Nekromantisk magi med död militärpersonal: hur man felsöker problem


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi med död militärpersonal stöds av demonen Murmur. Detta är sigillet av demonen Murmur från Goetia.

 

 

Nekromantisk magi med död militärpersonal är till stor hjälp, men ibland slutar magin plötsligt att fungera. Det finns skäl till detta. Endast dina spöken kan förklara orsakerna till dig.

I det här inlägget vill jag förklara de olika typerna av magi du kan göra. Jag vill också förklara hur man vet orsakerna till att dina trollformler plötsligt har slutat fungera.

 

 

 


 

Nekromantisk magi

med död militärpersonal:

räcker ett spöke?

 

 

Ett militärspöke är tillräckligt kraftfullt för att utföra flera uppgifter, delta i flera magiska ritualer och påverka flera personer. Du kan ha spöket som din personliga livvakt och samtidigt skicka spöket på olika uppdrag som:

delta i flera kärleksritualer och påverka flera människor

delta i flera ritualer för att skydda dig och hantera dina fiender

lära dig specifika färdigheter

hjälpa dig att uppnå deadlines, arbetsuppgifter och andra personliga uppgifter

Spöket kommer bara att bli starkare och starkare efter varje fullbordat uppdrag. Anden kommer också att bli en dominerande del av ditt undermedvetna och du kommer att börja se den döda i klara drömmar.

Att se de döda i drömmar är väldigt intressant. Efter att jag framfört en rad magiska ritualer för mig och mitt militärspöke såg jag en klar dröm.

I min dröm och för första gången stod jag ansikte mot ansikte med mitt militära spöke. I den klara drömmen upplevde jag blyghet, rädsla och respekt, men jag gillade den döda mannen och såg hans militäruniform i detaljer.

Nästa dag kollade jag in lite information om militäruniformer och blev förvånad över exaktheten i min dröm. Jag såg till och med att mannen hade ljus hud och blont hår. Han hade inget skägg.

 

 

 


 

Nekromantisk magi

med död militärpersonal:

att fråga ut spöket

 

 

När dina trollformler plötsligt slutar fungera finns det allvarliga skäl till detta. Bara spöket vet varför magin inte kan fortsätta och du bör ställa spöket några frågor.

Det finns inget behov av att avbryta den ursprungliga magiska ritualen. Du kanske tänker på flera skäl till varför magin inte fungerar längre, men dina teorier kommer att vara felaktiga. Det här är min erfarenhet av mitt militära spöke.

Hur ber jag mitt spöke om förklaringar? Spöket är en del av mig, eftersom jag och den döda mannen har varit tillsammans under mycket lång tid nu.

Jag har krigshjälmen i min säng under nätterna. Jag och spöket sover tillsammans i en säng. Innan jag går till sängs frågar jag spöket: “Baby, varför fungerar inte den här trollformeln nu?”

Under nästa dag kommer spöket att berätta varför förtrollningen inte fungerar. I ett fall var det en juridisk anledning och personen i fråga hade några problem.

Du kan också göra en magisk ritual och be spöket att svara på dina frågor. Svaren kommer att ges till dig i en dröm eller på något annat sätt.

I ett annat fall hade jag några problem. Jag kallade på demonen Murmur och militärspöket och gjorde magi. Under natten dök spöket upp i min dröm.

Spöket förklarade varför jag upplevde problem: “Den mannen gillar inte min armébakgrund, men jag vet att din kärlek till mig är blind och att du älskar mig villkorslöst.”

I ett annat fall gjorde jag en mycket manipulerande ritual för en klient. Mitt militärspöke deltog i denna ritual. Spöket dök upp i min dröm och berättade för mig detta:

”Jag kan inte tränga igenom målets försvar. Mannen har skydd. En annan häxa är inblandad och hon skyddar mannen. Hon säger att jag ska gå tillbaka till dig.”

 

 

 

 

Ibland, när kärleksmagi inte fungerar, kan du göra en Tarot-spådom. Du kommer att se i kortens symbolik att kärleksmagin avvisas av målet och studsas tillbaka.

Den mest troliga orsaken till detta är att personen i fråga har magisk skydd från en häxa.

 

 

 


 

Nekromantisk magi

med död militärpersonal:

att fixa problem

 

 

Du kan hitta lösningar på vissa livsproblem. Men vissa livsproblem kan inte lösas och det är bäst att överge dem. Blekmedel är en mycket bra ingrediens för felsökning av trollformler, eftersom klorin låter dig hitta lösningar på dina problem.

Ibland kan ett problem vara väldigt komplicerat. Militära spöken är de bästa allierade i magi, eftersom de vet fakta om det förflutna, nuet och framtiden.

När du ber ett militärspöke att hjälpa dig att hitta en lösning på ett problem kommer spöket att vara inuti din hjärna och lösa problemet åt dig. Förvänta dig själv att bete dig enligt anvisningarna från spöket.

Jag vet att min högra hand inte längre är min hand. Min dominerande hand tillhör mitt militära spöke och mannen använder min högra hand för att uttrycka min magi.

När du har gjort en magisk ritual för att hitta en lösning på ett problem, visar militärspöket dig en konstig dröm. Efter ett år börjar du förstå drömmen, för du har hittat en lösning på ditt livsproblem.

 

 

Magi med klorin

 

 

Du kommer behöva:

sigillet av demonen Murmur

jord från en soldats grav (eller en krigshjälm från hans grav)

blekmedel

en glasburk med skruvlås

ett litet papper med en beskrivning av det ursprungliga problemet

sax

Kalla på demonen Murmur och sedan också på spöket. Förklara problemet och be dem hjälpa dig att lösa ditt problem. Hacka listan som innehåller beskrivningen av problemet.

Lägg pappersbitarna i glaskärlet och häll i blekmedel. Avsluta ritualen. Du hittar en lösning på problemet.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft