Djävulens spegelmagi och asiatiska saltvattenkurer för mer pengar


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Bune kan hjälpa dig att utföra penningmagi med speglar och förbereda saltvattenkurer.

 

 

Djävulens spegelmagi hjälper till att fördubbla inkomsten. Asiatiska saltvattenkurer fräschar upp det astrala flödet av resurser som pengar. Häxkonst och Feng Shui kan kombineras.

Idag vill jag beskriva penningmagi som använder en spegel och även proceduren för att förbereda asiatiska saltvattenkurer för hem och kontor.

Saltvattenkurer kan neutralisera förbannelser, onda önskningar from fiender och avund, dålig eller stillastående energi i specifika delar av våra hem. Varje sektor av våra hem och kontor är astrala bilder som skapar vår verklighet.

Om du inte vill använda saltvattenkurer kan du använda färska ägg. Färska ägg används i utövandet av häxkonst för att neutralisera otur, förbannelser och stillastående situationer.

När vi talar om stillastående, dålig eller “negativ” energi, talar vi om denna energi på det astrala planet eller i vårt undermedvetna. Astralplanet är magins plan.

En magisk ritual måste göras när man förbereder saltvattenkuren, gör penningmagi med hjälp av speglar eller gör magi med färska ägg.

De bästa Goetia demonerna för beredning av saltvattenkurer är: Lucifer, Bune och Sabnock. Du kan också använda Jupiters sjunde pentakel när du förbereder saltvattenkurerna.

Den bästa Goetia demonen för att göra penningmagi med hjälp av speglar är Bune. Det rekommenderas alltid att göra magi och glömma de förväntade resultaten.

Låt demonerna visa dig vad du ska göra. Pengar som reflekteras i en stor spegel dagligen är en mycket kraftfull symbol för överflöd. Sådana magiska botemedel hjälper dig att fördubbla din inkomst eller förbättra din ekonomiska situation.

 

 

 


 

Djävulens spegelmagi

och asiatiska saltvattenkurer:

baguan

 

 

Detta är Feng Shui Bagua-kartan.
Detta är Feng Shui Bagua-kartan. Den här kartan är också kartan över ditt hem.

 

 

Om vissa aspekter av ditt liv behöver lite extra bra energi kan du placera saltvattenkurer i dessa områden. Under Coronakrisen vill många skydda sig från förlust.

Många människor vill förbättra sin ekonomi och hitta nya inkomstvägar. Saltvattenkurer är som olja för ekonomin: de fräschar upp den “ekonomiska” energin på det astrala planet.

Pennningmagi med användning av speglar hjälper till att fördubbla inkomsten. Du kan använda sådana spegeltrollformler som Feng Shui-kurer för att stimulera inflödet av pengar.

De sektorer i ett hem som är kopplade till pengar är dessa:

livsvägssektorn

framgångssektorn

“nätverk” och resesektorn (vänner, kunder, arbetskamrater)

penningsektorn

familjesektorn

Jag gör inte magiska ritualer i dessa delar av mitt hem, eftersom jag tycker att det är väldigt obekvämt. Jag gör alla mina trollformler vid ett bord. Jag gillar att sitta bekvämt medan jag gör mina magiska ritualer.

Men det är mycket viktigt att rensa och rengöra dessa sektorer innan man placerar saltvattenkurer i dessa områden. Om du inte vill förbereda en saltvattenkur kan du förbereda en äggkur.

Saltvattenkurer håller under olika tidsperioder (6 månader eller längre). Äggkurer håller tills det färska ägget börjar ruttna. Båda typerna av botemedel är mycket effektiva, eftersom de neutraliserar otur och renar stillastående energi.

 

 

 


 

Djävulens spegelmagi

och asiatiska saltvattenkurer:

sammankopplade områden

 

 

Detta är Feng Shui Bagua-kartan.
Detta är Feng Shui Bagua-kartan. Den här kartan är också kartan över ditt hem. Vissa sektorer är kopplade till varandra.

 

 

Penningsektorn är kopplad till ”nätverk” och resesektorn (vänner, kunder, arbetskamrater). Om du placerar en saltvattenkur i penningsektorn bör du även placera en saltvattenkur i “nätverks”- och resesektorn.

“Nätverks”- och resesektorn i ditt hem bör vara väl upplyst för det mesta, eftersom det är ansvarigt för inflödet av pengar, inflödet av kunder till ditt företag och intäktspotentialen för dina familjemedlemmar också.

Livsvägssektorn är kopplad till framgångssektorn. Du kan placera saltvattenkurer i båda sektorerna. Saltvattenkurer kan lämnas i specifika delar av hemmet fram till det kinesiska nyåret eller tills du bestämmer dig för att göra mer magi med samma saltvattenlösning.

Om du använder ägg i dina magiska ritualer, ta bort äggen när de börjar ruttna (efter 1 eller 1,5 vecka). Du kan helt enkelt placera ett ägg i varje hörn av ditt hem och ta bort äggen när de börjar ruttna.

 

 

 


 

Djävulens spegelmagi

och asiatiska saltvattenkurer:

penningmagi

 

 

Ordna en stor spegel och en byrå i penningsektorn eller i livsvägssektorn. Placera en vas på byrån. Lägg en konstgjord ros i vasen.

Använd svarta hårnålar och fäst flera stora sedlar (500 Kronor, 100 kronor, 200 kronor) på rosen. Gör din magi vid byrån så att du kan se den reflekterade rosen i spegeln.

Du behöver också:

sigillet av Bune

1 vitt stearinljus (applicera olivolja och penningpulver)

kanel och mynta oljor

penningpulver (kanel och muskot i förhållandet 2:1)

Forma en magisk cirkel och kalla fram demonen Bune. Tänd stearinljuset. Be Bune hjälpa dig att öka din inkomst eller hjälpa dig att komma igång med ditt företag.

Gnid in sedlarna med oljorna och penningpulvret. Säg dina favorita affirmationer när du gör denna penningmagi. Tacka Bune och släpp honom.

Avsluta din ritual. Låt rosen reflekteras i spegeln varje dag. Detta är en mycket kraftfull Feng Shui-kur. Du kan göra många trollformler med samma ros och med samma sedlar. Resultaten kommer att visa sig gradvis.

 

 

 


 

Djävulens spegelmagi

och asiatiska saltvattenkurer:

saltvattenburken

 

 

Tidpunkt för magi: fullmåne eller avtagande måne

Ingredienser:

ett vitt stearinljus (belägg ljuset med olivolja och rulla det i vitlök)

sigillen av Bune och Lucifer (eller Sabnock och Lucifer)

en tom glasburk (stor)

200 eller 300 gram salt

tillräckligt med vatten

6 mynt

Kalla Lucifer och Bune eller Lucifer och Sabnock. Tänd vitlöksljuset och förklara syftet med ritualen. Häll i saltet i glasburken (fyll burken med salt till volymen 1/4).

Släpp 6 mynt i burken och be demonerna att skydda dig från förlust. Häll i vattnet i burken (till den totala volymen 3/4). Höj häxkraften och projicera den i saltvattnet.

Tacka demonerna och släpp dem. Saltvattenkuren är klar och du kan avsluta din ritual. Gå och placera dessa saltvattenkurer i specifika Bagua-sektorer.

Du kan säga affirmationer när du placerar saltvattenkurerna i viktiga områden i ditt hem.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft