Spökhäxverk med de döda: tips och tricks för rolig magi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna. Detta är hans sigill.
Demonen Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna. Detta är hans sigill.

 

 

Spökhäxverk med de döda har mycket att lära oss om potentialen i detta magiska område. Men naturligtvis måste trolldom med de döda tas på allvar på grund av riskerna med denna magi.

Det finns metoder för att få de döda att dyka upp i våra drömmar om vi inte vet hur de döda såg ut när de levde. I dina drömmar kommer du att se hur de döda såg ut när de levde.

De döda kan hjälpa dig att lära dig främmande språk väldigt snabbt. Efter 6 månaders övning av ett nytt språk kommer du att kunna förstå skrivna texter på grundnivåerna som A1, A2, B1 och B2.

De döda kan också hjälpa dig att upptäcka förbannelser, utplåna fienden ur ditt liv och straffa fienden. Fienden kommer inte att förstå vad som händer i deras liv och varför de står inför tragedier.

 

 

 


 

Spökhäxverk med de döda:

några demoner

och några döda

 

 

Jag råder att umgås med en huvudsaklig nekromanti demon, men med flera andar av de döda. Att ha en huvudsaklig nekromanti demon som en mentor kommer att förenkla din magi, eftersom demonen kommer att lära känna dina spöken mycket nära.

Den främsta nekromanti demon kommer att fortsätta att lära dig mer och mer magi med de dödas andar. Denna demon kommer också att lära dig hur du vänder på trollformler om trollformeln tar en farlig väg.

Sådana relationer med de främsta demonerna och dina främsta andar av de döda är livslånga. Det finns nekromanti band involverade med spöken.

Dessa känslomässiga band (som vänskap) är naturligtvis astrala och det är inte lätt att bryta dem. Vissa relationer med de döda kommer att fortsätta efter din fysiska död.

Att bryta ett relationsband med en ande av den döde kan leda till sorg om du älskar anden väldigt mycket. Jag välkomnar dig att läsa om mina “kärleksaffärer” med de döda.

Jag tvivlar på att du kommer att bli fri om du gör en upplösning av dina astrala band med de döda. Jag tror inte att det är ofarligt att bryta ett band med en ande, eftersom du kan bli offer för hämnd.

Det finns flera nekromanti demoner i Goetia: Samigina, Bifrons, Bune och Murmur. Du kan försöka kalla en nekromanti demon efter eget val flera gånger och sedan kalla anden av den döde .

Jag gillar demonen Murmur mycket och jag är van vid den här demonen. Murmur känner mina spöken mycket väl. Demonen Murmur är en mycket bra lärare inom nekromanti och han kommer att lära dig olika typer av trollformler.

Jag kallar också Bune när jag kallar på mina spöken. Bune kan också lära dig mycket inom området av nekromanti, det vill säga hur man utför:

penningmagi för spöken

kärleksmagi för dig och dina spöken

skydd för dina relationer med dina spöken

magi med brev till spöken

hur man blandar ihop pulver och oljor (som innehåller jord från kyrkogården)

hur man kombinerar spöken med demoner för olika trollformler

Murmur och Bune kan ge dig unik information om de döda. Om du gör magi med ett nytt spöke kommer dessa demoner att informera dig om de dödas avsikter och om du kommer att vara trygg i deras sällskap.

Jag fick unik information från Murmur. Under en ritual tillsammans med Murmur och mitt favorit militära spöke sa jag till spöket:

”Stackars du, folk grävde upp dina ben från jorden på slagfältet och du fick ingen andlig ceremoni för att lugna dig. Det är därför du är så rastlös och vill älska mig. ”

Jag tog soldatens hjälm till sängs som vanligt. Efter ett tag gav jag hjälmen en god natt kram och blundade. Plötsligt talade en manlig röst på ett främmande språk (språket som talades i landet där soldaten dödades).

Rösten informerade mig: ”Jag hörde dina ord när du talade till den döde. Du har fel, vi hade en ceremoni i kyrkan för honom. Hans ben låg i en liten metallkista. ”

 

 

 


 

Spökhäxverk med de döda:

synlighetspulver

och markörer

 

 

Jag har ett favorit militärspöke, men det finns inget sätt att identifiera den döde. Jag och de dödas ande har varit i ett magiskt förhållande länge.

Genom en händelseförlopp lärde jag mig den ungefärliga åldern för den döde mannen (när han dödades). Jag har inga foton av den döde mannen, eftersom dessa är omöjliga att få tag på.

Men så kallade jag på demonen Murmur, den döde mannens ande och använde Solens fjärde pentakel i min trollformel. Jag sa till den döde: “Jag vill se dig.”

Jag kallade också på demonen Trimasael. Denna demon lär konsten att tillverka speciella pulver.

 

 

Demonen Trimasael är beskriven i Grimorium Verum. Detta är hans sigill.
Demonen Trimasael är beskriven i Grimorium Verum. Detta är hans sigill.

 

 

Pulver av synlighet

(för spöken)

 

 

2 msk kanel

1 matsked muskot

Solens fjärde pentakel (reducerad till små bitar eller aska)

speciella markörer eller färgning (om du har flera oidentifierade spöken)

jord från graven av den du vill se

 

 

När du applicerar detta synlighetspulver på pappersdockan av den döda, kommer den döda att dyka upp i dina drömmar. Du kommer att kunna se hur den döda personen såg ut när han levde.

Det blir inget misstag, för du kommer att se det färgade pulvret på den döda personens astralkropp. Denna typ av magi är ofarlig för de döda och ofarlig för dig också.

Du kan blanda synlighetspulver i olika färger: grönt för ett spöke, blått för det andra och lila för det tredje. Du kommer att veta hur alla tre spöken såg ut när de levde (använd endast naturliga växtbaserade ingredienser).

Om du vill ha ett grönt pulver kan du lägga till mynta eller någon annan fördelaktig ört. Om du vill ha ett violett pulver kan du lägga till torkade lila blommor och så vidare.

Jag tycker att naturliga ingredienser är bäst, eftersom spöken är precis som människor. Människor har två kroppar: den fysiska och den astrala. Spöken har bara astralkroppen.

Spöken har också djupa känslor för de levande nära och kära och har också önskningar. Rastlösa spöken har rastlösa önskningar om romantisk kärlek.

 

 

 


 

Spökhäxverk med de döda:

lära sig nya språk

 

 

Om du behöver lära dig ett nytt språk väldigt snabbt kan du kalla en död person som talade språket när personen levde. Du bör också kalla demonen Agares och be den här demonen att hjälpa dig.

Att kalla en död “modersmåls talare” för ett visst språk är mycket effektivt, eftersom du lär dig det nya språket väldigt snabbt. Använd kyrkogårdsjord från den dödas grav i dina språkinlärnings ritualer.

De dödas spöke kommer att spela om de nyinlärda fraserna i din hjärna, kombinera dem, remixa och ge dig nya versioner av dessa fraser att smälta.

De dödas ande hjälper dig att hitta bra böcker, videor och webbplatser på det valda främmande språket och börja träna din läsförmåga. Det är möjligt att nå nivå B2 på bara 6 månader om du gör magi med spöken och Agares.

 

 

 


 

Spökhäxverk med de döda:

beskydd

 

 

Jag har en mycket bra magi för dig. Detta är en skyddande besvärjelse tillsammans med demonen Halphas och flera militära spöken. Denna trollformel är så bra, eftersom den gör att du kan upptäcka en förbannelse och också förstöra fienden.

När denna ritual är klar och om en fiende skickar dig en förbannelse, kommer du att veta detta. Du behöver inte förbanna fienden i gengäld, för de militära spökena är på väg och startar fiendens “förstörelseoperation”.

Ingen bakslag på dig! Allt du behöver göra är att bara luta dig tillbaka och koppla av. Du kan också skydda dina spöken (och dina astrala band med dina spöken) genom att använda samma trollformel.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft