial för mig själv och för några kunder. Efter att jag undertecknat pakten med Lucifer och Belial började mina webbsidor att expandera väldigt snabbt.

Men till min besvikelse var Googles indexering för långsam. Det skulle ta Google 10 år att indexera mina bloggar. Mina bloggar på varje språk består av 400 inlägg per språk och jag har inlägg på 7 språk.

För att lösa problemet med Googles långsamma indexering tvingades jag byta till en annan webbplats. Jag började fylla min andra webbplats med inlägg på 7 språk.

Av någon anledning beslutade Google att återindexera min andra webbplats. Detta skapade ett enormt kaos i mitt arbetsflöde och även i min verksamhet.

Vissa inlägg sattes i vänteläge av Google för senare återindexering, men jag behövde lägga ut dem på Google på en gång. Jag hade inte råd att vänta 6 månader.

När kunder kommer till mig för pakter med Lucifer och Belial, varnar jag dem för att det kan bli ett enormt kaos i affärer. Pakter med Lucifer och Belial är för viljestarka, envisa människor med nerver av stål.

 

 

 


 

Pakter med Lucifer och Belial:

kaoset i det undermedvetna

 

 

Belial gillar att operera i stor skala och detta är bra att veta. Denna demon kommer att skapa en speciell “situation” för att omforma ditt företag. Förändringen kommer att chocka dig, eftersom:

det kan bli en turbulent period i ditt företag

det kan finnas perioder med noll synlighet på webbplatsen på Google

det kommer att finnas ett behov av att investera pengar i verksamheten

det kommer att finnas ett behov av att spara pengar

det kommer att finnas läskiga stunder fyllda av obeslutsamhet

det kommer att finnas ett behov av att lära sig nya språk

Demonerna påverkar vårt undermedvetna och Belial driver ut de negativa föreställningarna om pengar till ytan av det undermedvetna.

När detta hände mig var verksamheten i kaos. Jag var väldigt missnöjd, eftersom Google är väldigt långsam på att indexera nya och även gamla webbplatser.

 

 

 


 

Pakter med Lucifer och Belial:

en miljardaffär

 

 

Jag har en klient i den här klassen. Han förlorade nästan allt han en gång hade. Den här klienten kom till mig för en pakt med Lucifer och Belial. Jag varnade klienten att:

pakter kommer inte med en 100% garanti för framgång (klienten sa att han ändå inte har något att förlora)

pakter kan skapa massor av kaos i näringslivet

pakter kan också visa att affärsmodellen är fel (skatterna är för höga och du kan inte konkurrera)

Om skatterna: skatterna är enorma i Tyskland och Sverige. Konkurrenskraftiga företag som en drop shipping-verksamhet kommer att begränsas i sin tillväxt av skatternas storlek.

En pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis hjälpte en klient att inse omfattningen av skattebördan för hennes konkurrenskraftiga verksamhet.

Kunden bestämde sig för att göra sina affärer på ett lite annorlunda sätt. Demonerna har också ordnat hennes emigration till USA. Där kommer hon att kunna växa sin verksamhet.

pakter kan leda kunden till enorma projekt och till ett behov av att investera mycket pengar (behöver investerare)

I fallet med en miljardaffär måste alla pakter och besvärjelser vara realistiska. Pakten med Lucifer och Belial hjälper till att komma på ett projekt och att hitta investerarna.

Pakten löper under 5 år. Problemet med pakter i samband med en miljardaffär är behovet av att övertyga investerarna att investera pengar. Återigen måste även pakter vara realistiska.

Om investerarna inte ser något behov av att investera pengar i kundens verksamhet, måste andra magiska ritualer göras för att övertyga investerarna.

Det är också möjligt att det kommer att finnas ett behov av att göra en ny pakt för ett nytt projekt och att hitta nya investerare.

 

 

 


 

Pakter med Lucifer och Belial:

hur starka är de?

 

 

Demonen Purson är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Purson är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Jag ingår pakter med Lucifer och hans demoner en gång om året. Pakter är såklart mer kraftfulla, eftersom jag använder en textildocka under pakter. En textildocka fångar en del av kundens själ.

Jag har också en möjlighet att manipulera klientens sinne med tankar om framgång och viljan att nå finansiella mål. Jag inkluderar bara de mest kraftfulla och överlägsna demonerna i pakter.

De överlägsna demonerna är Lucifer, Belial, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis. Du bör vara medveten om att en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis också kan skapa kaos i näringslivet.

Pakter och penningmagi skiljer sig lite från varandra. Pakter är som en långvarig penningmagi med en varaktighet på 5 år. Pakter är mer kraftfulla i jämförelse med penningmagin.

Penningmagin har en varaktighet på 1 år. Penningmagin berör inte djupet av det undermedvetna för att få dig att arbeta över din normala arbetskapacitet.

Om du upplever en stagnation i din verksamhet, rekommenderar jag att du gör 4 eller 5 penningmagi ritualer i rad. Glöm penningmagin och fokusera på sport eller hushållsuppgifter. Efter ett tag börjar pengarna komma in.

Jag tillkallar dessa demoner för penningmagin: Bune och/eller Purson. Om du upplever en plötslig och tillfällig stagnation i din verksamhet tror jag inte att du behöver sluta en pakt. Penningmagin kommer att räcka för att få in kunderna.

Pakter har ett starkt syfte:

att expandera en verksamhet mycket

att utveckla nya tjänster och att nå många nya kunder

att öka inkomsten mycket (detta tar flera år)

Sammanfattningsvis är pakter mer kraftfulla än penningmagin. Pakter bör inte ingås varje månad, utan kanske en gång per år. Penningmagin kan göras flera gånger per månad.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft