Goetia Trolldom för hästar: de bästa demonerna för dina hästar


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är demonen Andrealphus sigill från Goetia. Denna demon lär ut färdigheten att mäta avstånd och höjder.
Detta är demonen Andrealphus sigill från Goetia. Denna demon lär ut färdigheten att mäta avstånd och höjder.

 

 

Goetia Trolldom har ett brett spektrum för att hjälpa dina hästar. Det finns flera demoner i Goetia och andra ockulta källor. Många demoner är djurvänliga.

Demoner påverkar djuren och deras ägares undermedvetna sinnen. Demoner fungerar som guider i djuren och deras ägare. Demoner kan hjälpa en häst att:

hoppa med precision och övervinna alla hinder

springa fortare

besegra rädslan för vatten (när du korsar en flod på häst)

simma bättre och snabbare

vara mindre rädd för brinnande gräs (hästar för polisen)

bli tämda lättare och snabbare

producera bra och friska avkommor (du kan göra kärleksmagi för dina hästar)

 

 

 


 

Goetia Trolldom

för hästar:

demonen Andromalius

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

Andromalius är den bästa skydds demonen för människor, bilar, hästar, nötkreatur och fåglar. Be demonen Andromalius att skydda dina hästar under transport till tävlingsstadion och under loppet.

Om din häst är väldigt dyr och du bara tror att en demon som Andromalius inte räcker kan jag kalla på död militärstab (generaler och soldater) och Andromalius för din häst.

Döda soldater är mycket bra på att skydda och bevaka egendom, kvinnor, män, barn och djur.

 

 

 


 

Goetia Trolldom

för hästar:

demonen Dantalion

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar.

Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

Dantalion är en bra demon för dig om du behöver tämja en häst. Hästar kan också vara vilda, rädda, stolta, envisa och arga. Jag råder dig att skapa en honungsburk (göra magi med honung) för hästen och be Dantalion hjälpa dig att tämja djuret.

Demonen Dantalion är en lämplig ande för fåglar och djur. Denna demon hjälper en ägare till djuret att bli älskad av djuret.

 

 

 


 

Goetia Trolldom

för hästar:

demonen Sitri

 

 

Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Sitri är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Sitri är en Prins och han framträder med en leopards ansikte, och han har vingar. När han tar på sig mänsklig form är han väldigt vacker.

Han bländar en man med kärlek till en kvinna och väcker också en kvinna att älska en man. På begäran avslöjar han kvinnors hemligheter och skrattar åt dem. 60 legioner av sprit följer Sitri.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Sitri kan göra en hanhäst väldigt kåt. Demoner som Sitri kan kallas in för att multiplicera ditt antal hästar. Det finns andra demoner i Goetia:

Sallos (hjälper till med kärlek)

Gremory (hjälper till med kärlek

Zepar (hjälper till med kärlek)

Förutom Goetia -demonerna finns det en berömd planetarisk Venus -talisman för att multiplicera nötkreatur. Goetia -demonerna och Venus talisman kan hjälpa fåglar, kor, hästar, höns och människor att njuta av kärlek och massor av sex.

 

 

 


 

Goetia Trolldom

för hästar:

demonen Sallos

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.
Demonen Sallos är beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Sallos samarbetar mycket bra tillsammans med demonen Dantalion. En kärleksmagi ritual med två demoner är mer kraftfull än en kärleksmagi ritual med bara en demon.

Hästar är mycket lojala och de har också känslor för sina partners. Om du har märkt att du vill para häst A med häst B, kan en kärleksförtrollning kanske hjälpa de två hästarna att utveckla känslor för varandra.

 

 

 


 

Goetia Trolldom

för hästar:

demonen Barbatos

 

 

Demonen Barbatos finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Barbatos finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Barbatos är en Hertig och härskar över 30 legioner av demoner. Han kan lära dig djurens och fåglarnas språk. Denna demon vet allt om det förflutna och framtiden. Han hjälper till att samla vänner och allierade runt dig.

Enligt S. Connolly kan Barbatos hjälpa dig om du har behov av att komma i kontakt med din demoniske tjänare. Barbatos hjälper också till att stoppa häxkrig.

Och till sist kan Barbatos kontaktas när du behöver skydda ditt hem från dolda magiska attacker.

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

Barbatos är en bra demon för alla ryttare och särskilt bra för nya hästryttare som barn. Denna demon hjälper ett barn att förstå hästens kroppsspråk och förstå när:

det är lämpligt att närma sig en häst

det är inte lämpligt att närma sig en häst

när det är mycket farligt att vara nära en häst

Demonen Barbatos hjälper det mänskliga örat att upptäcka olika djurs ljud och översätter dem från djurspråket till mänskligt språk.

Barbatos fungerar bra ihop med demonen Dantalion när vi har att göra med mycket arga djur. Barbatos och Dantalion hjälper en ägare att tämja det arga djuret.

 

 

 


 

Goetia Trolldom

för hästar

och andra demoner

 

 

Demonen av Mars, Barzabel

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.
Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Jag har presenterat dig för några av de mest användbara Goetia -demonerna för hästar. Om du vill träna din häst till att vara mindre rädd och mer modig, kan demonen Barzabel hjälpa.

Demonen Barzabel är lämplig för att träna fåglar, hundar och hästar till modiga djur. Men naturligtvis, om du vill att din häst ska vara en mycket modig mästare, kommer det att behövas flera ritualer med Barzabel.

Varje magisk ritual är som en tablett för “mod” för ditt djur. Jag utför magi för mod för fåglar (papegojor, duvor och kakaduor), hundar och även hästar.

Men du måste träna dina djur i kombination med varje Barzabel ritual.

 

 

Demonen av Venus, Kedemel

 

 

Detta är Venus planetariska talisman.
Detta är Venus planetariska talisman.

 

 

Venus planetariska talisman kommer att avsluta alla stridigheter i ditt liv. Dessutom kommer Venus talisman att framkalla kärleken av det motsatta könet och också hjälpa till att bli gravid.

Talismanen av Venus kan användas av jordbrukare för att hjälpa sina boskap att generera friska avkommor. Venus talisman kommer att lösa upp dina depressioner och missbruk, skydda dig och lösa upp all ond magi som görs på dig.

Dessutom, om du bär Venus talisman med dig medan du reser, kommer talismanen att hålla dig trygg under resor.”

Källa: The Magus, Francis Barrett

 

 

Jag har gjort massor av ritualer för mig själv med den planetariska talismanen av Venus. Demonen Kedemel hjälpte mig att bli av med massor av extra vikt, att uppgradera mitt utseende och attrahera uppmärksamheten hos det motsatta könet.

Den planetariska talismanen av Venus kan hjälpa dina nötkreatur, hästar och fåglar att börja parningsprocessen och fortsätta parningsprocessen.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft