Farlig skyddsmagi med döda krigsförbrytare och Goetia demoner


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Farlig skyddsmagi måste göras i extrema fall när någon har försökt attackera dig. Om du blir utsatt för verbala hot om att du kommer att vara död, då är denna magi för dig.

Under dessa dagar av coronakrisen är vissa individer på gränsen till galenskap. Dessa individer, både utomhus och inomhus, är mycket farliga och du måste skydda dig själv på en gång.

Konsekvenserna av sådan magi kan vara mycket dåliga för den som utgör en fara för dig, eftersom personen kommer att fysisk elimineras. Detta beror på att jag under ritualen ger total frihet åt döda krigsförbrytares andar att när som helst döda målet av magi.

Eftersom även demonen Focalor är inblandad i denna ritual, känns en känsla av fara. Focalor orsakar dödliga trafikolyckor och hans favoritårstid är förstås vintern.

När du har upptäckt att du har en psykisk sjuk individ (som är även våldsam) i din omgivning måste du vidta verkliga försiktighetsåtgärder.

Du måste också göra många ritualer med döda krigsförbrytare och några demoner från Goetia för att skada moståndarens liv (orsaka separationer, problem, sorg och djupa psykiska störningar).

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi:

döda krigsförbrytare WW2

 

 

Jag gillar demonen Barzabel väldigt mycket och gör ofta ritualer med den här demonen. Barzabel lärde mig krigföring med döda soldater från Röda armén och även med ondskefulla döda soldater av krigsförbrytare (WW2).

Dessa döda soldater samarbetar mycket bra med många Goetia demoner. Så för att skydda dig själv måste du ha tillgång till kyrkogårdsjord från krigsförbrytares gravar.

Det är också mycket viktigt att skapa arbetsrelationer med krigsförbrytares andar innan man försöker magi med dockor av död militärpersonal.

Som häxa, gillar jag döda krigsförbrytare jätte mycket. Varför? Dessa andar är mycket vänliga, dominanta och kloka. De är mycket loyala och skyddar jätte bra. De kan sin grej bra: utmärkta krigare.

De är super bra på att döda dina fiender om detta skulle behövas. Jag har haft vissa kunder från USA som efterfågade magi med döda soldater.

I dessa fall handlade magin om att skydda ett litet barn från övergrepp, att skydda kvinnor och deras barn från misshandel, att skydda hästar och kor på gården och straffa tjuvar, och att bevaka egendom.

Jag har många inlägg om hur man närmar sig farliga andar som döda krigsförbrytare. Dessa andar är inte farliga om du involverar dem i kärleksmagi eller språkinlärningstrollformler.

Men de blir väldigt farliga när de är inblandade i skyddsmagi för att skydda ditt liv (se till att du inte dödas av din fiende).

Du bör inte göra sådan magi för kunder eller vänner till exempel. Det beror på att konsekvenserna av sådan magi kan vara mycket tragiska om målet för magin försöker misshandla dig.

Döda krigsförbrytare har ingen etik när det gäller att skydda ditt liv. Om de ser ett behov av att fysisk eliminera en person för att rädda ditt liv, kommer de att döda människor.

Detsamma kan sägas om demoner som Focalor, Glasya-Labolas och Andromalius. Focalor har ingen nåd för den som försöker attackera dig fysiskt.

Om du ber Focalor att skydda dig från en våldsam död, kommer denna demon att döda alla som är ett hot mot ditt liv. Men den goda nyheten är att målet för magin kommer att vara trygg om han eller hon inte försöker en fysisk attack mot dig.

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi:

demonen Focalor

 

 

Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Focalor:

Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Focalor är en Hertig och han dyker upp i form av en man med vingar av en gryphon. Denna demon dödar och drunknar människor.

Han har också makt över vindar och hav, och han kan orsaka olyckor som förstör krigsfartyg. Om häxan ber Focalor att inte skada någon, kommer Focalor att hålla med häxan.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi:

demonen Glasya-Labolas

 

 

Demonen Glasya-Labolas finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Glasya-Labolas finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Glasya – Labolas: Daemonolatry Goetia

 

 

Denna demon kan kallas när och om du behöver mer integritet när det gäller dina projekt: att hålla dina projekt dolda eller hemliga från omgivningen.

Glasya-Labolas informerar utövaren av magi om vad som faktiskt händer i omgivningen. Glasya-Labolas kan göra vänner och fiender omedvetna om dina planer och handlingar.

Denna demon kan hjälpa dig med förbannelser på dina fiender.

Källa: Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi:

demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Andromalius: Goetia

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi:

demonen Amdusias

 

 

Demonen Amdusias finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Amdusias finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Amdusias: Daemonolatry Goetia

 

 

Kalla på Amdusias under onda förbannelser på fiender.

Källa: Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi: ingredienter

 

 

Du kommer behöva:

sigillen av Lucifer, Murmur, Focalor, Glasya-Labolas, Andromalius and Amdusias

kyrkogårdsjord från krigsförbrytares gravar (helst andra världskriget), eftersom sådana andar är mycket onda

textildockor av döda krigsförbrytare

ett vitt eller ett svart stearinljus (belägg med nekromantiolja och pressad vitlök)

befallande pulver (för att gnugga målets och krigsförbrytarnas dockor)

målets docka

bilden av målet (använd personliga föremål som hår eller smutsiga strumpor)

 

 

 


 

Farlig skyddsmagi: detaljer

 

 

Det är mycket viktigt att du kan kontrollera sådana krafter som andar av skändliga krigsförbrytare. Jag antar att du vet hur man kallar tillbaka dessa andar i fall händelser börjar utvecklas på ett oförutsägbart sätt.

Den första signalen om att magin har gått fel är allvarliga och långvariga panikattacker (med en varaktighet på 1 månad). Om du har panikattacker är det dags att kalla tillbaka de döda till dig och neutralisera magin.

Dockor av andar behandlas på samma sätt som dockor av levande människor. Andar har bara en astral kropp, men människor har en fysisk och även en astral kropp.

Du kan programmera varje docka med specifika tankar och ge mycket exakta och långa instruktioner. Kroppshålorna kan fyllas med örter och kyrkogårdsjord.

Du kan fästa flera leksaksvapen på krigsförbrytares dockor. Allt eftersom tiden går kommer andarna att komma in i sinnet på levande brottslingar.

Den här magin är så rolig att göra när någon har hotat dig verbalt och du har valt ut ett mål för din föbannelse. Blodet kokar och bubblar av ilska. Denna magi kan också bli beroendeframkallande, eftersom massor av adrenalin pumpas ut i blodet på grund av spänningen.

Demonerna Focalor, Glasya-Labolas, Andromalius och Amdusias tillkallas och uppmanas att skydda dig från döden. Detta betyder att Focalor kan döda din fiende i rätt tid för att rädda ditt liv.

Döda krigsförbrytare är brottslingar och de invaderar de verkliga brottslingarnas sinnen. Sedan börjar de döda flytta brottslingarna mot besvärjelsens mål (då dödar brottslingen din fiende).

Demonerna och de dödas andar vet framtiden. De kan läsa dina fienders avsikter och kan förutsäga om fienden planerar att fysiskt skada dig eller inte.

Det är en bra idé att spara alla dockor för säkerhets skull (för ett par månader). Om du blir ett offer för panikattacker och börjar frukta din egen död, bör du veta att det är dags att vända på besvärjelsen.

Jag tvivlar på att det är möjligt att stoppa sådan magi efter 4 eller 5 månader. Efter 1 år kommer Focalor och krigsförbrytarna att slutföra sitt dåliga arbete åt dig. Du kommer andas ut med lättnad för du kommer inte ha någon fiende.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft