Rosenkakaduan och demonen Barzabel: ett perfekt par


 

 

 

 

 

 

 


 

Denna fågel är den berömda Rosenkakaduan.
Denna fågel är den berömda Rosenkakaduan. Det är en fågel för en miljonär.

 

 

Rosenkakaduan, även känd som Galah (från Australien), är en berömd fågel och är mycket uppskattad av fågelälskare. Men få människor inser att detta är en mycket begåvad och utmanande kakadua.

Min Rosenkakadua är 17 år gammal och jag fick honom i present. Dagens inlägg handlar om Galah och har ett starkt syfte att varna människor för att inte köpa den här fågeln.

Eftersom Galah är mycket uppskattad på fågelmarknaden, har en måttlig näbb och är känd för att vara mycket begåvad, är denna fågel mycket populär.

Fågeln kan tala alla språk, skratta som en människa, dansa och underhålla människor. Galah är en snäll fågel av natur, men den kan också bli väldigt arg. Fågeln visar sin arga sida när den är rädd eller irriterad efter upphöjelsen att leka med ägaren.

Det här inlägget kommer att ge dig information om Galah, eftersom jag äger en Galah. Som kvinnlig ägare till en hane Galah kan jag berätta att jag har haft stora problem med denna hanfågel.

Jag är en häxa. Fågeln kan känna detta och han har utsatts för demoner och till och med för döda människors andar. Vissa uppenbarelser av spöken var skrämmande och fågeln var rädd efter mina trolldomsritualer.

 

 

 


 

Rosenkakaduan

och demonen Barzabel:

de gillar varandra

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel.
Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel.

 

 

Bilden ovan visar dig talismanen av Mars med sigillet av Mars demon, Barzabel. Rosenkakaduan gillar denna demon mycket. Jag har hela tiden utfört magi för mod med demonen Barzabel för min Galah.

Barzabel kan hjälpa djur att bli väldigt modiga genom att läka deras fobiska beteende. Det är ett faktum att Galah är predisponerad för att utveckla genetiska störningar: fobiskt beteende.

Min fågel var väldigt blyg och osäker från början när en viss person köpte fågeln åt mig. Galan brukade rusa från sida till sida när den var rädd.

Det fobiska beteendet är kanske ett resultat av sexuell frustration som orsakas av artificiella förhållanden: att bo tillsammans i ett hem med en mänsklig ägare istället för att leva under naturliga förhållanden med en fågelkompis.

Fågeln lider också när och om dess bur byts. Så du bör veta att byte av fågelbur kan också orsaka fjäderplockning och stympning av huden.

Jag bytte fågelbur och Galah drog ut alla hans fjädrar i protest. Fågeln utvecklade också allvarliga panikattacker som ett resultat av att byta bur.

Det tog flera år att återställa fjädrarna och demonen Barzabel påverkade fågeln att lugna sig och sluta dra ut fjädrarna. Men det var naturligtvis inte tillräckligt med en ritual med Mars -demonen.

Jag gör magi för mod på min kakadua var tredje månad. Fågeln älskar denna demon och nyligen började den skratta som en människa och viska istället för att prata.

Demonen Barzabel visade mig drömmar om min Galah och avslöjade fågelns rädsla. Fågeln är rädd för katter och rovdjur som vandrar i naturen.

Det är inte många som gör ritualer tillsammans med Mars demonen, men jag gillar den här demonen mycket. Han gjorde mig och min fågel väldigt modiga.

 

 

 


 

Rosenkakaduan

och demonen Barzabel:

morötter för kakaduan

 

 

Jag har gjort magi för mod för min Galah under mycket lång tid nu. Tack vare demonen Barzabel utvecklade fågeln en passion för morötter (morötter är ju oranga precis som planeten Mars).

Galah gillar att äta nästan allt: solrosfrön, ris, bulgur, bröd, makaroner, ägg, broccoli, morötter, spenat, kål, wok grönsaker, äpplen och bananer.

Livsmedel som du inte ska ge till denna fågel är:

ost (Galah lider av ont i magen efter att ha ätit ost)

mjölk (är giftigt)

kakao och choklad (är giftigt)

avokado (är giftigt)

Men min Rosenkakadua verkar gilla ris och ägg mycket. Fågeln brukade spotta ut alla andra livsmedel utom ris och ägg. Demonen Barzabel lärde Galah att älska morötter.

Om du äger en Rosenkakadua, prova denna maträtt:

ris med solrosolja

finrivna morötter

rivna ägg

Min Galah älskar ris blandat med morötter och ägg och den kan äta denna mat alla dagar. Demonen Barzabel har ett bra inflytande på min fågel. Fågeln har blivit väldigt glad och modig.

 

 

 


 

Rosenkakaduan

och demonen Barzabel:

varelser för en miljonär

 

Galah är mycket krävande och den vill ha mycket uppmärksamhet. Kakaduan anser att ägaren är dess kärlekspartner. Det betyder att mycket av din tid kommer att ägnas åt att ta hand om fågeln.

Galah lever ett mycket långt liv: upp till 60 år under bra hemförhållanden. Denna fågel behöver ständig input av kommunikation och uppmärksamhet. Den är sugen på ny stimulans.

Det finns flera sätt att underhålla fågeln:

ha TV: n på i fågelrummet

spela musik för fågeln

Galah älskar olika typer av musik:

mjuka Reiki -musikspår

Indisk musik (instrumental bhajans)

Indisk musik (Hare Rama Hare Krishna)

meditationsmusik med naturljud

Prata mycket med fågeln och utsätt den för olika språk: olika språkkanaler på Youtube. Denna kakadua älskar repetitiva saker. En språkinlärningsvideo med repetitiva ord är perfekt för Rosenkakaduan.

Om du saknar tid och energi för att underhålla och lära nya färdigheter till fågeln, är det bäst att inte köpa den här fågeln. Ja, fågeln är mycket högljudd. Om fågeln blir upprörd eller irriterad kommer den att skrika under hela natten.

Galah har ett mycket skört nervsystem och det sover inte bra. Fågeln är alltid halv vaken under nätterna. Galah brukar skrika under natten och du bör vara medveten om detta.

Så om du bor i en lägenhet är den här fågeln inte något för dig. Denna fågel kan bli väldigt högljudd och det finns ingen metod att tysta fågeln. Fågeln kommer inte att respektera din önskan om tystnad.

Det är mycket viktigt att du diskuterar med dina släktingar: vem som tar hand om fågeln om du dör. Galah blir mycket knuten till ägaren och lider mycket om den separeras från ägaren.

Sammanfattningsvis är Rosenkakaduan en fågel för seriösa människor. Denna fågel är mycket dyr och svår att ta hand om. Du måste investera mycket personlig tid och ansträngning i fågelns uppfostran.

Det är inte många häxor som gör magi med hjälp av demonen Barzabel för att göra fåglar modiga, men jag gör det. Denna demon är ett odjur, eftersom han också undervisar i krigföring och kampsport.

Trollformler med demonen Barzabel påverkar djurs psyke väldigt djupt. Efter min första ritual med Barzabel hade Galah en galet raserianfall.

Fågeln betedde sig som Mars demonen: på ett arg och destruktivt sätt. Men demonen Barzabel är bra för djur: att träna duvor, kakaduor och hundar till ett mer disciplinerat beteende som att bevaka egendomen, leverera meddelanden, etc.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft