Black Raven demonerna: enkel penningmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.
Demonen Lucifer är beskriven i Goetia och detta är hans sigill. Lucifer styr demonerna av Black Raven.

 

 

Black Raven demonerna kan hjälpa dig att öka din inkomst. The Black Raven är en gammal bok om häxkonst. Många tror att Black Raven handlar om fiktion, men det gör den inte.

Under gamla tider riskerade författare av häxböcker att bli förföljda för att utöva häxkonst. Av uppenbara skäl (författarens säkerhet) skrevs boken som en “bok till salu”.

Men i verkligheten är Black Raven en sann grimoire. The Black Raven innehåller beskrivningar av flera demoner som lyder Mephistophilis. I dagens inlägg vill jag beskriva enkel penningmagi med några demoner från Black Raven.

 

 

 


 

Black Raven demonerna

 

 

Nedan hittar du sigillen av flera demoner. Jag inkluderade inte Anifel i min penningmagi, eftersom denna ande har andra plikter än att hjälpa till att öka inkomsterna.

Alla dessa demoner lyder Mephistophilis och Lucifer. Demonen Lucifer bör kallas först under ritualen. Mephistophilis bör kallas efter Lucifer.

Var medveten om att några av nedanstående demoner är envisa. Det betyder att du ska klä dig ordentligt för ritualen och prata med demonerna på ett artigt sätt.

Var inte rädd för dessa demoner även om de är envisa. Ariel är mycket envis och det sägs att han kan skada häxan. Lova bara demonerna några bra belöningar för deras hjälp.

Aziabel är särskilt bra för människor som driver ett företag eller som är anställda inom ett företag. Så här är demonerna jag kallar på när jag gör penningmagi:

 

 

Stor Hertigen Mephistophilis

 

 

Stor Hertigen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.
Stor Hertigen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.

 

 

”Jag är Mephistophilis och jag är den stora mästaren av många konster. Jag är en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen. Jag kan lära dig många saker mycket snabbt.

Jag kan ge dig lycka och tur i livet. Jag har många demoner under mitt kommando. När jag befaller dem att tjäna gör de det så snabbt. ”

Källa: The Black Raven

 

 

Stor Hertigen Aziel

 

 

Det här är sigillet av demonen Aziel från den Svarta Korpen.
Det här är sigillet av demonen Aziel från den Svarta Korpen.

 

 

Jag är Aziel, en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen, och jag ansvarar för alla dolda skatter på jorden. Jag har förmågan att öppna upp alla skatter och jag ger dem till den jag gillar.

Jag är en knepig demon och jag gillar att luras. Jag dyker upp i form av en tjur, men jag kan också ta på mig andra former.

Jag förväntar mig att du ger mig kontroll över allt i ditt liv, eftersom jag är stolt och har många legioner av demoner som tjänar mig.

Jag har en titel av en Stor Hertig. Du måste kalla på mig med respekt ingivande dominans , eftersom jag är en Stor Hertig på jorden.

Jag har många saker under mitt kommando. Du måste kalla mig på rätt sätt, annars kommer jag inte att dyka upp inför dig.

Du borde gravera mitt andra sigill i guld. Jag kommer att visa dig mitt andra sigill om du ber mig göra det. Jag är lika snabb som mänsklig tanke.

Källa: The Black Raven (Faust)

 

 

Stor Hertigen Marbuel

 

 

Det här är sigillet av demonen Marbuel från den Svarta Korpen.
Det här är sigillet av demonen Marbuel från den Svarta Korpen.

 

 

”Jag är villig att tjäna och jag lyder. Jag kommer till dig i form av en tio år gammal pojke. Det är användbart att kalla på mig när som helst, och jag är lika snabb som en pil. ”

Källa: The Black Raven (Faust)

 

 

Stor Hertigen Ariel

 

 

Stor Hertigen Ariel är beskriven i Svarta Korpen och detta är hans sigill.
Stor Hertigen Ariel är beskriven i Svarta Korpen och detta är hans sigill.

 

 

Jag är Stor Hertigen Ariel och jag är en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen. Jag ansvarar för allt över och under jorden. Jag är också ansvarig för många legioner av demoner.

Jag kommer att vara användbar för vissa människor. Vissa människor kommer jag skada. Jag kommer att svara och bete mig på ett sätt som du har kallat mig.

Jag är en envis demon och jag hjälper inte vem som helst. Jag väljer vem jag ska hjälpa. Du måste kalla mig med dominans och beslutsamhet. Jag är härskare över alla gudarnas skatter.

Källa: The Black Raven

 

 

Stor Hertigen Aziabel

 

 

Stor Hertigen Aziabel är beskriven i Svarta Korpen och detta är hans sigill.
Stor Hertigen Aziabel är beskriven i Svarta Korpen och detta är hans sigill.

 

 

”Jag är Aziabel och jag kommer tjäna vem som helst om jag har kallats på rätt sätt. Jag är härskare över lagens angelägenheter. Många demoner lyder mig.

Jag vill också tillfredställa alla, och jag kan ge heder, rikedom, status och mycket tur.”

Källa: The Black Raven

 

 

 


 

Black Raven demonerna:

ingredienter till penningmagin

 

 

Du kommer behöva:

 

 

Det här är en ritual med Black Raven demonerna.
Det här är en ritual med Black Raven demonerna.

 

 

Sigillen av Lucifer, Mephistophilis, Aziel, Marbuel, Ariel och Aziabel

en pappersdocka (dockan representerar dig)

ditt brev till demonerns (max 5 meningar)

ett vitt stearinljus (måla det med solrosolja och rulla det i kanel eller rulla det i vitlökspulver). Vitlök används när du behöver skydda din inkomst.

1 tesked honung

örter: lagerblad, kanelstänger, 5 solrosfrön, torkade blommor från ett kontor (för framgång), en hel muskot eller bitar av krossad muskot

penningpulver: kanel och muskot (förhållande: 2: 1)

vitlökspulver (om du behöver skydda din inkomst)

en servett, omslagspapper och tejp

 

 

 


 

Penningmagi för dina spöken

 

 

Om du har några favoritspöken kan du göra penningmagi för dem också. Spöken kommer att bli rika på astralplanet. Eftersom spöken inte kan ge sina astrala pengar till dig, kommer de att visa dig hur du kan öka din inkomst.

Jag gjorde penningmagil för min favorit militära spöket. En månad senare såg jag en dröm. Militärspökens uniform var dammad med kanel och han var mycket glad.

Spöket gav mig flera bra idéer för att öka min inkomst.

 

 

 


 

Ritualen

 

 

Kalla på Lucifer, Mephistophilis, Ariel, Aziel, Aziabel och Marbuel. Förklara syftet med ritualen och ge några gåvor till demonerna. Pappersdockan döps och läggs på en servett.

Dockan är målad med honung och framställningen läses upp för alla demoner. Därefter hälls örterna och penningpulvret ut på dockans yta.

En häxas magiska ramsor uttalas 3 gånger över dockan. Efter detta förpackas dockan i servetten och sedan i omslagspapper. Denna bunt är säkrad med tejp.

Denna magi är väldigt enkel och du kan göra det en gång i månaden.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft