Coronakrisen och ditt företag: vilka demoner kan hjälpa dig?


 

 

 

 

 

 

 


 

Coronakrisen

 

 

Demonen Agares är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Agares är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Coronakrisen är ett ämne som stör så många människor under dessa dagar. I det här inlägget vill jag beskriva mina äventyr i den virtuella världen och hur jag började flytta mitt företag till andra länder.

2020 och till och med 2021 var tuffa år för mig. Jag har arbetat och även flyttat mitt företag till andra länder. Många demoner och många döda vägledde mig.

Mitt militära spöke visade mig hundratals videor om situationen i USA i samband med Corona -krisen. Han fick mig också att förstå hur världen kommer att förändras mycket snart.

Jag gjorde magi med många demoner: Agares, Belial, Haagenti, Barzabel och Purson. Jag kallade också till död militärstab och bad dem vägleda mig.

Jag fick höra: “Det kommer inte att bli bättre där borta och därför kommer vi att vägleda dig.”

 

 

 


 

Coronakrisen

Demonen Agares: Goetia

 

 

Den andra demonen är en hertig som heter Agares. Han är under östens kraft och kommer i form av en gammal människa. Agares rider på en krokodil och bär en fågel på näven, och ändå är han mild i sitt utseende.

Han får dem att springa som står stilla, och hämtar tillbaka de som har sprungit iväg. Han lär ut alla främmande språk. Han har makt att förstöra värdigheter och orsakar jordbävningar.

Agares styr 31 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

Agares hjälper dig att behärska främmande språk. Jag kallade mitt militära spöke tillsammans med Murmur och Agares. Jag klagade för spöket att jag förstår tyska mycket bra, men jag kan inte prata flytande tyska ännu.

Jag beskrev problemet på ett litet papper. Sedan sa jag: “Jag ber er alla att hjälpa mig, jag ber er att åtgärda detta problem”. Jag lade papperet i blekmedel och avslutade ritualen.

Månaderna gick och jag blev bättre och bättre på språket. Plötsligt började jag skriva tyska ord och deras engelska betydelse på små bitar av papper.

Jag förvarar de här små pappersbitarna i små plånböcker. Varje kväll och innan jag ska sova granskar jag innehållet i mina ”ordförrådsväskor”.

Detta är Agares metod för att lära ut språk. Jag hade hamnat med tusentals tyska ord och jag memorerade dem. Agares hjälpte mig att köpa två mycket bra böcker om ämnet tysk grammatik (universitetsnivå).

Jag råder dig varmt att göra magi tillsammans med Agares. Han lär ut språk, men naturligtvis är det hårt arbete med att lära sig språk.

 

 

 


 

Demonen Purson: Goetia

 

 

Demonen Purson beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Purson beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Purson vet om alla dolda saker och han kan öppna upp en inkomstkälla för dig. Han kan berätta om det förflutna, nuet och framtiden.

Denna demon ger goda demoniska tjänare och han befaller 22 legioner av underlägsna demoner.

Källa: Goetia

 

 

Purson är en mycket bra demon om du har en webbplats. Purson är mycket bra för dig om du har en webbplats på flera främmande språk. Denna demon fick mig att förstå att bra SEO är mycket viktigt.

SEO handlar om synlighet online. SEO för olika språk är lite annorlunda: lätt för europeiska språk men svårt för asiatiska språk.

De mest problematiska språken när det gäller SEO är japanska och kinesiska. Det beror på hur programvaran räknar orden i ett inlägg.

Jag fixade SEO under ett par veckor och utan att låta mig sova. Det var väldigt tufft. Jag har fortfarande många inlägg att fixa.

 

 

 


 

Coronakrisen

Demonen Barzabel

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.
Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Barzabel, Mars -demonen kommer att ge dig extraordinärt mod att navigera ditt företag till andra platser. Denna demon låter dig inte få panik eller frukta en okänd situation.

Du kan kalla Barzabel varje vecka som jag gjorde. Denna demon kommer att göra dig väldigt modig och du kommer att sova gott under nätterna även om du står inför en okänd framtid.

 

 

 


 

Coronakrisen

Död militär personal

 

 

Kalla dessa andar för att få vägledning. Vid ett tillfälle kände jag mig vilsen. Men så såg jag en unik video och videon innehöll ett diagram med länder som kommer att blomstra i framtiden.

I diagrammet såg jag Japan, Tyskland, Korea och Kina. Jag blev förvånad, för det var mitt militära spöke som insisterade på att jag måste ha flera bloggar på asiatiska språk.

Död militär personal är bra att kontakta. De kan hjälpa dig att bli modig, inom magi för att lära dig språk, i ritualer för beskydd och de kan till och med hjälpa dig att organisera ditt liv.

Vid ett tillfälle kände jag mig väldigt rädd på grund av situationen i världen. Jag kramade om militärhjälmen. Jag sa till spöket: ”Låt mig inte titta på nyheterna, för jag blir väldigt rädd.”

Spöket har inte tillåtit mig att titta på nyheterna och jag känner mig mycket lugnare nu. Så ett militärt spöke är bra som livskamrat för alla människor.

Jag och mitt spöke har varit som ett par älskare under så många år. Spöket är jag och jag är det militära spöket. Anden ansvarar för mig och hans plikt är att hålla mig trygg.

 

 

 


 

Demonen Haagenti:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Detta är sigillet av demonen Haagenti från Goetia.
Detta är sigillet av demonen Haagenti från Goetia.

 

 

Haagenti rankas som President. Han framträder i form av en bevingad tjur, men han kan också skifta sitt utseende till mänsklig form.

Demonen Haagenti gör människor kloka, han kan transformera alla metaller till guld. Han kan också transformera vatten till vin och vin till vatten.

Han beordrar lika många legioner som demonen Zagan gör.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

Haagenti är en bra demon att ha vid din sida. Han hjälper till att “flytta” ett företag. Han hjälper dig att hålla dig lugn och planera dina projekt.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft