Mörk nekromanti: de mest kraftfulla och farliga andarna att se upp för


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Murmur från Goetia är en av de bästa nekromanti demonerna. Det här är hans sigill.
Demonen Murmur från Goetia är en av de bästa nekromanti demonerna. Det här är hans sigill.

 

 

Mörk nekromanti involverar mycket kraftfulla andar och som regel är dessa andar farliga. Vi pratar inte om andar av vanliga människor när det gäller dessa farliga andar.

Det finns flera klasser av döda och jag råder alltid att testa varje ande innan man engagerar sig med en viss ande i ett långsiktigt förhållande.

Om du är kvinna och inte vidtar några säkerhetsåtgärder kan du bli sexslav till en ande av en mycket dominerande död man. Det finns ingen väg ut ur sådana relationer, eftersom anden kommer att äga ditt sinne och ditt liv.

En sådan ande är Chinggis Khan. Denna krigare av stor kaliber är en mycket dominerande ande och när han levde var han känd för sina harem.

Tillkalla denna döde man med stor omsorg och i närvaro av död militär personal. Jag säger alltid till nya manliga andar: ”En krigshjälm du ser i det här rummet tillhör min pojkvän, och jag står under hans beskydd. Jag är oberörbar.”

 

 

 

 


 

Mörk nekromanti

Chinggis Khan:

hur kan han hjälpa dig

 

 

Chinggis Khan var en stor krigare och kejsare av det mongoliska kungariket (1158 – 1227). Han styrde ett enormt territorium. Chinggis Khans ande bör kallas i närvaro av demonen Murmur och död militär personal.

Chinggis Khan kan hjälpa en kvinna att bli väldigt modig och hans ande kan lära en kvinna konsten av häxkrig. Detta är en utmärkt ande att ha som en livslång beskyddare och följeslagare inom trolldom.

Denna ande kan ge mycket smarta råd för att lösa komplexa problem. Mannliga krigsandar är fantastiska följeslagare, eftersom de kommer att hjälpa till att upptäcka förbannelser och utplåna fienden från ditt liv med de mest grymma metoderna.

Men att vara i nära relationer med krigsandar är inte lätt. Du kommer att ifrågasätta ditt förhållande många gånger, eftersom du kommer att känna dig osäker, oavsett hur mycket du försöker tillfredsställa krigarandan.

Det första alarmerande tecknet på att du har att göra med en mycket farlig manlig ande är allvarliga och långvariga panikattacker.

Om du upplever allvarliga panikattacker efter din ritual (och detta tillstånd varar under 3 veckor), är detta ett tecken på att anden låter dig veta om dess farliga natur.

Kvinnor bör se upp för flirtningar när det gäller denna anda. Denna döde man var en älskare av kvinnor, harem och annan trevlig lyx.

 

 

 


 

Mörk nekromanti

Ivan den förskräcklige:

hur han kan hjälpa dig

 

 

Ivan den förskräcklige var en rysk kung (1530-1584). Detta är en mycket dominerande död man och en kvinna bör böja sig för denna ande eller stå på knä när anden kallas.

Män bör ta av sig mössan och hälsa på denna ande stående. Du är inte i en position att förhandla eller argumentera med denna manliga ande, eftersom denna ande har ett kort humör och är mycket destruktiv.

Kalla denna anda med stor omsorg och i närvaro av Murmur och död militär personal. Denna ande kan skydda dig mycket väl om den gillar dig och de erbjudanden du erbjuder.

Anden erbjuder smart råd och kan hantera dina fiender på det mest destruktiva sättet. Men naturligtvis kommer du att förändras internt under skydd av denna manliga ande, eftersom anden kommer att tänka inuti din hjärna.

En kvinna under skydd av denna manliga ande kommer att bli:

avgörande (beslutsam)

klok

kunna sätta gränser

kunna säga NEJ

kunna visa andra att hon förtjänar respekt

 

 

 


 

Mörk nekromanti

Drottning Katarina

 

Denna ande är mycket bra och är till stor hjälp. Jag gillar den här damen väldigt mycket. Hon var hustru till en fransk kung. Jag närmar mig denna ande med respekt och försiktighet.

Denna drottning var inblandad i utövandet av häxkonst, hon kände till och med Nostradamus, och jag har varit med denna anda under 4 år nu. Men i början var hon väldigt arrogant och till och med grym mot mig.

Denna ande gav mig mycket smarta råd när jag behövde lösa affärsrelaterade problem. Hon visste mycket om mitt enkla liv. Jag misstänker också att denna ande vet mycket om konsten att blanda ihop dödliga gifter, eftersom anden nämnde några växter.

Andar som denna kommer inte att erbjuda sin hjälp gratis. Det kommer att finnas skyldigheter att följa upp och betalningar att erläggas för hjälp.

 

 

 


 

Mörk nekromanti

Bygg relationer

väldigt långsamt

 

 

Jag har introducerat dig för två mycket kraftfulla manliga andar och jag råder dig att ta det långsamt. Att utveckla nära relationer med dessa två andar kan ta cirka 5 år.

Andarna vill ha något av värde i utbyte. Om du tillåter dessa två män att ta plats i din kropp väldigt ofta, kommer deras andar att bli väldigt kraftfulla med tiden.

Andar vill fortsätta sitt liv i astralkroppen. Du och andarna kan ha riktigt roligt: ​​först skickar du dem på uppdrag, de gör uppdraget under flera månader, levererar bra resultat och sedan välkomnar du dem tillbaka till din kropp.

Jag föreslår att ge dessa krigarandar lyxiga gåvor och erbjuda dem intressanta erbjudanden: de kommer att fortsätta leva genom dig och kan använda din fysiska kropp.

När du har upplevt framgångar efter din första testritual kan du skapa pappersdockor av dig och krigarandan. Den här besvärjelsen kan vara en enkel besvärjelse som en besvärjelse för pengar eller informationssökning.

Trollformler med användning av textildockor av dig och krigarandarna bör utföras med stor försiktighet, eftersom dessa andar kan döda dig om magin tar en oförutsägbar väg.

Magi med krigarandar kan också slå tillbaka mycket illa och kan leda till fysiska skador och dödsfall. Rikta sådan magi aldrig mot människor med syfte att döda eller skada fysisk (förbannelser).

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft