Solens planetariska talisman: magi för mod


 

 

 

 

 

 

 


 

Den planetariska talisman av Solen består av Sol sigillet, Sorath sigillet och Nakhiel sigillet. Denna talisman kan användas inom magi för att bli modig.
Den planetariska talisman av Solen består av Sol sigillet, Sorath sigillet och Nakhiel sigillet. Denna talisman kan användas inom magi för att bli modig.

 

 

Solens planetariska talisman kan användas inom magi ifall du vill bli modig och om du tvekar att kalla på demonen av Mars, Barzabel. Sorath och Nakhiel kan kallas till om:

du arbetar med stora projekt och har stora arbetsbelastningar

om din Mars inte är gynnsam i ditt horoskop

om din sol är gynnsam i ditt horoskop

om du är rädd för misslyckande i livet

om du bara vill prova Solens talisman

 

 

 


 

Solens planetariska talisman:

hur den kan hjälpa dig

 

 

Detta är också solens talisman med sigillen av Solen, Sorath och Nakhiel.
Detta är också solens talisman med sigillen av Solen, Sorath och Nakhiel.

 

 

Talismanen du ser ovan finns i boken “The Veritable Clavicles of Solomon”. Enligt beskrivningen av denna talisman i Solomons Veritable Clavicles, kommer denna talisman att hjälpa dig att bli modig och framgångsrik i livet.

 

 

 

Det här är en kort video om Solens talisman.

 

 

 

 

Solens talisman beskrivs i boken ”Tre böcker av ockult filosofi” skriven av H. C Agrippa. Det finns också en mycket bra beskrivning av denna talisman i Magus (Francis Barrett):

”Den fjärde tabellen avbildar Solen och består av en kvadrat med sex rader. Summan av siffrorna i varje rad är 111. Summan av siffrorna i hela kvadraten är 666.

Kvadraten innehåller gudomliga namn: namnet på den välvilliga intelligenta anden av Solen och namnet på den onda demonen av Solen. Sigillen av Solen och dess andar härrör från Solens kvadrat.

Om Solens talisman är graverad på en bit av massivt guld (när Solen är gynnsam på himlen), kommer talismanens bärare att bli populär, vänlig, acceptabel, kraftfull i alla sina verk, och han kommer att bli lika med kungen.

Hans tur i livet kommer att öka, och han kommer att kunna göra vad han vill. Men om talismanen skapas när Solen är i en dålig position i himlen, gör det en person till en tyrann, stolt, ambitiös och omättlig. Personen kommer att få ett dåligt slut.”

The Magus, Francis Barrett

 

 

 


 

Solens planetariska talisman:

magiska ingredienser

 

 

ett vitt eller gult stearinljus (applicera solrosolja och vitlökspulver)

en pappersdocka (dockan representerar dig)

Solens talisman

1 lagerblad, High John the Conqueror, honung, rosenblad, kanelstänger och rölleka

en framställning till Sorath och Nakhiel

servetter, omslagspapper och tejp

 

 

 


 

Solens talisman: magi

 

 

Det här är magi med Solens talisman.
Det här är magi med Solens talisman.

 

 

Kalla på Sorath och Nakhiel och förklara din rädsla för misslyckande med avseende på ditt arbete. Jag gör samma typ av magi för mig själv, men med Barzabel, eftersom Mars är bra i mitt horoskop.

Tänd stearinljuset. Döp pappersdockan och måla den med honung. Häll ur örterna på dockans yta. En magisk ramsa uttalas 3 gånger. Dockan och örterna packas i en servett och sedan i omslagspapper. Allt detta är säkras med tejp.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft