Goetia demonerna och de döda: hur kompatibla är de med varandra?


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Belial beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Belial gillar att göra affärer tillsammans med Andromalius och döda advokater.

 

 

Goetia demonerna och de döda: är de kompatibla med varandra? Åh, ja! Du kan kalla fram så många demoner och så många döda människor som du vill under dina magiska ritualer.

Kraften i en besvärjelse ökar dramatiskt med antalet deltagande demoner och döda människors själar. I det här inlägget vill jag presentera lite information om hur man kombinerar demoner och döda för besvärjelser.

 

 

 


 

Goetia demonerna

och de döda:

kärleksmagi

 

 

Demonen Sallos beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Sallos beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Sallos gillar Dantalion.

 

 

Det finns flera “kärleks” demoner i Goetia och dessa är: Zepar, Sitri, Sallos och Dantalion. Det är de demoner jag kallar på ofta. Jag gillar Sallos och Dantalion väldigt mycket.

Sallos och Dantalion hjälper en man och en kvinna att älska varandra med passion. Dessa demoner hjälper också homosexuella och lesbiska i kärleksfrågor (kärlek av samma kön).

Du kan sammankalla Sallos och Dantalion under en och samma kärleksritual. De kommer från Harab-Serapel (från Netzach på livets träd) och är kompatibla med varandra.

Under vissa ritualer tillkallar jag en död soldat. Demonen Murmur är också inblandad i sådana kärleksbesvärjelser.

Denna manliga ande av soldaten är mycket hjälpsam, eftersom han intensifierar känslorna av kärlek. Jag har varit i ett magiskt samarbete med den döde soldaten under många år.

Den döde soldaten kan också förstöra människor, eftersom kärlek kan döda. Om du vill att din fiende ska lida mycket, kommer den döde soldaten att verkställa din hämnd.

Denna ondskefulla ande kommer att få fienden att lida hjärtesorg efter hjärtekross. Ingen kärleksrelation kommer någonsin att fungera för din fiende. Varför? Läs vidare.

Döda soldater följer dina instruktioner mycket väl och de har makt över människors tankar. De kan få en man att tappa intresset för en kvinna och pressa mannen att jaga andra kvinnor.

Döda soldater kan också stjäla en kvinnas önskan att älska en man. Under påverkan av en död soldat (om anden gillar kvinnan) kommer kvinnan att bli ovillig att vara tillsammans med en man.

Döda soldater är bra på att hjärntvätta människor till vissa sätt att tänka. Hjärntvättningen sker på ett undermedvetet plan och dag för dag.

 

 

 


 

Goetia demonerna

och de döda:

våld i hemmet

 

 

Det är tråkigt att övergrepp i hemmet fortfarande händer mot kvinnor och barn. De bästa andarna för att skydda kvinnor och barn från övergrepp i hemmet är:

Andromalius

Belial

Focalor

den döda soldaten

den döde advokaten

Focalor och den döde soldaten är mycket farliga andar när det kommer till skydd mot övergrepp. Dessa andar är kapabla att tillfoga allvarliga skador och till och med orsaka olyckor och dödsfall för förövaren.

Be inte Focalor och den döda soldaten att skydda dig från din våldsamma make, mamma eller pappa, eftersom din besvärjelse kan få tragiska resultat (missbrukaren kan bli skadad eller dö).

Du kan tillkalla den döda advokaten, Belial och Andromalius och be dessa andar att skilja dig från förövaren på ett lagligt sätt (demonerna kommer att involvera polis, advokater och andra myndigheter).

Demonen Andromalius, demonen Belial och en död advokat är kompatibla med varandra. Du kan tillkalla dessa tre andar under tisdagar och söndagar.

 

 

 


 

Goetia demonerna

och de döda:

finansiella pakter

 

 

Jag har en kund i en megamiljonärsklass. Den här mannen är från Schweiz och han är väldigt speciell. Han var fast med hänsyn till sin verksamhet. Den här mannen köpte av mig pakten med Lucifer och Belial.

6 månader gick och mannen informerade mig om att han hittat något mycket bra för sitt projekt. Jag kunde känna att pakten med Lucifer och Belial tog mannen i rätt riktning.

Demonerna hjälpte kunden mycket genom att vägleda honom och visa honom information som han behövde för sin verksamhet. Jag tyckte väldigt synd om klienten, eftersom han ställdes inför många svårigheter när han kom till mig.

Efter att pakten med Lucifer och Belial hade slutförts för klienten, kallade jag den döde soldaten. Jag bad anden att vara med klienten och hjälpa klienten att hålla fokus på sitt arbete och inte på svårigheterna i verksamheten.

Döda soldater kan också skydda ett företag och kan fungera som livvakter. Demonen Andromalius deltog i en finanspakt tillsammans med Lucifer och Belial för en annan klient. Den klienten hade ett företag och många fiender inom verksamheten.

Belial, Lucifer och Andromalius är mycket kompatibla med varandra. Även Asmoday är kompatibel med Lucifer, Belial och Andromalius.

 

 

 


 

Goetia demonerna

och de döda:

Husdjursvård

 

 

Demonen Barbatos är mycket djurvänlig. Denna demon kommer att lära ägaren till djuret eller husdjuret att “förstå” djurets språk. Demonen Dantalion är mycket kompatibel med Barbatos och du kan sammankalla dessa två demoner.

Dessa två demoner kan hjälpa dig att tämja arga husdjur eller vilda djur. Dantalion kan hjälpa en person att bli älskad av djuret. Du kan göra besvärjelser av honungsburk (honey jar spell) på djuret för att söta upp djuret mot dig.

Demonen Barzabel är den bästa demonen för djur. Han gör djur väldigt modiga och disciplinerade. Han lär ägaren att agera på ett korrekt sätt för att beordra djuret att lyda.

Barzabel lärde mig att ändra min röst till en mansröst (att beordra min busiga hankakadua att lyda mig). Djur kan känna en hona och en hane i sin ägare.

Handjur är envisa och vill inte lyda en kvinnlig ägare. Barzabel lärde mig att tala med en mycket hög mansröst för att få kakaduan att respektera mig.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft